2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok.gecmis olsum canimmm oglun nasil iyi mi ?
Oğlum iyi çok şükür sırtinda bir iki yerde hafif ezilme oldu ağlamadı bile korktu o da yavrum ama ben kendimden geçtim o saniyeler bana ömür gibi geldi rabbim kimseye yaşatmasın tezgah tuttu dolabin çoğunu tezgahim kirildi dolap kirildi rabbim evladımı esirgedi

O kadar zor bırseykı Allahım çok şükür kötü bor durum olmamış Allahım evladının ayağını bır daha ufacık tas bıle carptırmasın karnımızdakı mınıklerede sağlık versın ınankı çok zor bırsey yasamıssın sana dua edıcem Allahım yarın çok güzel gecsın Rabbım korumuş çok gecmıs olsun

Hanimlar bugun seker yukleme testi yaptirdim.50 gr toz verdiler dediler bunu istedigin kadar suya karisitirip icebilirsin.1 saat sonra gel tokluk kani alalim dediler.seker cikmadi sukur.kan degerlerim dusuk cikti.kan ilacini gunde 2 ye cikarttti doktorum.bu arada bebisde cok iyi masallah 24+1 deyiz 30 cm 700 gr olmus pasam :)

Amin canım ne güzel dua ettin Allah razı olsun hepimizin evladını korusun rabbim

Çol geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah korumuş oğlunu inşallah toparlarsınız en kısa zmnda.. ayeıntılında iyi çıkar inşallah..sonucu paylaş bizimle

2 tane battaniye ve baya bir hırka yelek v.s yaptim canım ve hala arayış içindeyim neler yapsam diye varmı sende değişik fikirler
valla bnde biseler yapmak istiyorum ama ogluma annem allah razi olsun o kadar cok battaniye alt acma yelek ceket yapmistiki masallah 5 cocuk buyutur daha yarisink hic kullanmadim oglumun 1 yasina girene kadarkileride hep 1 kere giydik kaldirdik cok sukur allahima buda oglan o yuzden her seyi var diye yapmiyorum ama cok hevesleniyprum ordugun yeleklerden atsana sana zahmet merak ettim de

Ben normal düşünmüyorum yeni dr a da söyleyeceğim. Aci eşigim zaten düşük.Bir de rahmimde perde vardi ameliyat sonrası vajinusmus oldum. Normal dogumla tekrarlama riski var dedi danışmanım. Allah korusun.
Sağlık olsunda sezeryan normal farketmezikinci oğlumda iri bebek sezeryan yapalım dediler ben kabul etmedim, çünkü biliyorum genetik annem ablam vs hep 4 kilonun üzerindedir çocuklar, devlet hastanesindeki doktorlara çok güvenmiyorum bide, seri doğum yapıyorlar iyiki dinlemedim onları pişman değilim

Maşallahh..

Canım benim Allah korumuş, çok geçmiş olsun, bi daha yaşatmasın inşallah, çok korktun ama sakin olmaya çalış lütfen

Cok cok geçmiş olsun canım Allah bir dahada göstermesin yanındaki karnındaki tüm evlatlarını korusun.herkesin evladını korusun inşallah.annem sadaka olsun die mahalledeki çocuklara çikolata gibi bişi dağıtır bole zamanlarda.en gusel şey onları sevindirmek der.sizde yapın isterseniz birine ufak bişi verin.kazaya belaya karşı.Allah saklasın bundan sona inşallah yavrularımızı.

Kızlar amazondan alışveriş yapan varmı? Orda çantalar daha uygun. Ben yabancı sitelerden alışveriş yapmadım hiç
Ben çok yaptım. Almanya amazondan da amerika amazondan da. En son eşimin doğumgünü hediyesini almıştım amerikadan 6 gündemi ne geldi çok hızlı. Ama yüksek rakamlı bir alışveriş yaparsan gümrüğe takılabilir. Amazonun kuruyla alma birde pahalıdan çeviriyor. Dolar yada euro olarak al, bankan çevirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…