2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bi oyle dr ben bulsam bayram ederdim. Kıxımda 22 kg aldım. Yıne bana cok kilo almışsın demiyor ya of sadıce parasıyla iygileniyor bide dedikodu her gelenle o yoğunlukda dedikodu yapıyor sinir oluyorum o kadar boş konuşuyorki neden geldiğimi 3-4 defa soruyor. Hatıradım yıne sinirerim bozuldu ama şukur 3 ay kontrol yok yüzünü görmek zorunda kalmıycam.

Çatı ağrısı bende de çok.kalkamiyorum resmen.kemiklerim birbirinden ayrılıyor.benim doktor çok normal dedi ağrılarının olmasi

Benim de var çatı ağrısı. Tüm doktorlar normal diyor sanırım. Benim doktorumda 2.hamileliğin normal dedi. Daha önce normal doğum yaptığım için kemikler ayrılıyormuş birbirinden doğuma hazırlık için. Ben de dedim 10 tane doğuran nasıl doğuruyor du. hareketsiz hayattan dolayı her geçen gün hamilelik ler zorlaşıyor dedi. 10 tane doğurganlık tarlaya gidiyordu çamaşır yıkıyordu senin gibi değildi dedi. Hamilelik korse si önerdi ama daha almadım. Çok oturmamaya ve ayakta durmamaya çalışıyorum ama kilo aldım o yüzden

benimkide tek ama herşeyi kendi yapıyor Allah razı olsun.. maço biridir ama maçoluk eşini düşünmemezlik değil.sizinki fazla abartmış olayı şımarmakla alakası yok düşüncesizlik.. koku hassasiyetim biteli çamaşır ve yemek yapmaya başladım yorgun argın koşturduğu için.. çok sinirli bir insanımdır ama bana destek olması tüm sinirlerimi yatıştırıyor hamile oldugum halde.. Allah kolaylık versin

Canım hangi hastaneye gidiyorsun? Ben medipol esenlere gidiyordum. Burcu Aydın boyama ya. Aynı senin dediğin gibi stres içinde oluyorduk eşimle. İki gün kala randevumuz iptal oluyordu. 15gün sonraya atıyorlardı. Artık iyice sinir bastı beni. Resmen popüler olmuş havalar 1500...onun nazını çekecek Halim yoktu hiç valla bu hafta başka hastaneye geçtim. Arkadaşımın gittiği erkek doktora. Erkekler daha sakin ve anlayışlı ben bunu gördüm. Eğer mutlu ve rahat değilsen doktor değiştirmek için geç değil bence

Ayy herkeste aynı sıkıntılar :) bizimde sürekli bi o mod var zaten daha sabah havada tam köy havası diyerek alttan alta söyleniyordu ama hiç umursamıyorum kızlar açikcası ne kadar taviz verirsen o kadar isteniyor ki kayınvalidemin yüzünü gormek bile istemiyorum kadının tek derdi huzurmuzu bozmak

Ben de erkek dr a gectim henuz gitmedim ama herkes memnun .Dr um tripli değildi cok iyiydi ama erkeklerin daha merhametli ve sakinlestirici tavrinin agir bastığını düşünüyorum.

kızlarr çatlaklar ne durumda
Gobegim bu hafta belirginleşti ve bununla beraber bacak karin kasintim basladi .Onlem olmaz ama sirf nemlendirmek ve yavaslatmak icin surekli bebek yagi hindistan cevizi yagi kullaniyorum.Ic karnin geniş degilse catlagin önüne gecilemiyor diye biliyorum.

aslinda ne guzel yazmissin cnm haklisin kararlilikla aciklicam esime :)tesekkurler

evlenirken anlasma imzalamk lazmdi bu konuda aslinda :)))

evlenirken anlasma imzalamk lazmdi bu konuda aslinda :)))
Yok canım emin ol faydasi olmazdı en azindan bizde eşim evlenmeden once ailemize kimseyi karistirmicanı onemli olanin biz oldugunu soylerdi evlendikten sonra hic oyle olmadı ay ne anneymis zaten evlenince oğulda kiymete biniyo annede sanki bizim ailemiz yok

Benimki yüzü aşagiydi dizlerini karnına doğru çekmişti ayak da ayak üstündeydi çok komikti yüz üste uzanıyo gibi doktor da gülüyodu sizin bebek secde ediyor diyodu , ama baş aşağı durmasını hissedemeyiz tam olarak anca ultrasonda belli olur sanırım

Bir yandan değiştirmek istiyorum bir yandan çekiniyorum. Aklımda başka Dr da yok çünkü. Bir de sözleşme imzalayıp toplam paket ücretinin yarısını önden aldılar Ankara'dayım bu arada ben canım.

Bende o Dr u ınstagram dan takip ediyorum bazen hastalar onu beklerken paylaşıyor ç popüler olduğu için çok kalabalık olur diye düşünüyordum ben o kadar bekleyemem insan bekledikce stres olur o yüzden hiç gitmedim evime de yakın

Çok komikmiş senin ufaklıkda :) keyfi yerinde belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…