2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun dolap duvardanmi sokulup dustu

Ben de baslayali cok oldu ama düzenli yapamiyorum .Sonrasi yatmak gerekiyor her seferinde zamanım olmuyor.
Her gece yatmadan sür yat canım ben öyle yapıyorum gündüz bazen unutuyorum ama gece tuvaletimi yapmaya gidiyorum yatmadan o zaman kremimi nemlendirici yağımı ne bulursam karnıma kalçama butlarıma biraz da göğsüme sürüp yatıyorum en kolayı bu bir de ilave olarak her duştan çıktığımda ya bebe yağı ya da hindistan cevizi yağı sürüyorum daha ıslakken vücudum, ihmal etme sakın

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür , tahmin ediyorum o sınır krizlerini benim kızım yeni yeni yürümeye başladığı zamanlarda bir kaç defa çay dökülmüştü üstüne bir kaç defa sert şekilde düşmüştü misafirlikte kafasına vazo düşmüştü falan her seferinde ağla ağla ne hallere girmiştim misafirlige gitmek işkenceydi bize önceden arayıp tehlikeli eşyaları kaldırmalarıni rica ediyorduk kendi evimizde bütün önlemler alıyorduk diye evimizde rahattık neyse yani kısacası çocuk böyle düşe kalka büyür çok ta hırpalama kendini , ayrintilidan da korkma canım uzaniyorsun ve bebeğini hiç görmediğin kadar uzun süre izliyorsun çok keyifli oluyor , inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

2 tane battaniye ve baya bir hırka yelek v.s yaptim canım ve hala arayış içindeyim neler yapsam diye varmı sende değişik fikirler
Müslin bezlerin kenarlarını işleye bilirsin canım kumaşını kendin alıp istediğin renkte istediğin ölçüde ve kenarlarına cinsiyetine uygun ve ya desenine uygun renkte işlemeler yapa bilirsin :)

Canim her yer yag oluyor o yuzden bir tane carsaf ve kiyafet ayarladim onlari kullaniyorum .Hemen kiyafet giyince zaten kiyafete geciyor .Ozellikle hindistan cevizi yagi hemen emilmiyor.Elimden geldigince yapiyorum bakalim nolcak cok su iciyorum.

Günaydın kızlar :) dün arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim çok cici bi elbise giydirmiş bebeğine ama bebek içinde o kadar huzursuzdu ki anlatamam belli yani danteller kollarını rahatsız ediyordu rahat hareket edemiyordu. O yüzden böyle dantelli tüllü elbise almak istemiyorum mevlüt için onun dışında ne giydirebilirim bi fikriniz var mı?
Üstü düz çıtçıtlı body taşlarla süslemişler altıda tütü etek gibi olan bi takım gördüm mağazada öyle bişey basit mi kaçar sizce

Rahatligini filan bilmem de kizim olsa bunlari alirdim kesin

Anneler günaydın. Ben bu ara çocuk videolarına takılı kaldım. Eskiden çocuğu kundak yapmayın derlerdiki kalça çıkığı olmasın ye. Şimdi müslinden daha sert kumaşla bebeği kundakladıklarını gördüm özellikle yurtdışında yenidoğanı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben kundak yapmak istiyorum canım yarım kundak dedikleri kolları saran bacakları serbest bırakan tarzda, bebeğin refleksleri bizim gibi olmadığı için kolları sıçradıkca uyanıyor en azından bir süre rahat uyur.

bende öyle düşünüyorum onlar için daha rahat oluyor

Çok güzeller canım ama rahatmıdır bilemedim. Düşününce biz bile abiyelerin elbiselerin içinde rahat edemiyoruz dünde gördüm huzursuzdu bebek kıyamadım.
1 2 saatlik idare edilir artik .Hos ben mevlit yapmayi düşünmüyorum. Esimin arkadasi simdiden mevlit takimi almis tuğralı filan cok tatli.

1 2 saatlik idare edilir artik .Hos ben mevlit yapmayi düşünmüyorum. Esimin arkadasi simdiden mevlit takimi almis tuğralı filan cok tatli.
Olsun canım normalde giyer giyilebilecek bişeyse.
Ben 2 tane mevlüt yapıcam bi kendi evimde bi ailemin evinde şehir dışında olduğum için akrabalarım ancak aileme gelebilir. Bakalm artık gönlüme göre bi elbise bulurum umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…