2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar glikozu ictim
Yarım saat sonra kustum
Ilk önce yutayım dedim ama birden boşaldı doktorun odasında.

Tokluk şekerine bakcaklar

Kızlar, göğüs pompasında lansinoh nasıl bir marka? Joker'de indirime girmiş, ikilisini almayı düşünüyorum şu an, arkadaş ikili rahat oluyor dedi. Marka ve fiyat hakkında yorumunuzu merak ediyorum.

Benim şekerim iyi cıktı doktor şeker yüklemesi yaptırmadı. Glikoz içenlere Allah yardim etsin.
Canım sağlık ocağı on derecelendirme yapmadı
Bana.

Kızlar buarada tokluk sekerim 159 cıktı.

Hem glikozun etkiside varmış ama yinede kend8 doktoruma göstermemi önerdi.
Hamurisini ekmeği azalt.
Şeker tüketme dedi.

Tokluguma tekrar bakcaklar

Canim her yer yag oluyor o yuzden bir tane carsaf ve kiyafet ayarladim onlari kullaniyorum .Hemen kiyafet giyince zaten kiyafete geciyor .Ozellikle hindistan cevizi yagi hemen emilmiyor.Elimden geldigince yapiyorum bakalim nolcak cok su iciyorum.
Aşırı da bol kullanma canım zaten emilecegi kadar kullansan yeter benim en fazla biraz kıyafetime çıkar o da her zaman değil , hem arada gündüzleri normal zamanlarda da kullandığım vücut nemlendiricilerden sürüyorum azıcık ovaladım mi hemen emiliyor gece de azar azar yağ sürüyorum biraz yediriyorum sonra yine biraz öyle ememeyeceği kadar bol da sürmüyorum fazlasını nasılsa ememeyecek boşuna ziyan etme yağı , gerçi sen aşırı göbeğim yok diyordun eminim sana günlük nemlendirici kremler bile yeterli olur çünkü çatlaklar genellikle birden bire aşırı göbeği çıkanlarda olur azar azar şişen göbeklerde olmuyor ama vücut nemli olunca çatlak olmasa bile doğum sonrası sarkmalar olmuyor ne kadar kuru olursa doğum sonrası deri sarkması o kadar çok oluyor

değerlerin kaç olması gerekiyor ki

Kızlar, göğüs pompasında lansinoh nasıl bir marka? Joker'de indirime girmiş, ikilisini almayı düşünüyorum şu an, arkadaş ikili rahat oluyor dedi. Marka ve fiyat hakkında yorumunuzu merak ediyorum.
İkili olanların performansının düşük olduğunu duydum canım

Oğullarımı kundak yaptım ama öyle sımsıkı değil, onlar kışın doğdu ama bu sefer yapmayı düşünmüyorum, zararı olacağını sanmam sadece mevsimle alakalı =)

Benimde yarın randevum var, üçlü test yada ayrıntılı yaptıracağım inşallah doktor hangisini yaparsa artık, şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum. Umarım her şey yolundadır çünkü bir ayı aşkın zamandır gidemedim kontrole, hareketlerini hissetmeye başlayınca bi rahatlık var sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…