- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.441
İyiyim canın ufak çaplı bir kanamam daha oldu hastaneye yattım ama özel odada rahatım yerinde. Bir ünite kan daha verdiler. Bende kan sıkıntı oldu biraz 0 negatif az da bulunuyor riske atmak istemiyor doktorlar. Kızlar iyi, düşük tehlikesi yok dedi doktorlar ama bu sefer beni kovana kadar hastanede kalcam.hadess nasıl gidiyor canım her şey yolundadır inşallah.
Genel olarak canım, çekiş gücünün ikiye bölündüğünü düşün. Bu markanın teklisini kullanan arkadaşım memnun olduğunu söyledi.İkili olanların performansının düşük olduğunu duydum canım
Aman siz iyi olunda Allah esirgesin minnakları, bir süre hastanede yatman daha iyi, ikizlerde rahim daha erken haftalarda daha ağır yük taşıyor onunda etkisi vardır. Özel oda olunca rahat olur tabi, peki ilaç falan herhangi bir şey veriyorlar mı kan takviyesi dışında. İş stresi hiçbir şeye benzemiyor ben yorgunluktan ziyade stresle baş etmeye çalışıyorum.İyiyim canın ufak çaplı bir kanamam daha oldu hastaneye yattım ama özel odada rahatım yerinde. Bir ünite kan daha verdiler. Bende kan sıkıntı oldu biraz 0 negatif az da bulunuyor riske atmak istemiyor doktorlar. Kızlar iyi, düşük tehlikesi yok dedi doktorlar ama bu sefer beni kovana kadar hastanede kalcam.
Sen nasılsın? İşle ilgili yorma kendini strese girme. İkiz zormuş valla ben çok iyiyim ağrım sızım yok diye işte fazla yordum kendimi salak gibi
Tüp bebek tedavisinde içtiğim ama bıraktığım ilaçlara geri döndüm. Progestan ve proluton depot iğne. Bir sorun görmedikleri için ayrı bir tedavim yok. Ama burda kötü örneklerde gördüm o zmn serum ve başka ilaçlar veriliyor anladığım kadarı ile.Aman siz iyi olunda Allah esirgesin minnakları, bir süre hastanede yatman daha iyi, ikizlerde rahim daha erken haftalarda daha ağır yük taşıyor onunda etkisi vardır. Özel oda olunca rahat olur tabi, peki ilaç falan herhangi bir şey veriyorlar mı kan takviyesi dışında. İş stresi hiçbir şeye benzemiyor ben yorgunluktan ziyade stresle baş etmeye çalışıyorum.
Bana doktorum 8 haftalıktan beri prolutan iğneyi haftada bir yaptırıyor ve her gidişimde sıkı sıkı tembih ediyor sakın aksatma diye, birde tabi Hibor 5000 kan sulandırıcım, ömrümü yedi yani bıktım artık çok can yakıyor her gün.Tüp bebek tedavisinde içtiğim ama bıraktığım ilaçlara geri döndüm. Progestan ve proluton depot iğne. Bir sorun görmedikleri için ayrı bir tedavim yok. Ama burda kötü örneklerde gördüm o zmn serum ve başka ilaçlar veriliyor anladığım kadarı ile.
Evet gayet normal.Tokluk şekeri 110 normal dimi kızlar?
Benimde her gün kan sulandırıcım var. Göbeğim mosmor oldu. Dozu da 0,4 den 0,6 ya çıktı Allah yardımcımız olsun.Bana doktorum 8 haftalıktan beri prolutan iğneyi haftada bir yaptırıyor ve her gidişimde sıkı sıkı tembih ediyor sakın aksatma diye, birde tabi Hibor 5000 kan sulandırıcım, ömrümü yedi yani bıktım artık çok can yakıyor her gün.
Allah beterinden korusun ama bizimkide zor yani.
Amin canım anladığım kadarıyla doğuma kadar olacak bu iğneler. Ben 37 yaşındayım ileri yaştan ötürü veriliyor sanırım.Benimde her gün kan sulandırıcım var. Göbeğim mosmor oldu. Dozu da 0,4 den 0,6 ya çıktı Allah yardımcımız olsun.
Benim kan pıhtılaşmam var canım. Daha öncede kimyasal ve dış gebeliğim olmuştu hep kendiliğnden sonlandı. Tüp bebek yaptırdım o da tutmadı ondan sonra genetik testte çıktı.Amin canım anladığım kadarıyla doğuma kadar olacak bu iğneler. Ben 37 yaşındayım ileri yaştan ötürü veriliyor sanırım.
Bana iğne değilde aspirin başlandı 20 gün önce ozaman gebelik zwhirlenmesi dediğimiz preeklamsi olmasın diye koruyucu amaçla denilmişti. İkizlerin kanıda anne kanına karışınca kanımız yoğunlaşıyormuş ve bebek yada plasenteda damarlar tıkanabiliyormuş. Buda düşüklere neden olabilşyormuş. Ama iğnesi niçin bilmiyorum ben ağızdan tablet içiyorum.Amin canım anladığım kadarıyla doğuma kadar olacak bu iğneler. Ben 37 yaşındayım ileri yaştan ötürü veriliyor sanırım.
Geçmiş olsun canım bende test yapılmadı tedbir amaçlı benimki.Benim kan pıhtılaşmam var canım. Daha öncede kimyasal ve dış gebeliğim olmuştu hep kendiliğnden sonlandı. Tüp bebek yaptırdım o da tutmadı ondan sonra genetik testte çıktı.
Coraspin100 her gün kullanıyorum bende tüp bebekten beridir. Ayrıca iğne var.Bana iğne değilde aspirin başlandı 20 gün önce ozaman gebelik zwhirlenmesi dediğimiz preeklamsi olmasın diye koruyucu amaçla denilmişti. İkizlerin kanıda anne kanına karışınca kanımız yoğunlaşıyormuş ve bebek yada plasenteda damarlar tıkanabiliyormuş. Buda düşüklere neden olabilşyormuş. Ama iğnesi niçin bilmiyorum ben ağızdan tablet içiyorum.
Canım çok gecmis olsun.iyisindir umarımİyiyim canın ufak çaplı bir kanamam daha oldu hastaneye yattım ama özel odada rahatım yerinde. Bir ünite kan daha verdiler. Bende kan sıkıntı oldu biraz 0 negatif az da bulunuyor riske atmak istemiyor doktorlar. Kızlar iyi, düşük tehlikesi yok dedi doktorlar ama bu sefer beni kovana kadar hastanede kalcam.
Sen nasılsın? İşle ilgili yorma kendini strese girme. İkiz zormuş valla ben çok iyiyim ağrım sızım yok diye işte fazla yordum kendimi salak gibi
Valla ben kundaklamaya karsiyim bebegi rahatsiz eden bi durum. O istediyi gibi olmali bence. Dusunsene anne karninda hep ayaklari yigik oluyor ve kundaklayinca fizioloji halini bozuyoruz canim. Kizimda her kes ustume dustu kundakla aman ne yap falan fila kimseyi aldirmadim bebegimi kendi bebek kiyafetleriyel buyuttum))) qayet rahatti ve hic huzursuzluk yapmadi bi seferinde kayinvalide annem boyle olmaz yap dediler ustume cok geldiler kundakladim bebegim oyle bagirip agladiki anlatamam kizdm ikisine de ya karismayin benim kizim boyle rahat deyip tepkimi koydum bir dahada karismadilar))))) ha yuzunu cier diye eldiven falan da takmadim. Tirnaklarini hep kontrolda sakladim kendisine ozel makas aldim kucucuk ve hep kestim. Boylece ne yizunu cizmedi ne aglamadi uslu uslu buyudu. Ha rahatsiz oluyorsan oyle sımsıki kundaklama canim iste serin bir bezle fiziolojisini bozmadan yungulce kundaklaya bilirsin. Zaten ben yattigim hastanede de oyle yapiyorlardi. Doktoruda eve gidince istersen boyle yap istemezsen acik burak senin scimin demisti.Anneler günaydın. Ben bu ara çocuk videolarına takılı kaldım. Eskiden çocuğu kundak yapmayın derlerdiki kalça çıkığı olmasın ye. Şimdi müslinden daha sert kumaşla bebeği kundakladıklarını gördüm özellikle yurtdışında yenidoğanı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gecmis olsun canim. Rabbim sifa versinIyi günler kızlar.Alerji oldum ben bugün 3.günüm.dün gece acilde dekort igne yapalim dedi dr.kortizonlu die yaptırmadım.bugun cildiyeye gittik o da krem ve hap verdi.onlar da c sınıfı gerekmedikce kullanmayın yazıyor.moralim cok bozuk kaşıntı acı bir yandan.bebeklere bisey olacak die korkuyorum.doktoe bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum da.bütün vücudum şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?