- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.461
geçmiş olsun canımIyi günler kızlar.Alerji oldum ben bugün 3.günüm.dün gece acilde dekort igne yapalim dedi dr.kortizonlu die yaptırmadım.bugun cildiyeye gittik o da krem ve hap verdi.onlar da c sınıfı gerekmedikce kullanmayın yazıyor.moralim cok bozuk kaşıntı acı bir yandan.bebeklere bisey olacak die korkuyorum.doktoe bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum da.bütün vücudum şişti
Sağol canım yorumun için. Ben biraz daha düşüneyim öyleyse.Genel olarak canım, çekiş gücünün ikiye bölündüğünü düşün. Bu markanın teklisini kullanan arkadaşım memnun olduğunu söyledi.
Iyi günler kızlar.Alerji oldum ben bugün 3.günüm.dün gece acilde dekort igne yapalim dedi dr.kortizonlu die yaptırmadım.bugun cildiyeye gittik o da krem ve hap verdi.onlar da c sınıfı gerekmedikce kullanmayın yazıyor.moralim cok bozuk kaşıntı acı bir yandan.bebeklere bisey olacak die korkuyorum.doktoe bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum da.bütün vücudum şişti
Valla ben kundaklamaya karsiyim bebegi rahatsiz eden bi durum. O istediyi gibi olmali bence. Dusunsene anne karninda hep ayaklari yigik oluyor ve kundaklayinca fizioloji halini bozuyoruz canim. Kizimda her kes ustume dustu kundakla aman ne yap falan fila kimseyi aldirmadim bebegimi kendi bebek kiyafetleriyel buyuttum))) qayet rahatti ve hic huzursuzluk yapmadi bi seferinde kayinvalide annem boyle olmaz yap dediler ustume cok geldiler kundakladim bebegim oyle bagirip agladiki anlatamam kizdm ikisine de ya karismayin benim kizim boyle rahat deyip tepkimi koydum bir dahada karismadilar))))) ha yuzunu cier diye eldiven falan da takmadim. Tirnaklarini hep kontrolda sakladim kendisine ozel makas aldim kucucuk ve hep kestim. Boylece ne yizunu cizmedi ne aglamadi uslu uslu buyudu. Ha rahatsiz oluyorsan oyle sımsıki kundaklama canim iste serin bir bezle fiziolojisini bozmadan yungulce kundaklaya bilirsin. Zaten ben yattigim hastanede de oyle yapiyorlardi. Doktoruda eve gidince istersen boyle yap istemezsen acik burak senin scimin demisti.
Iyi günler kızlar.Alerji oldum ben bugün 3.günüm.dün gece acilde dekort igne yapalim dedi dr.kortizonlu die yaptırmadım.bugun cildiyeye gittik o da krem ve hap verdi.onlar da c sınıfı gerekmedikce kullanmayın yazıyor.moralim cok bozuk kaşıntı acı bir yandan.bebeklere bisey olacak die korkuyorum.doktoe bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum da.bütün vücudum şişti
Geçmiş olsun
Aynen canım süt inince zaten ikiside akıyo bide bebekte emince durduramıyordum ben şimdi nasıl olur bilemem ama çok üzülüyordum boşa aktıkça bi çözğm bulmam gerek süt torbalarından alıp saklasammı acaba buzlukta hiç yapmadım daha önceCanım tek bebek anneleri için bir memeden cocuk emince diğer memede akıyormuş bunun için özel aletler varmış sütü toplayan. Ama bazıları meme ucuna dayandığı için baskıdan süt akmayıp toplanmıyormuş aparatta. Eğer böyle birşeyde alacaksan meme ucunun silikom kaba yapışmayacak sekilde toplayayınına birbak istersen. Biz ikiz annesi olduğumuz için zaten süt toplama gibi bir olanağımız olmaz heralde
Çok geçmiş olsun, hapların hepsi çok ağır değil aslında ama bende hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum. Bir arkadaşıma zyrtec kullanabilirsin demişti doktoru, sana ne yazdı acaba? İğne daha güçlü kortizon içerebilir onu bilemiyorum.Iyi günler kızlar.Alerji oldum ben bugün 3.günüm.dün gece acilde dekort igne yapalim dedi dr.kortizonlu die yaptırmadım.bugun cildiyeye gittik o da krem ve hap verdi.onlar da c sınıfı gerekmedikce kullanmayın yazıyor.moralim cok bozuk kaşıntı acı bir yandan.bebeklere bisey olacak die korkuyorum.doktoe bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum da.bütün vücudum şişti
Canım tek bebek anneleri için bir memeden cocuk emince diğer memede akıyormuş bunun için özel aletler varmış sütü toplayan. Ama bazıları meme ucuna dayandığı için baskıdan süt akmayıp toplanmıyormuş aparatta. Eğer böyle birşeyde alacaksan meme ucunun silikom kaba yapışmayacak sekilde toplayayınına birbak istersen. Biz ikiz annesi olduğumuz için zaten süt toplama gibi bir olanağımız olmaz heralde
Bence kesinlikle saklamak lazım canım. Çok kıymetli bir besin sonuçta bebk içinAynen canım süt inince zaten ikiside akıyo bide bebekte emince durduramıyordum ben şimdi nasıl olur bilemem ama çok üzülüyordum boşa aktıkça bi çözğm bulmam gerek süt torbalarından alıp saklasammı acaba buzlukta hiç yapmadım daha önce
Onu paketin dışından anlayabilir miyiz acaba? Senin önerdiğin bir marka model var mı canım?
Bu arada Lansinoh'a nette epey güzel yorumlar yapılmış, meme ucunu acıtmıyor, elektriklisi hızlıca sağım sağlıyor gibi. Olumsuz olarak da bir süre sonra gücü azalıyor diyenler olmuş, ama bunu diyenlerin sayısı az. Ama nereye dayandığına dair bir yorum görmedim
Bu arada yine yorum yapanların arasında ikiz bebeğe sahip olanlar da vardı. Bir şekilde ihtiyaç duymuşlar sanırım.
Ben de hamile kaldığımdan beri kullanıyorum ecopirin kan sulandırıcı doktor hala devam dedi benim önceden bir kürtajım ve bir düşüğüm oldu diye sanırım tedbir amaçlı yazdı doktor , Allah'ım korusun hepimizin bebişleriniBana iğne değilde aspirin başlandı 20 gün önce ozaman gebelik zwhirlenmesi dediğimiz preeklamsi olmasın diye koruyucu amaçla denilmişti. İkizlerin kanıda anne kanına karışınca kanımız yoğunlaşıyormuş ve bebek yada plasenteda damarlar tıkanabiliyormuş. Buda düşüklere neden olabilşyormuş. Ama iğnesi niçin bilmiyorum ben ağızdan tablet içiyorum.
Bu da çok ekonomik bir alternatife benziyor. Ama sanki hem makine hem bu olabilir gibi geldi bana. Çünkü sadece emzirirken boşta kalan meme için değil normalde çok dolduğunda makine kullanılıyormuş. Bir arkadaşım bugun 36 haftada doğurduğu için çocuğun başlarda emmediğini o yüzden sağıp verdiğini söyledi mesela. Sanırım iki türlü de alırım ben :)Eki Görüntüle 2123203
Canım sağmak için değilde emzirirken diğer memede süt boşa akmasın diye bi aparattı bu dün ceyda düvencide gördüm. Resmini ekliyorum bi memesiyle emerken diğerini sütten içine koymuş tutmaya bile gerek yok demişti.bedef böyle birşey canım bahsettiğim.
Evet canim ilim inkisaf etdikce degisiyor. Ama yani yonler baska. Mesela ben dusunuyorum ki zaten anne karninda rahat etseydi neden doguluyorduki. Rahime yerlesmediyi bi zaman yetisince dogum yapiyoruz. Ve artik normal hayata gectiginde acik kalmasini oneriyordu benim hocam normal hayatya fizioloji yapisini bulsun diye. Tabi ki de senin icin nasil rahat edecekse oyle yapacaksin. İnsallah bebiwlerimizi saglikla kucagimiza alalimda zaten onlar yonlendirecekler. Kundak isteneyen bebek zaten kundaklaninca aglayip durur.Canım dün ayşe öneri dinledim, oda diyorki bebekler anne karnında daracık bir alandalar, bu nedenle kendi kendine dönene kadar bebek sarılmalı, yoksa kendini boşlukta hissedip sıçrama hareketi yapabilir. Ceyda düvencide videoda tam sıkı kundaklama değil ama kundak gibi birşey giydirip onunla uyutmuş çok memnunum dedi. Benim eski bilgilerimse sıkı sıkı kundaklamaya karşıydı ki kalça çıkığı olmasın diye. Artık bu hafta gebe okulunda sorarım, zamanla herşey değişiyor.
Mesela eskiden cinsel ilişki yasakken yeni dönem anneleri 40 haftada hala doğurmadıkları için sezeryana alınıyormuş, doğum zamanı geldiğinde doğursun diye 37. Haftadan sonra bir sorun teşkil etmiyorsa hergün cinsel ilişki öneriyorlarki (spermin içindeki prostoglandin nedeniyle)miadını geçip anne sezeryan olmasın diye. Bilgiler sürekli değişiyor.
Çok geçmiş olsun cnm ama illa ilaç almıcam diye kendini harapta etme zaten işimiz zor. İkinci bir doktor görüşü al en olmadı için rahat etmesi içinIyi günler kızlar.Alerji oldum ben bugün 3.günüm.dün gece acilde dekort igne yapalim dedi dr.kortizonlu die yaptırmadım.bugun cildiyeye gittik o da krem ve hap verdi.onlar da c sınıfı gerekmedikce kullanmayın yazıyor.moralim cok bozuk kaşıntı acı bir yandan.bebeklere bisey olacak die korkuyorum.doktoe bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum da.bütün vücudum şişti
Canım yasal olarak geriye dönük geçen yılın parası falan diyemez ve ödemek zorunda değilsiniz. Yıllık %10 üzeri zam da yapamaz. Bir avukata danışın bence. Saçmalamış. Sizin çıkmanızı mı istiyor acaba evinden ?Bu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Ev sahibi eşimi çağırmış görüşmeye geçen sene de zam yapmadığı için iki yıllık hesaplayıp 300lira zam yapmış!!!ben şok...bu nasıl vicdan dedim ya?demiş eşim bebeğimiz olacak çok oldu bu diye enflasyon oranını hesaplamış 1780olması gerekmiş bak ben 1700yapıyorum demiş!! Ayrıca geçen yıl yatırmamız gereken kıranın farkını da hesaplamış 1800lira artı borç çıkarmış kira harici!!
Ne insanlar var. Artık Allah’a havale ettim Allah’ından bulsun..bu halde beni bebeğimi eşimi bu kadar üzdü ya o da üzülsün fazlasıyla....
Allah ödeme kolaylığı versin canım bende kiradayım çok iyi anlıyorum seni.Bu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Ev sahibi eşimi çağırmış görüşmeye geçen sene de zam yapmadığı için iki yıllık hesaplayıp 300lira zam yapmış!!!ben şok...bu nasıl vicdan dedim ya?demiş eşim bebeğimiz olacak çok oldu bu diye enflasyon oranını hesaplamış 1780olması gerekmiş bak ben 1700yapıyorum demiş!! Ayrıca geçen yıl yatırmamız gereken kıranın farkını da hesaplamış 1800lira artı borç çıkarmış kira harici!!
Ne insanlar var. Artık Allah’a havale ettim Allah’ından bulsun..bu halde beni bebeğimi eşimi bu kadar üzdü ya o da üzülsün fazlasıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?