2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun cnm ama illa ilaç almıcam diye kendini harapta etme zaten işimiz zor. İkinci bir doktor görüşü al en olmadı için rahat etmesi için
3 doktorla konustum hatta yarın sağlık ocağına da gideyim diyorum.cildiye doktoru iğne 2.aşama diyor.kendiliginden geciverse keşke

Allah tan korksun nasıl bir zam o öyle.ya verin ya çıkın olayına mı getirmek istiyor acaba? Sen kendini uzmemeye çalış cnm

Stitem jelin adı,hapın adı da leviset.mecbur olmadıkça hamilelerde kullanılmamalı yazıyor .

Amin canım.doktorlar yapılabilir diyor iģne icin ama ben cok kafaya takıyorum.4 sene sonunda oldu bebeklerim.fazla mi evham yapıyorum acaba?

Göğüs kalkanına biriken sutu bile özel torbalarda saklıyorlar.
Çünkü çok değerli
Bir öğün bir öğündür..

Komşuya sordum ona da ikinci yılda öyle yapmış. Birden 250lira arttırmış. Sözleşmede enflasyon oranı yazdığı için o oran üzerinden yapmış. Geçen yıl için yüzden 11uygulamış,onun üzerinden de bu yıl için uygulamış. Sözleşmeye uygun davranmıyorsunuz sizin ona göre yatırmanız gerekti demiş. Artı parayı da ilave etmiş bi güzel.

Allah ödeme kolaylığı versin canım bende kiradayım çok iyi anlıyorum seni.

Amin canım. Bebeğim için ben okuldan sonra hamile halimle kaynaştırma öğrencime ders veriyorum. 400lira için. Şimdi olaya bak. Kazandığım para zam için verilecek. Allah’ından bulsun inş.

Allah tan korksun nasıl bir zam o öyle.ya verin ya çıkın olayına mı getirmek istiyor acaba? Sen kendini uzmemeye çalış cnm

Az daha konuşsak olay çıkın evimden demeye gelecekti diyor eşim. Tıkır tıkır 1gün sektirmeden ödüyoruz kirayı. Bebeğimiz olacak 300lira zam çok fazla olacak demiş eşim ama insanda vicdan merhanet yoksa neye yarar ki??onu geç bi de geçen yılki farkı bile hesaplayıp onu bize borç olarak çıkarmak nedir bu hangi vicdana sığar???
Ağlamamaya çalışıyorum bebeğine harcayacağım parayı ona vermek o kadar ağrıma gidiyor ki...
Sabahtan beri ev bakıyorum yok yok yok....
Bebeğim bereketiyle gelsin inş tek duam o..

ben de göğüs kalkanı kullanıyordum biriktikce süt posetlerine koyup ileriki aylarda ihtiyaç hissettikce veriyordum sahiden okadar onemliki bi damlasini bile ziyan etmemek lazım

Rabbim vicdan merhamet versin inanamıyorum insanlar nasıl bu hale gelebiliyor veren Allah almasinida bilir Rabbim Hidayet versin inşallah.

Kira zam oranları aylık tefe tüfeoranına göre belirlenir, aylık olarakta tüik tarafından açıklanır. Sanırım şubat ayında %15,5 olması laım. Yani ev sahibi %15,5e kadar zam yapabilşr ama %15,6 zam yapamaz. Evsahibinin insAfına kalmış. Geçmişe yönelik zam olması komik tabi, ozaman 1 yıl içinde aklın nerdeydi derler insana

Al bendende okadar. Evi tutalı 6 ay oldu atlık kiramiz 2520tl kiramiz 1 yıllık peşin verdik. Şimdi ev sahibi evi satmak istiyor, ne olucak bilmiyorum benimde canım burnumda 3 gündür

Canim bu yasal olarak dogru degil .Ardini arayin .Mal sahibi diye istedigi kadar oynama yapip ,gecmise dönük kira isteyemez. Biz de kiraciyiz cok zor ustelik kp 4 tane evi var biz kirada oturuyoruz .Hos o evlerden birinde oturup da surekli külfet altında kalmak da istemem .Allah herkese odeme gücü versin.
Güzel teyzeler biz buyumusmuyuz acaba
Evet tatlis sey

Cicilerimizin bir kismi geldi .Nasil kizlar ?

Çok güzeller canım maşallah sağlıcakla giysin miniğin.bende perşembe ayrıntılıya gidicem bakalım netleşir artık bende alırım bişeyler hiç bişeyimiz yok daha.neden aşırı derecede kız olacağını hissediyorum bebeğimin doktor erkeğe benzetmişti ama neden bilmem kız gibi geliyo bana inşallah netleşirde alırım bende cicilerimizi artık çok indirim kaçırdım çoook

Rabbim vicdan merhamet versin inanamıyorum insanlar nasıl bu hale gelebiliyor veren Allah almasinida bilir Rabbim Hidayet versin inşallah.

Amin inş Rabbim büyük..zaten emlak zengini adam. Belki 100den fazla mülkü vardır. Ama insan doymuyor demek ki...

Al bendende okadar. Evi tutalı 6 ay oldu atlık kiramiz 2520tl kiramiz 1 yıllık peşin verdik. Şimdi ev sahibi evi satmak istiyor, ne olucak bilmiyorum benimde canım burnumda 3 gündür

Satmak istiyorsa ödesin verdiğiniz parayı ayrıca sözleşmede bunla ilgili bi madde var mı yani? Bu nasıl insanlık ben anlamıyorum. Ev sahibi olunca kiracılar oyuncakları mı oluyor onların ya??? Biz de ev sahipliği yaptık kiraya zam yapmaya çekinirdik resmen ya..Allah bizi bu halde üzenleri görüyor ona havale ediyorum ben...

Canım sözleşmede yıllık enflasyon oranında zam olur diyor. Güya biz yapmalıymışız geçen sene. Bizim peşimizde koşamazmış. Tabi insanın 100tane mülkü olunca uğraşamaz böyle şeylerle?? Kirayı arttırmadık diye iki yıllık zammı hesaplamış geçen sene ödenemiz gereken parayla ödediğimiz paranın farkını hesaplamış 1800tl borcu da çıkarmış hiç üşenmeden ve UTANMADAN.... Karun sanıyor herhalde kendini...Veren de Rabbim alan da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…