- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.481
3 doktorla konustum hatta yarın sağlık ocağına da gideyim diyorum.cildiye doktoru iğne 2.aşama diyor.kendiliginden geciverse keşkeÇok geçmiş olsun cnm ama illa ilaç almıcam diye kendini harapta etme zaten işimiz zor. İkinci bir doktor görüşü al en olmadı için rahat etmesi için
Allah tan korksun nasıl bir zam o öyle.ya verin ya çıkın olayına mı getirmek istiyor acaba? Sen kendini uzmemeye çalış cnmBu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Ev sahibi eşimi çağırmış görüşmeye geçen sene de zam yapmadığı için iki yıllık hesaplayıp 300lira zam yapmış!!!ben şok...bu nasıl vicdan dedim ya?demiş eşim bebeğimiz olacak çok oldu bu diye enflasyon oranını hesaplamış 1780olması gerekmiş bak ben 1700yapıyorum demiş!! Ayrıca geçen yıl yatırmamız gereken kıranın farkını da hesaplamış 1800lira artı borç çıkarmış kira harici!!
Ne insanlar var. Artık Allah’a havale ettim Allah’ından bulsun..bu halde beni bebeğimi eşimi bu kadar üzdü ya o da üzülsün fazlasıyla....
Stitem jelin adı,hapın adı da leviset.mecbur olmadıkça hamilelerde kullanılmamalı yazıyor .Çok geçmiş olsun, hapların hepsi çok ağır değil aslında ama bende hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum. Bir arkadaşıma zyrtec kullanabilirsin demişti doktoru, sana ne yazdı acaba? İğne daha güçlü kortizon içerebilir onu bilemiyorum.
Amin canım.doktorlar yapılabilir diyor iģne icin ama ben cok kafaya takıyorum.4 sene sonunda oldu bebeklerim.fazla mi evham yapıyorum acaba?Çok geçmiş olsun canım ikiz annelerine bakıyorum da galiba 4 kişiyiz sorunu olmayan yok gibi, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Burda kar zarar olayına bakmak lazım, alerjide histamin diye bir horman salgılanıyor belirtilere sebep olan, bu bebeklere zarar verirmi yoksa dekortmu daha zararlı? İnş en kısa zamanda geçer ve sende bebeklerde iyi olursunuz.
Büyümüşsünüz maşşallah:)Güzel teyzeler biz buyumusmuyuz acaba
Aynen canım süt inince zaten ikiside akıyo bide bebekte emince durduramıyordum ben şimdi nasıl olur bilemem ama çok üzülüyordum boşa aktıkça bi çözğm bulmam gerek süt torbalarından alıp saklasammı acaba buzlukta hiç yapmadım daha önce
Bi gelişme varmı sizdecanim banada ayni seyi soyledi doktor benfe ayni durumdayim ozelden numaramizi gonderip haberleselim lutfen
Canım yasal olarak geriye dönük geçen yılın parası falan diyemez ve ödemek zorunda değilsiniz. Yıllık %10 üzeri zam da yapamaz. Bir avukata danışın bence. Saçmalamış. Sizin çıkmanızı mı istiyor acaba evinden ?
Allah ödeme kolaylığı versin canım bende kiradayım çok iyi anlıyorum seni.
Allah tan korksun nasıl bir zam o öyle.ya verin ya çıkın olayına mı getirmek istiyor acaba? Sen kendini uzmemeye çalış cnm
ben de göğüs kalkanı kullanıyordum biriktikce süt posetlerine koyup ileriki aylarda ihtiyaç hissettikce veriyordum sahiden okadar onemliki bi damlasini bile ziyan etmemek lazımAynen canım süt inince zaten ikiside akıyo bide bebekte emince durduramıyordum ben şimdi nasıl olur bilemem ama çok üzülüyordum boşa aktıkça bi çözğm bulmam gerek süt torbalarından alıp saklasammı acaba buzlukta hiç yapmadım daha önce
Rabbim vicdan merhamet versin inanamıyorum insanlar nasıl bu hale gelebiliyor veren Allah almasinida bilir Rabbim Hidayet versin inşallah.Komşuya sordum ona da ikinci yılda öyle yapmış. Birden 250lira arttırmış. Sözleşmede enflasyon oranı yazdığı için o oran üzerinden yapmış. Geçen yıl için yüzden 11uygulamış,onun üzerinden de bu yıl için uygulamış. Sözleşmeye uygun davranmıyorsunuz sizin ona göre yatırmanız gerekti demiş. Artı parayı da ilave etmiş bi güzel.
Amin canım. Bebeğim için ben okuldan sonra hamile halimle kaynaştırma öğrencime ders veriyorum. 400lira için. Şimdi olaya bak. Kazandığım para zam için verilecek. Allah’ından bulsun inş.
Az daha konuşsak olay çıkın evimden demeye gelecekti diyor eşim. Tıkır tıkır 1gün sektirmeden ödüyoruz kirayı. Bebeğimiz olacak 300lira zam çok fazla olacak demiş eşim ama insanda vicdan merhanet yoksa neye yarar ki??onu geç bi de geçen yılki farkı bile hesaplayıp onu bize borç olarak çıkarmak nedir bu hangi vicdana sığar???
Ağlamamaya çalışıyorum bebeğine harcayacağım parayı ona vermek o kadar ağrıma gidiyor ki...
Sabahtan beri ev bakıyorum yok yok yok....
Bebeğim bereketiyle gelsin inş tek duam o..
Canım yasal olarak geriye dönük geçen yılın parası falan diyemez ve ödemek zorunda değilsiniz. Yıllık %10 üzeri zam da yapamaz. Bir avukata danışın bence. Saçmalamış. Sizin çıkmanızı mı istiyor acaba evinden ?
Bu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Ev sahibi eşimi çağırmış görüşmeye geçen sene de zam yapmadığı için iki yıllık hesaplayıp 300lira zam yapmış!!!ben şok...bu nasıl vicdan dedim ya?demiş eşim bebeğimiz olacak çok oldu bu diye enflasyon oranını hesaplamış 1780olması gerekmiş bak ben 1700yapıyorum demiş!! Ayrıca geçen yıl yatırmamız gereken kıranın farkını da hesaplamış 1800lira artı borç çıkarmış kira harici!!
Ne insanlar var. Artık Allah’a havale ettim Allah’ından bulsun..bu halde beni bebeğimi eşimi bu kadar üzdü ya o da üzülsün fazlasıyla....
Canim bu yasal olarak dogru degil .Ardini arayin .Mal sahibi diye istedigi kadar oynama yapip ,gecmise dönük kira isteyemez. Biz de kiraciyiz cok zor ustelik kp 4 tane evi var biz kirada oturuyoruz .Hos o evlerden birinde oturup da surekli külfet altında kalmak da istemem .Allah herkese odeme gücü versin.Bu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Evet tatlis seyGüzel teyzeler biz buyumusmuyuz acaba
Çok şükür Rabbım hepımızın kucağına almayı nasıp etsın ınsallah :)Büyümüşsünüz maşşallah:)
Çok güzeller canım maşallah sağlıcakla giysin miniğin.bende perşembe ayrıntılıya gidicem bakalım netleşir artık bende alırım bişeyler hiç bişeyimiz yok daha.neden aşırı derecede kız olacağını hissediyorum bebeğimin doktor erkeğe benzetmişti ama neden bilmem kız gibi geliyo bana inşallah netleşirde alırım bende cicilerimizi artık çok indirim kaçırdım çoookCicilerimizin bir kismi geldi .Nasil kizlar ?
oyş ne kadar tatlıtatlış şeyler almış annesı güle güle kullan inşallah:)Cicilerimizin bir kismi geldi .Nasil kizlar ?
Rabbim vicdan merhamet versin inanamıyorum insanlar nasıl bu hale gelebiliyor veren Allah almasinida bilir Rabbim Hidayet versin inşallah.
Al bendende okadar. Evi tutalı 6 ay oldu atlık kiramiz 2520tl kiramiz 1 yıllık peşin verdik. Şimdi ev sahibi evi satmak istiyor, ne olucak bilmiyorum benimde canım burnumda 3 gündür
Canim bu yasal olarak dogru degil .Ardini arayin .Mal sahibi diye istedigi kadar oynama yapip ,gecmise dönük kira isteyemez. Biz de kiraciyiz cok zor ustelik kp 4 tane evi var biz kirada oturuyoruz .Hos o evlerden birinde oturup da surekli külfet altında kalmak da istemem .Allah herkese odeme gücü versin.
Masallahhh cokk guzel gozukuo canim benim artik saklayamioruz gobuslerii :)Güzel teyzeler biz buyumusmuyuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?