- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.501
Çol geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah korumuş oğlunu inşallah toparlarsınız en kısa zmnda.. ayeıntılında iyi çıkar inşallah..sonucu paylaş bizimle
Çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten büyük birsey atlatmışsın. Ayrıntılı usg de iyi geçer inşallah.
Canım benim Allah korumuş, çok geçmiş olsun, bi daha yaşatmasın inşallah, çok korktun ama sakin olmaya çalış lütfen
Cok cok geçmiş olsun canım Allah bir dahada göstermesin yanındaki karnındaki tüm evlatlarını korusun.herkesin evladını korusun inşallah.annem sadaka olsun die mahalledeki çocuklara çikolata gibi bişi dağıtır bole zamanlarda.en gusel şey onları sevindirmek der.sizde yapın isterseniz birine ufak bişi verin.kazaya belaya karşı.Allah saklasın bundan sona inşallah yavrularımızı.
Duvarın içinden su borusu patlamıştı dolap söküldü kenara dayanmış duruyordu oğlum azıcık kurcalamak istemiş saniyelik olauCok gecmis olsun dolap duvardanmi sokulup dustu
Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için anomali test yaptırdım herşey yolunda şükür Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallahÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür , tahmin ediyorum o sınır krizlerini benim kızım yeni yeni yürümeye başladığı zamanlarda bir kaç defa çay dökülmüştü üstüne bir kaç defa sert şekilde düşmüştü misafirlikte kafasına vazo düşmüştü falan her seferinde ağla ağla ne hallere girmiştim misafirlige gitmek işkenceydi bize önceden arayıp tehlikeli eşyaları kaldırmalarıni rica ediyorduk kendi evimizde bütün önlemler alıyorduk diye evimizde rahattık neyse yani kısacası çocuk böyle düşe kalka büyür çok ta hırpalama kendini , ayrintilidan da korkma canım uzaniyorsun ve bebeğini hiç görmediğin kadar uzun süre izliyorsun çok keyifli oluyor , inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
geçmiş olsun canım kısa bir süre önce arkadaşımda da olmuştu gebelik alerjisi bebeğine hiç birşey olmadı gönlünü ferah tutIyi günler kızlar.Alerji oldum ben bugün 3.günüm.dün gece acilde dekort igne yapalim dedi dr.kortizonlu die yaptırmadım.bugun cildiyeye gittik o da krem ve hap verdi.onlar da c sınıfı gerekmedikce kullanmayın yazıyor.moralim cok bozuk kaşıntı acı bir yandan.bebeklere bisey olacak die korkuyorum.doktoe bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum da.bütün vücudum şişti
Hepsi çok güzel canım güzel günlerde giyer inşallah :)Cicilerimizin bir kismi geldi .Nasil kizlar ?
Oyyy maşallah size :)Güzel teyzeler biz buyumusmuyuz acaba
Canım başka ev bulma şansınız varsa bi bakın bence iyice ağırlaşmadan taşınabilirsin çünkü olay çok saçma, ev sahipleri kendilerini bişey sanıyor sanki tek ev onlarınkiymiş gibi hareket ediyor. Gerçi çevrenizdeki kira fiyatlarını bilmiyorum ama eğer daha uyguna geliyorsa bebeğinin rızkını boşuna verme bence.Bu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Ev sahibi eşimi çağırmış görüşmeye geçen sene de zam yapmadığı için iki yıllık hesaplayıp 300lira zam yapmış!!!ben şok...bu nasıl vicdan dedim ya?demiş eşim bebeğimiz olacak çok oldu bu diye enflasyon oranını hesaplamış 1780olması gerekmiş bak ben 1700yapıyorum demiş!! Ayrıca geçen yıl yatırmamız gereken kıranın farkını da hesaplamış 1800lira artı borç çıkarmış kira harici!!
Ne insanlar var. Artık Allah’a havale ettim Allah’ından bulsun..bu halde beni bebeğimi eşimi bu kadar üzdü ya o da üzülsün fazlasıyla....
Benimde şeker yüklemesiyle ilgili kafam karışık yaptırmak istemiyordum ancak bebeğim önden gittiği için ya genetiktir ya şekerden olabilir dedi doktorum o kafamı karıştırdı. Aslında bende kiloluyum muhtemelen genetik ama riske atmalımıyım bilemedim.Bugunde benim perinatolog randevum vardi. Cok sukur hersey yolunda ama benim ikili teste gore bastan beri yas riskim yuksek (41)
Seker yuklemesiyle ilgili kafam karisik! Zira karatay hocayi ciddiye aliyorum. O kadar sekeri bebegin organlari tolere edemez kanser hucrelerine donusturur demisti.Bir yandanda bugunki dr zaten farkinda olmadan seker yukleniyosunuz yediklerinizle dedi 3 adet baklava gibi bise dedi :)
Ben tercihimi yaptirmamaktan yana kullaniyorum. anne yada babamda seker olsaydi yatirirdim galiba.
Tum bebislerimiz allaha emanet olsun
İyi de canım kendi kFasına göre bunu masıl böyle yapabiliiyor. O zaman geçen sene söylücekti size şu kadar şu kadar zam yapıyorum diye. Kalkıp da bu sene geçen yıldan borç çıkartıp size ödettirmeye hakkı yok ki.. şikayette bulunabilirsinizBu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Ev sahibi eşimi çağırmış görüşmeye geçen sene de zam yapmadığı için iki yıllık hesaplayıp 300lira zam yapmış!!!ben şok...bu nasıl vicdan dedim ya?demiş eşim bebeğimiz olacak çok oldu bu diye enflasyon oranını hesaplamış 1780olması gerekmiş bak ben 1700yapıyorum demiş!! Ayrıca geçen yıl yatırmamız gereken kıranın farkını da hesaplamış 1800lira artı borç çıkarmış kira harici!!
Ne insanlar var. Artık Allah’a havale ettim Allah’ından bulsun..bu halde beni bebeğimi eşimi bu kadar üzdü ya o da üzülsün fazlasıyla....
Geçen yıl yapmadığı kira zammını bu yıl size yapamaz öyle bi hakkı yok. O zaman geçen yıl zam zamanı cagiracakti ve zam olayını konusacakti sizinle, bu yıl geçen yılın zammını yapamaz size öyle bir hakkı yok.Amin inş Rabbim büyük..zaten emlak zengini adam. Belki 100den fazla mülkü vardır. Ama insan doymuyor demek ki...
Satmak istiyorsa ödesin verdiğiniz parayı ayrıca sözleşmede bunla ilgili bi madde var mı yani? Bu nasıl insanlık ben anlamıyorum. Ev sahibi olunca kiracılar oyuncakları mı oluyor onların ya??? Biz de ev sahipliği yaptık kiraya zam yapmaya çekinirdik resmen ya..Allah bizi bu halde üzenleri görüyor ona havale ediyorum ben...
Canım sözleşmede yıllık enflasyon oranında zam olur diyor. Güya biz yapmalıymışız geçen sene. Bizim peşimizde koşamazmış. Tabi insanın 100tane mülkü olunca uğraşamaz böyle şeylerle?? Kirayı arttırmadık diye iki yıllık zammı hesaplamış geçen sene ödenemiz gereken parayla ödediğimiz paranın farkını hesaplamış 1800tl borcu da çıkarmış hiç üşenmeden ve UTANMADAN.... Karun sanıyor herhalde kendini...Veren de Rabbim alan da...
Aman Allahim ne kadar tas yurekli insanlar var ya. Allah yardimciniz olsun canim. 300 Tl aylik olarakmi zam yapti. Uzulme canim Allah buyuk. Kimsenin hqqi kimsede kalmaz helefe hamile bi kadinin ve gunahsiz bi bebegin hakki hic cekilmez.Bu gün sinirlerim bozuldu ağla,ağla,ağla....
Canim uzun saklamak bozuyo ben oyle biliyorum en uzun iki gun saklaya bilirsin.ben de göğüs kalkanı kullanıyordum biriktikce süt posetlerine koyup ileriki aylarda ihtiyaç hissettikce veriyordum sahiden okadar onemliki bi damlasini bile ziyan etmemek lazım
Benimde bulaniyor sürekli.hala bi çok şeyden tiksinmişligim gecmedi.hala bir çok şeyi yiyemiyorum.rabbim kolaylık versin.Arkadaşlar, benim 3 gündür çok fena tüm gün midem bulanıyor. Aranızda böyle olan var mı? Yaklaşık bi 10 gündür ara ara bulanıyordu fakat şu son 3 gündür sürekli midem ağzımda..
Canim paranizi geri isteyin o zaman ya da yilin bitmesini beklemeli oyle seymi olur ya.Al bendende okadar. Evi tutalı 6 ay oldu atlık kiramiz 2520tl kiramiz 1 yıllık peşin verdik. Şimdi ev sahibi evi satmak istiyor, ne olucak bilmiyorum benimde canım burnumda 3 gündür
Canım başka ev bulma şansınız varsa bi bakın bence iyice ağırlaşmadan taşınabilirsin çünkü olay çok saçma, ev sahipleri kendilerini bişey sanıyor sanki tek ev onlarınkiymiş gibi hareket ediyor. Gerçi çevrenizdeki kira fiyatlarını bilmiyorum ama eğer daha uyguna geliyorsa bebeğinin rızkını boşuna verme bence.
İyi de canım kendi kFasına göre bunu masıl böyle yapabiliiyor. O zaman geçen sene söylücekti size şu kadar şu kadar zam yapıyorum diye. Kalkıp da bu sene geçen yıldan borç çıkartıp size ödettirmeye hakkı yok ki.. şikayette bulunabilirsiniz
Geçen yıl yapmadığı kira zammını bu yıl size yapamaz öyle bi hakkı yok. O zaman geçen yıl zam zamanı cagiracakti ve zam olayını konusacakti sizinle, bu yıl geçen yılın zammını yapamaz size öyle bir hakkı yok.
Aman Allahim ne kadar tas yurekli insanlar var ya. Allah yardimciniz olsun canim. 300 Tl aylik olarakmi zam yapti. Uzulme canim Allah buyuk. Kimsenin hqqi kimsede kalmaz helefe hamile bi kadinin ve gunahsiz bi bebegin hakki hic cekilmez.
1700 tl mi aman Allahim 1700 tl nsil odenilir. Nerde oturuyorsunuz ki canim bu kadar pahali bi kira. Turkiyede kiranin pahali oldugunu duymuwtum ama bu kadarini da bilmiyordum yani. Azerbaycanda uc odali normal bi ev Bakude Tlyle hesaplarsak 600-1200 tl arasinda degisir tamam cok luks istiyorsan parana baglida ama normal yasam kosullari ve qayet guzel evler de buluyorsun. Bu para civarinda. Hem ben dedigim 3 odali buyuk buyuk odalari olan iki odali evler icin.Dünden beri hem ağlıyorum hem bakıyorum ev canım. 1700,1800den aşağı yok!.sanki saray yavrusu mübarek yaa...bizim de 1700oldu şimdi. Şöyle 1300e filan bulsak razıyım da yok maalesef. Bu halde taşınmayı da göze aldım zaten keşke bulabilsek...
Canım sözleşmede her yıl enflasyon oranında zam yapılır diyormuş. Biz kendimiz yapmalıymışız sözleşmeye uymamışız. Yoksa şikayet etmek benim de aklıma geldi ama eşim sözleşme var elinde illa ev sahibi arayıp zam yapacak demiyor kağıtta yazan geçerli olur. Biz sözleşmeye uymamış oluyoruz bu durumda dedi. O kadar çok evi vs var ki benden alacağı 300liraya muhtaç değil. Yaptığı çok afedersin adilikten başka bişey değil!!
Çağırmasına gerek yokmuş bizim peşimizde koşamazmış. Zaten sözleşme varmış elimizde. Ona göre kendimiz zammı yapıp yatırmamız gerekiyormuş. Ben böyle bir düzen görmedim. Allah vicdan merhamet versin...
Aynen canım aylık 300tl zam yaptı. Artı geçen yıl ödememiz gereken zamlı kira ile ödediğimiz kiranın farkını bulup hesaplamış 1800tl borç çıkarmış bize. Kira harici bu yani!!..bi ara ödersiniz demiş şaka gibi??? Sabahtan beri durup durup ağlıyorum ağrıma gidiyor resmen. Çaresizlikten o adama o parayı vermek!.ben bebeğime yararım olsun diye ayda 400liraya ders vereyim bu halimle. Sonra bebeğimin rızkını zengini zengin etmeye harcayayım?!!! Allah büyük inş çıkar bi yerinden. Beni bebeğimi bu kadar üzdü onun rızkıyla oynadı ya..diyecek laf bulamıyorum!
Çok tatlısınız maşallah allah nazarlardan saklasınGüzel teyzeler biz buyumusmuyuz acaba
Anne ve baba iri yapılı, boylu ise bebekte önden gider demişti doktorum benimkiler ikiz olduğu halde 650 şer gr. ama şekerde çıkmadı bende yani genetik olabiliyor bu durum. Ben 1.75 im eşim 2 metre bu bebekleri öyle değerlendirin diyor her zaman.Benimde şeker yüklemesiyle ilgili kafam karışık yaptırmak istemiyordum ancak bebeğim önden gittiği için ya genetiktir ya şekerden olabilir dedi doktorum o kafamı karıştırdı. Aslında bende kiloluyum muhtemelen genetik ama riske atmalımıyım bilemedim.
Hadi güzel çıkar inşallah canım ben ikinci oğlumda 2 saat arayla 3 -4 defa vermiştim sabahtan akşama kadar hastanedeydimGünaydın kızlar hastanedeyim ilk kanı verip şekerli suyumu içtim 2 saat sonra tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?