2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugunde benim perinatolog randevum vardi. Cok sukur hersey yolunda ama benim ikili teste gore bastan beri yas riskim yuksek (41)
Seker yuklemesiyle ilgili kafam karisik! Zira karatay hocayi ciddiye aliyorum. O kadar sekeri bebegin organlari tolere edemez kanser hucrelerine donusturur demisti.Bir yandanda bugunki dr zaten farkinda olmadan seker yukleniyosunuz yediklerinizle dedi 3 adet baklava gibi bise dedi :)
Ben tercihimi yaptirmamaktan yana kullaniyorum. anne yada babamda seker olsaydi yatirirdim galiba.
Tum bebislerimiz allaha emanet olsun

Çol geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah korumuş oğlunu inşallah toparlarsınız en kısa zmnda.. ayeıntılında iyi çıkar inşallah..sonucu paylaş bizimle

Çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten büyük birsey atlatmışsın. Ayrıntılı usg de iyi geçer inşallah.

Canım benim Allah korumuş, çok geçmiş olsun, bi daha yaşatmasın inşallah, çok korktun ama sakin olmaya çalış lütfen

Cok gecmis olsun dolap duvardanmi sokulup dustu
Duvarın içinden su borusu patlamıştı dolap söküldü kenara dayanmış duruyordu oğlum azıcık kurcalamak istemiş saniyelik olau
Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için anomali test yaptırdım herşey yolunda şükür Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
geçmiş olsun canım kısa bir süre önce arkadaşımda da olmuştu gebelik alerjisi bebeğine hiç birşey olmadı gönlünü ferah tut

Canım başka ev bulma şansınız varsa bi bakın bence iyice ağırlaşmadan taşınabilirsin çünkü olay çok saçma, ev sahipleri kendilerini bişey sanıyor sanki tek ev onlarınkiymiş gibi hareket ediyor. Gerçi çevrenizdeki kira fiyatlarını bilmiyorum ama eğer daha uyguna geliyorsa bebeğinin rızkını boşuna verme bence.

Benimde şeker yüklemesiyle ilgili kafam karışık yaptırmak istemiyordum ancak bebeğim önden gittiği için ya genetiktir ya şekerden olabilir dedi doktorum o kafamı karıştırdı. Aslında bende kiloluyum muhtemelen genetik ama riske atmalımıyım bilemedim.

İyi de canım kendi kFasına göre bunu masıl böyle yapabiliiyor. O zaman geçen sene söylücekti size şu kadar şu kadar zam yapıyorum diye. Kalkıp da bu sene geçen yıldan borç çıkartıp size ödettirmeye hakkı yok ki.. şikayette bulunabilirsiniz

Arkadaşlar, benim 3 gündür çok fena tüm gün midem bulanıyor. Aranızda böyle olan var mı? Yaklaşık bi 10 gündür ara ara bulanıyordu fakat şu son 3 gündür sürekli midem ağzımda..

Geçen yıl yapmadığı kira zammını bu yıl size yapamaz öyle bi hakkı yok. O zaman geçen yıl zam zamanı cagiracakti ve zam olayını konusacakti sizinle, bu yıl geçen yılın zammını yapamaz size öyle bir hakkı yok.

Aman Allahim ne kadar tas yurekli insanlar var ya. Allah yardimciniz olsun canim. 300 Tl aylik olarakmi zam yapti. Uzulme canim Allah buyuk. Kimsenin hqqi kimsede kalmaz helefe hamile bi kadinin ve gunahsiz bi bebegin hakki hic cekilmez.

Arkadaşlar, benim 3 gündür çok fena tüm gün midem bulanıyor. Aranızda böyle olan var mı? Yaklaşık bi 10 gündür ara ara bulanıyordu fakat şu son 3 gündür sürekli midem ağzımda..
Benimde bulaniyor sürekli.hala bi çok şeyden tiksinmişligim gecmedi.hala bir çok şeyi yiyemiyorum.rabbim kolaylık versin.

Al bendende okadar. Evi tutalı 6 ay oldu atlık kiramiz 2520tl kiramiz 1 yıllık peşin verdik. Şimdi ev sahibi evi satmak istiyor, ne olucak bilmiyorum benimde canım burnumda 3 gündür
Canim paranizi geri isteyin o zaman ya da yilin bitmesini beklemeli oyle seymi olur ya.

Dünden beri hem ağlıyorum hem bakıyorum ev canım. 1700,1800den aşağı yok!.sanki saray yavrusu mübarek yaa...bizim de 1700oldu şimdi. Şöyle 1300e filan bulsak razıyım da yok maalesef. Bu halde taşınmayı da göze aldım zaten keşke bulabilsek...

Canım sözleşmede her yıl enflasyon oranında zam yapılır diyormuş. Biz kendimiz yapmalıymışız sözleşmeye uymamışız. Yoksa şikayet etmek benim de aklıma geldi ama eşim sözleşme var elinde illa ev sahibi arayıp zam yapacak demiyor kağıtta yazan geçerli olur. Biz sözleşmeye uymamış oluyoruz bu durumda dedi. O kadar çok evi vs var ki benden alacağı 300liraya muhtaç değil. Yaptığı çok afedersin adilikten başka bişey değil!!

Çağırmasına gerek yokmuş bizim peşimizde koşamazmış. Zaten sözleşme varmış elimizde. Ona göre kendimiz zammı yapıp yatırmamız gerekiyormuş. Ben böyle bir düzen görmedim. Allah vicdan merhamet versin...

Aman Allahim ne kadar tas yurekli insanlar var ya. Allah yardimciniz olsun canim. 300 Tl aylik olarakmi zam yapti. Uzulme canim Allah buyuk. Kimsenin hqqi kimsede kalmaz helefe hamile bi kadinin ve gunahsiz bi bebegin hakki hic cekilmez.

Aynen canım aylık 300tl zam yaptı. Artı geçen yıl ödememiz gereken zamlı kira ile ödediğimiz kiranın farkını bulup hesaplamış 1800tl borç çıkarmış bize. Kira harici bu yani!!..bi ara ödersiniz demiş şaka gibi??? Sabahtan beri durup durup ağlıyorum ağrıma gidiyor resmen. Çaresizlikten o adama o parayı vermek!.ben bebeğime yararım olsun diye ayda 400liraya ders vereyim bu halimle. Sonra bebeğimin rızkını zengini zengin etmeye harcayayım?!!! Allah büyük inş çıkar bi yerinden. Beni bebeğimi bu kadar üzdü onun rızkıyla oynadı ya..diyecek laf bulamıyorum!

1700 tl mi aman Allahim 1700 tl nsil odenilir. Nerde oturuyorsunuz ki canim bu kadar pahali bi kira. Turkiyede kiranin pahali oldugunu duymuwtum ama bu kadarini da bilmiyordum yani. Azerbaycanda uc odali normal bi ev Bakude Tlyle hesaplarsak 600-1200 tl arasinda degisir tamam cok luks istiyorsan parana baglida ama normal yasam kosullari ve qayet guzel evler de buluyorsun. Bu para civarinda. Hem ben dedigim 3 odali buyuk buyuk odalari olan iki odali evler icin.

Anne ve baba iri yapılı, boylu ise bebekte önden gider demişti doktorum benimkiler ikiz olduğu halde 650 şer gr. ama şekerde çıkmadı bende yani genetik olabiliyor bu durum. Ben 1.75 im eşim 2 metre bu bebekleri öyle değerlendirin diyor her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…