- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.521
1700 tl mi aman Allahim 1700 tl nsil odenilir. Nerde oturuyorsunuz ki canim bu kadar pahali bi kira. Turkiyede kiranin pahali oldugunu duymuwtum ama bu kadarini da bilmiyordum yani. Azerbaycanda uc odali normal bi ev Bakude Tlyle hesaplarsak 600-1200 tl arasinda degisir tamam cok luks istiyorsan parana baglida ama normal yasam kosullari ve qayet guzel evler de buluyorsun. Bu para civarinda. Hem ben dedigim 3 odali buyuk buyuk odalari olan iki odali evler icin.
1700 tl mi aman Allahim 1700 tl nsil odenilir. Nerde oturuyorsunuz ki canim bu kadar pahali bi kira. Turkiyede kiranin pahali oldugunu duymuwtum ama bu kadarini da bilmiyordum yani. Azerbaycanda uc odali normal bi ev Bakude Tlyle hesaplarsak 600-1200 tl arasinda degisir tamam cok luks istiyorsan parana baglida ama normal yasam kosullari ve qayet guzel evler de buluyorsun. Bu para civarinda. Hem ben dedigim 3 odali buyuk buyuk odalari olan iki odali evler icin.
Walla ikinci kanı da verdim ama sonuçlar öğleden sonra çıkar dediler napıcam bilmiyorum gitsem mi beklesem mi arada kaldımHadi güzel çıkar inşallah canım ben ikinci oğlumda 2 saat arayla 3 -4 defa vermiştim sabahtan akşama kadar hastanedeydim
Güzel sonuçlar çıkar inşallah. Şekerli suyu kolay içebildin mi canım nasılı benim daha 3 hafta var ama hep nasıl içicem diye düşünüyorumGünaydın kızlar hastanedeyim ilk kanı verip şekerli suyumu içtim 2 saat sonra tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak
hazir kundaklar satılıo instada onlar nasil acaabaBen kundak yapmak istiyorum canım yarım kundak dedikleri kolları saran bacakları serbest bırakan tarzda, bebeğin refleksleri bizim gibi olmadığı için kolları sıçradıkca uyanıyor en azından bir süre rahat uyur.
Sizi çok iyi anlıyorum yıllardır sıkıntılı ev sahipleri ile mücadele edip bir sürü kira ödüyorum. Ama ağlamayın. Değmez çünkü kendinizi ve bebeğinizi üzdüğünüze. Allah başka dertler vermesin. Ne yazık ki biz gibi kiracılar hep böyle sıkıntılar yaşamak zorunda kalıyoruz. Ben de bir ay içinde ve bulup taşınmalıyım ve kiralar bahsettiğiniz fiyat aralığında. Herkes ev konusunda şanslı olamayabiliyor. Allah bebeğinize sağlık ve ailesinize huzur versin varsın gerisi önemli değil böyle düşünmeye çalışın.Dünden beri hem ağlıyorum hem bakıyorum ev canım. 1700,1800den aşağı yok!.sanki saray yavrusu mübarek yaa...bizim de 1700oldu şimdi. Şöyle 1300e filan bulsak razıyım da yok maalesef. Bu halde taşınmayı da göze aldım zaten keşke bulabilsek...
Canım sözleşmede her yıl enflasyon oranında zam yapılır diyormuş. Biz kendimiz yapmalıymışız sözleşmeye uymamışız. Yoksa şikayet etmek benim de aklıma geldi ama eşim sözleşme var elinde illa ev sahibi arayıp zam yapacak demiyor kağıtta yazan geçerli olur. Biz sözleşmeye uymamış oluyoruz bu durumda dedi. O kadar çok evi vs var ki benden alacağı 300liraya muhtaç değil. Yaptığı çok afedersin adilikten başka bişey değil!!
Çağırmasına gerek yokmuş bizim peşimizde koşamazmış. Zaten sözleşme varmış elimizde. Ona göre kendimiz zammı yapıp yatırmamız gerekiyormuş. Ben böyle bir düzen görmedim. Allah vicdan merhamet versin...
Aynen canım aylık 300tl zam yaptı. Artı geçen yıl ödememiz gereken zamlı kira ile ödediğimiz kiranın farkını bulup hesaplamış 1800tl borç çıkarmış bize. Kira harici bu yani!!..bi ara ödersiniz demiş şaka gibi??? Sabahtan beri durup durup ağlıyorum ağrıma gidiyor resmen. Çaresizlikten o adama o parayı vermek!.ben bebeğime yararım olsun diye ayda 400liraya ders vereyim bu halimle. Sonra bebeğimin rızkını zengini zengin etmeye harcayayım?!!! Allah büyük inş çıkar bi yerinden. Beni bebeğimi bu kadar üzdü onun rızkıyla oynadı ya..diyecek laf bulamıyorum!
Güzel sonuçlar çıkar inşallah. Şekerli suyu kolay içebildin mi canım nasılı benim daha 3 hafta var ama hep nasıl içicem diye düşünüyorum
Onlarda o şekilde ayakları serbest bırakıyor diye biliyorumhazir kundaklar satılıo instada onlar nasil acaaba
Bizimde muhtemelen öyle canım çünkü bende eşimde uzunuz ama görücez bakalım daha şeker yüklemesi yaptırmadmAnne ve baba iri yapılı, boylu ise bebekte önden gider demişti doktorum benimkiler ikiz olduğu halde 650 şer gr. ama şekerde çıkmadı bende yani genetik olabiliyor bu durum. Ben 1.75 im eşim 2 metre bu bebekleri öyle değerlendirin diyor her zaman.
Ayaklar acik oluyor canim .Bence onlara bile gerek yok sonucta yaz bebegi muslinler is görür.hazir kundaklar satılıo instada onlar nasil acaaba
Cola içiyordum canım o zaman iyi korkmama gerek yok erkenden giderim zaten kısmetse çok aç kalamıyorum çünkü tansiyonum düşüyor. Bana da bir sürü tahlil işaretledi.canım inan hiçbirşey yok... bildiğin cola tadı yani farklı bişi yok cola içiyorsan onu da içersin...
ben idrarda vermiştim hafif enfeksiyon çıktı sanırım ilaç verir diye düşünüyorum birde diğer tahlillerimi öğleden sonra alıcam inşallah güzel çıkar
normalde 3 lt ye yakın içiyorum ama bu enfeksiyon nerden çıktı hiç bilmiyorum canım sıkıldıCola içiyordum canım o zaman iyi korkmama gerek yok erkenden giderim zaten kısmetse çok aç kalamıyorum çünkü tansiyonum düşüyor. Bana da bir sürü tahlil işaretledi.
İnşallah güzel çıkar canım bol bol su içiyor musun enfeksion için su önermişlerdi sanki
Nasil anladin ki canim idrar yolu enfeksiyonu oldugunu test mi yaptirdinMerhaba güzel. Anneler. Bugun cok kotuyum idral yolu enfeksıyonu kapdim. 2 alac içdim kendi bildiğim ama midem almadı kustum. Dr aradım suya katılıp içilen ilac yazdı. Cuma gününede test yapmak için cağırdi. Sizibde önere bileceğnız bir şey varsa soyleyım cok rahatsız edici. Bir an önce kurtulmak isdiyorum.
Güzel teyzeler biz buyumusmuyuz acaba
Beriltilerle. Zaten bende olan bişeydi. Sık sik ortaya cıkıyor. Gecıcı yontemlerle idare ediyordum ilac galan vs. Ama şimdi bi turu gecmiyor.Nasil anladin ki canim idrar yolu enfeksiyonu oldugunu test mi yaptirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?