2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul Avrupa yakasında Merter’de oturuyoruz canım. Aman aman bi yer değil yani. E5 otoyoluna yakınız. Ev zaten eski. 30,40yıllık bina. Bu parayla başka bi şehirde en güzel yerde otururdum. Tayini çıksa eşimin de gitsek bu koca şehirden. İnan ki yoruldum tükendim. Hem maddi hem manevi olarak...dışarı çıkıyorsun 10dk lık yeri 45dk 1saatte gidiyorsun. Haftasonu hava alayım desen sabahın köründe çıkman lazım yoksa trafiğe kalırsın. Trafik desen ayrı bir stres bütün kaslarımız kasılmış halde dönüyoruz eve. Gerçekten yaşanacak yer değil artık burası...

Bende öyle canım 2500 bizim yan daire ama ben kuzenimin evinde oturuyorum diye 1000TL veriyorum, Allah razı olsun yine akrabam diye benden uygun kira alıyor ama yıllardır kirada olduğumuz için ev sahiplerinin para gözlüğüne o kadar alıştım ki hepsini Allah'a havale ediyorum.

Hadi güzel çıkar inşallah canım ben ikinci oğlumda 2 saat arayla 3 -4 defa vermiştim sabahtan akşama kadar hastanedeydim
Walla ikinci kanı da verdim ama sonuçlar öğleden sonra çıkar dediler napıcam bilmiyorum gitsem mi beklesem mi arada kaldım

Gunaydin kizlar Allah herkese gecim kolayligi versin, C cigdemmm26 doktoranne istanbul malesef cok pahali bir sehir kiralar ucmus durumda,ayrica yasanacak bir sehir mi bu cook tartisilir, eskiden belki ama suan cok kalabalik trafik,binbir milletten insan var yani zor, burda dogup buyumesem bende gitmeyi dusunurdum aslinda
NasilYarDiyeyim cnm bizde kredi oduyoruz 5 yil bitti cok sukur esimin maasina talim ediyoruz oglumdan sonra isten ayrildim vs vs ama Allah bir kolayligini veriyor hic stress yapma hic..

Sizi çok iyi anlıyorum yıllardır sıkıntılı ev sahipleri ile mücadele edip bir sürü kira ödüyorum. Ama ağlamayın. Değmez çünkü kendinizi ve bebeğinizi üzdüğünüze. Allah başka dertler vermesin. Ne yazık ki biz gibi kiracılar hep böyle sıkıntılar yaşamak zorunda kalıyoruz. Ben de bir ay içinde ve bulup taşınmalıyım ve kiralar bahsettiğiniz fiyat aralığında. Herkes ev konusunda şanslı olamayabiliyor. Allah bebeğinize sağlık ve ailesinize huzur versin varsın gerisi önemli değil böyle düşünmeye çalışın.

Kizlar burdan biriydi galiba baby corner in kalitesini sormustu.Gayet guzel renkler canli ,kumas yumusacik ve cok guzel paketlemisler

Güzel sonuçlar çıkar inşallah. Şekerli suyu kolay içebildin mi canım nasılı benim daha 3 hafta var ama hep nasıl içicem diye düşünüyorum

canım inan hiçbirşey yok... bildiğin cola tadı yani farklı bişi yok cola içiyorsan onu da içersin...

ben idrarda vermiştim hafif enfeksiyon çıktı sanırım ilaç verir diye düşünüyorum birde diğer tahlillerimi öğleden sonra alıcam inşallah güzel çıkar

Merhaba güzel. Anneler. Bugun cok kotuyum idral yolu enfeksıyonu kapdim. 2 alac içdim kendi bildiğim ama midem almadı kustum. Dr aradım suya katılıp içilen ilac yazdı. Cuma gününede test yapmak için cağırdi. Sizibde önere bileceğnız bir şey varsa soyleyım cok rahatsız edici. Bir an önce kurtulmak isdiyorum.

Bizimde muhtemelen öyle canım çünkü bende eşimde uzunuz ama görücez bakalım daha şeker yüklemesi yaptırmadm

Cola içiyordum canım o zaman iyi korkmama gerek yok erkenden giderim zaten kısmetse çok aç kalamıyorum çünkü tansiyonum düşüyor. Bana da bir sürü tahlil işaretledi.
İnşallah güzel çıkar canım bol bol su içiyor musun enfeksion için su önermişlerdi sanki

normalde 3 lt ye yakın içiyorum ama bu enfeksiyon nerden çıktı hiç bilmiyorum canım sıkıldı

Nasil anladin ki canim idrar yolu enfeksiyonu oldugunu test mi yaptirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…