2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu gebelikte artıyor malesef.. bende geçenlerde yazmştm kültürde üreme oldu diye doktrum antibiyotk önerdi 5 gün kullandım 3 gün geçince tekrar test kültür gönderdik. Çok şükür geçmiş. Buarada bol su iç demişti doktorum bizim yapabileceğimz bol su içmek ve temizliğe dikkat etmek. Münkünse iç çamaşırlarınızı ütüleyin kızlar benm tavsiyem.. geçmiş olsun canınızı sıkmayın geçiyor

Belirtilrrin neydi canim bende akintim arada artinca diorum acaba enfeksiyon mu ama koku kasinti yok
Sanki cok idralım geliyormuş gibi his ediyorum her an ama wc gitişinmde 1-2 damla. Rengi cok cok koyu kokulu. Ve idral kanalımda kaşıklarımda ağrı rahatsızlık hisi mide bulantısı ateşde beriltiler arasında.

Haklısın umarım benımkıde gecer temizliğe cok önem veren biriyim aslında öyelikle iç camaşırmi makınede yıkadıkdan sonra elimde yıkayıp dahasonra makıneyı boş kuruyorum kendisi temizlesin diye sonra bi daha makınede yıkıyorum. Özelikle mantardan daha yeni kurtuldum. Şimdide enfeksiyon. Benim dr da su ic bol bol dedi. Ve bide bitki cayları önerdi.

Canim uzun saklamak bozuyo ben oyle biliyorum en uzun iki gun saklaya bilirsin.
Süt saklama konusunda tecrübeli bir anne olarak yazıyım istedim. Sağılmış süt, ev ısısı ortamında 3 saat, buzdolabında 3 gün, dipfrizde 3 ay saklanabiliyor. Çözdürülmesi önemli. Bir de çözdürülmüş sütü bir daha dondurup saklayamıyoruz.

Mantarda bnim korkulu rüyam canım ne yaptımsa kurtulamadım hiç hamilelikte bile buldu 2 kere fitil kulladım şimdilik iyi Allahtan bayadır yok temizliğe bende dikkat ediyorum ama sanırım iş yerindeki klozetten kapıyorum hijyenik mendillerle siliyorum her seferinde ama ben titiz davrandıkça illa bulaşcam mı diyor anlamadjm ki. Normalde zorunlu kalmadıkça girmiyordum ama hamilelikte onu yapamıyorum malesef

Ola bilir bilmem ki,bi suru arastirma yaptim. Benim sutum iyiydide aksam olunca kuruyordu sanki. E gun icinde bos bosuna cok akiyordu. Ev isi ortaminda 3 saat buz dolabinda 12 saat koruya bildigimizi biliyordum. Zaten kizim da sakladigim sutu icmedi. Her kesin fikrine saygim var. Her kesim kendi dogrulari var))))

Sistitten bahsediyorsunuz geçmiş olsun.Sıcak tutmak iç çamaşırını ütülemek değiştirmek,ayakları sıcak tutmak gerekiyor.Bol su içince de geçiyor.

Ben izmiri cok seviyorum. Ora gitmek hayalim oldu. Anladim canim. İnsallah rabbim gonlunuze gore verir.

Herkesin doğruları var evet. Ama benim yazdığımı internette de araştırırsanız kolaylıkla bulabilirsiniz. Gün içerisinde niye boş boş akıtıyordunuz ki? Keşke sağıp saklasaydınız. Ama kızınız sakladığınız sütü içmemiş o da başka bir durum tabi. Ben iş yerinde süt sağdıktan sonra buzdolabına koyuyordum. Isıyı tutan çantalarla eve götürüp hemen ya buzdolabına ya da dipfrize atıyordum. Benim oğlan hepsini süpürmüştü maşallah :)

Canim ya Allah hepinize hayirli ev nasip etsin. Ben de babamin kira verdigi evde oturuyorum wuan. Yani kirasiz tabi kide kendi evim daha hazir degil. İnsallah hazir olsada tawinsak. Bir oda ve ikinci cocuk da geliyor cok zor.

Masallah. Ay keske canim keske benim kizimda icseydi. Sagdim hemde defalarca sagdim inan ki ama ne fayda biberon tutmadi ki. Birinde icirdim. Kusdu. İste benimkiside boyle bi dert oldu))))

Bende sadice hamilelikde başıma geldi. Berbat birsey bi kere buldumu kurtulamıyoruz işte. Bende fitil yardimiyla kurtuldum.

Benimde bulaniyor sürekli.hala bi çok şeyden tiksinmişligim gecmedi.hala bir çok şeyi yiyemiyorum.rabbim kolaylık versin.
Ben herşeyi yiyorum çok şükür fazlasıyla Ama tuhaf geldi birden bire başlaması. Bebek saçlanırken olur derler ya bilemediö doğru mu

Çok kötü bir duruma dşürmüş adi adam.. allah büyük canım, size ödeme güce versin böyle insanlara da layığını inşallah

Idrar yolu enfeksiyonundan bahsetmisken gunluk pedler de neden oluyormus .Dr soylemisti onun yerine gunde 2 3 kez değiştir diye .Çalıştığımız icin zor ama.

Canim uzun saklamak bozuyo ben oyle biliyorum en uzun iki gun saklaya bilirsin.
Anne sütü derin dondurucu da soğuk zinciri hiç kırılmazsa 6 aya kadar saklanabilir canım. Zaten 6 ay saklanacak süt üretmeyiz bence ortalama 3 ayda tüketilir gibi. Süt paketlerine tarihleme yapın ilk koyduğunuzu ilk tüketin sıkıntı olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…