2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım istanbul yaşanacak gibi değil malesef. Biz kocaelideyiz 2 odalı 120m2 yüzme havuzlu otoparklı güvenlikli sitede aidatla beraber 890 lira kira veriyoruz. Bakarsan istanbula 1 saatlik mesafe ama nefes alıyorsun trafik yok. Çoğu komşumuz da 4. Leventte falan çalışıyor ama orda yaşanmaz diye burada yaşayıp gidip geliyorlar hergün. İnş güzel ve tatlı bir şehre tayin olursunuz sizde.

Canım bir doktor programında izlemiştim hamilelikte ilişki esnasında kondom kullanmak enfeksiyon açısından fayda sağlar demişti.
walla canım biz bi süre ara verdik kardeş gibi yatıyoruz eşimle

ama çalışıyorum ve işyerinde herkesin kullandığı wc yi kullanıyorum büyük ihtimal ordan geldi diye düşünüyorum

A
walla canım biz bi süre ara verdik kardeş gibi yatıyoruz eşimle

ama çalışıyorum ve işyerinde herkesin kullandığı wc yi kullanıyorum büyük ihtimal ordan geldi diye düşünüyorum
Ay ben de cok korkuyorum bize ozel wc oteki binada ve 2.katta cocuklar birakma sansim olmadigi için mecbur bulduguma giriyorum.

Nerde oturuyosunuz ki kiralar o kadar yüksek ?

Bolca su içmek çok iyi geliyor canım çünkü o idrar yolu enfeksiyonu su çok içmeyen insanlarda görülür bolca su içmeyi ihmal etme

Buzdolabından çıkardıktan sonra ısıtıyor muyuz sütü bebeğe verirken ?

Çok şaşırdım valla bu duruma canım bizde istanbulda kiracıyız 1650₺ veriyoruz, daha ucuzlarıda kümes gibi. Eski kiracı bizide evden çıkarırken eşim dedi iki ay kira vermeyiz artı taşırma parası alırız dedik yoksa çıkmıcaktık adam kabul verdi parayı. Bence kirada kalın zaten evler uçmuş ama sizi borclandırdı ya onu ödemeyin, kirayıda geç yatırın anasını satıyım böyle durum mu olur. Böyle işlerle amlakçısı uğraşır kiracı artırmaz parayı çok salak bi sözleşme yapmış. Neyseki benim eşim yırtık bi adam da işini beceriyo yoksa bu istanbul adamı yer..

Kızlar demiştim ben yüz felçi geçirdim diye on gün oldu nerdeyse hala bi değişme yok, yine kayıyorum bazı hamilelerde 4 ay sürmüş dr bana 2. Evredesin demişti oda 3,4 ay sürüyomuş inşş okadar uzun sürmez çok sıkıcı herşey tat alma azalıyo, yamek zor yiyorum su içince fışkırıyo ağzımdan çok enteresan bişeymiş allah kimseye yaşatmasın

Buzdolabından çıkardıktan sonra ısıtıyor muyuz sütü bebeğe verirken ?
Benim biberon ısıtıcım vardı. İçine su koyuyorsun. ısınıyor. Yani bir nevi benmari usulü ısıtıyorsun sütü. Çok yüksek sıcaklıkta değil. Ben birkaç saat öncesi çıkartıyordum buzdolabından. Çözülünce, biberona koyuyordum. Biberonu da ısıtıcıya. Oldu bitti :)

Kizlar selam gunlerdir yazamadim ama yazdiklarinizi okuyorum hasta olanlara gecmisler olsun. Benim gibi istanbulda kiraci olanlara da allah kolayliklar versin. Ben de ev konusunda dertliyim onunla ugrasiyordum. Kutu gibi eve 1900 lira kira veriyoruz 1 kere bile odememizi aksatmadik. Bebek odasini gectim yatak odama besik koyacak yer yok. Gezdik dolastik daha uygun fiyata daha buyuk ev bulduk. Ama ev sahibim evden cikarmiyo. Yasal olarak temmuza kadar oturmak zorundayiz yada baska kiraci bulmasi lazimmis. 2 kira icerde depozitom var tasi taragi toplayip gidemiyorum. Dertliyim kederliyim.

Çok geçmiş olsun canım. Tedavi için ne yapılıyor? Kendiliğinden mi geçecekmiş?

Çok kötü bir duruma dşürmüş adi adam.. allah büyük canım, size ödeme güce versin böyle insanlara da layığını inşallah

Amin inş canım. Dünden beri o kadar üzgünüm ki. İnsanda vicdan merhamet olur biraz. Her şey kağıtta yazdığı gibi mi oluyor sanki. Şu bebeğimin bez mama vs parasını ona verecek olmak ağrıma gidiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Ahh ahhh.kıymetini bil canım oturduğun yerin. Gerçekten burda çok afedersin köpeğğ soksan girmeyecek evler 1200,1500den aşağı değil. Şaka gibi sanki yaa.. tek temennimiz hayırlısıyla tayinimizin çıkması...

Nerde oturuyosunuz ki kiralar o kadar yüksek ?

İstanbul Merter deyiz canım. 1700,1800den aşağu kira yok. Bu da havuzlu bilmem neli site filan değil ha bildiğin 40yıllık evler...İstanbul yaşanacak yer değil.bu kiraya başka yerde villada otururdum herhalde ben...

Yok canım ya sözleşme var elinde biz ne yapsak suçlu durumdayız. Adamda insanlık yokmuş ki?? Her kiracıda olur sözleşme ama karşılıklı konuşulur bi zam yapılır ona göre. Bunun yaptığı pislikten başka bişey değil. Neymiş kendimiz geçen yıl enflasyona göre yapmalıymışız zammı. Hangi kiracı ev sahibi demeden zam yapar böyle bişey duymadım ömrümde!..rabbim görüyor elbet bizi bebeğimizle ne kadar zor duruma soktuğunu. İnş onun da çekeceği dertler olur...

İyi kiracılara kötü ev sahibi düşünüyor genelde anlaşılan. Biz de ev sahibi olup kiraya versek bu sefer de olmadık bi kiracımız olur..çok şükür tek duam Rabbim sağlık sıhhat huzur vermesi..böyle vicdansızlara da merhamet versin inş. Büyük şehirler gerçekten çok zorluyor insanı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. İnş siz de gönlünüze göre bir ev bulup taşınırsınız. Bebişlerimiz bereketi ile gelsin inş.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Daha fazla sürmez inşallah hemen geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…