2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

He tmm anladım canım :)

İstanbul'da yaşamak çok zor ya ben yaşayamam yani mecburiyet olmazsa, biz gezmeye bile gittiğimizde yorgunluktan pertimiz çıkıyordu artık gezmeye bile gelmiyoruz Allah orda yaşayanlara sabır versin

Kızlar merhaba. Bu aralar pek giremiyorum, hem iş hemde özel işler nedeniyle, okuyorum ara ara girip, herkes iyidir umarım, bebeklerimiz iyi ama allaha şükür kötü haber alanımız yok, maşallah :)

Bu aralar bana her gün kargo geliyor, bebişkomun yenidoğan dönemi kıyafetlerini mothercare den bitirdim sayılır. Resimdekilerde benim hastanede giyeceğim lohusa takımlarım. Bir tanede fotoğraf çekimi için alacağım, belki bir takım daha alırım bilmiyorum. Şimdilik benden bu kadar :)

Cok guzeller canimmm gulerekkk giyyy:)

Sabırlı olaman gereliyor bol bol sakız çiğne ve harf çalış ayna karşısına... bnm ablamda konuşma yetisini kaybetti.. o şekilde geri kazandı...şanslısın ki sadce yüzünde hasar varmış.. ablam konuşmayı alfabeyi yeniden öğrendi... allah daha beterinden korusun

Güle güle giy canım. Bende bi hastanede giycegim gecelik pojama fln almadım. Senin gibi son olarak mothercare den biseyler aldm bebegime gerci daha gelmedi ama:)

Canım o hijyenik mendiller daha çok mantar sebebi, perine ph için sadece suyla temizlik öneriliyor, pamuklu iç çamaşırı, önden arkaya doğru temizlik ve günlük ped kullanılmayacak.

Güle güle giy canım. Bende bi hastanede giycegim gecelik pojama fln almadım. Senin gibi son olarak mothercare den biseyler aldm bebegime gerci daha gelmedi ama:)

Teşekkür ederim cnm, bende aslında erken davrandım yaza belki daha güzel şeyler çıkar, gerçi o zaman da alırım bi iki takım şortlu falan, eve gelen giden olurken de giyinmek gerekiyor, indirim varken aldım bende. Mothercare in outlet bölümü çok güzel, üçlü zıbınlar sezonda 80-90-100 civarıyken, outlette 30-40 tl olunca almak mantıklı oluyor :)

Pijamalarıda internetten aldin dimi canm. Ben neredeyse herseyi netten aldm ama bi bunlarimi gidip birebir alsam diyorum mothercarede bide yuzde 15 likdi sanrm bi kupon vardi onla aldm bende iyi oldu. Ama artk almiyim bebek kiyafeti diyorum getirenlerde olur diyo herkes yeter heralde bukadar:)

Gule gule kullan canim.Yenileri icin biraz bekle sezonda cok hos seyler çıkıyor.
Eki Görüntüle 2123699 kizlar bugun kontrolum vardi bebisimi gordum cokk tatliydi yaa
Masallah canim.
Kızlar ayrıntılı ultrason için tok mu gidiyorsunuz ??
Canim tok .Mesela yemek yedikten sonra ben hareketleri hissediyorum ama acken uyuyor galiba kimildamiyor bile.

Canım mothercare internet adresinden yaklaşık 10 gün önce bende alışveriş yaptım ogün bugündür ürün kargoya verildi gözüküyor sistemde. İnternet adresleride bi garip kargo sorgulama kısmı açılmıyor hangi kargo firmasına verildi belli değil olmadı yarın müşteri hizmetlerini arayacağım artık. Sen nerden alışveriş yaptın netten alışverişse kargon ne kadar sürede ulaştı eline merak ettim açıkcası

Cnm cok gecmis olsun benim 1 aydan gazla sürdü herhalde 2 kez antibiyotik kullandım geçmedi.monurol verdiler bana 2 defa da tek kullanımlık.insallah en kısa sürede geçer.bol su iç

Buarada kizlar herkes iyi insallah bende isten gucten cok giremiyorum arada bakiyorum bakabildigmce ama.. benmde haftaya 2.doz tetenoz aşım ve kontrolum var bakalm. Buarada kızıma abarttmmi bilmiyorum ama bandanalar aldm instsgramdan:)) bitanesnden 2tane var onun biri arkadasimn kizina. Ha bide dogumda fotolar icin anne bebek taci aldm ama onu ekyemedm resmini

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-14-20-14-16-1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…