- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.581
He tmm anladım canım :)Benim biberon ısıtıcım vardı. İçine su koyuyorsun. ısınıyor. Yani bir nevi benmari usulü ısıtıyorsun sütü. Çok yüksek sıcaklıkta değil. Ben birkaç saat öncesi çıkartıyordum buzdolabından. Çözülünce, biberona koyuyordum. Biberonu da ısıtıcıya. Oldu bitti :)
İstanbul'da yaşamak çok zor ya ben yaşayamam yani mecburiyet olmazsa, biz gezmeye bile gittiğimizde yorgunluktan pertimiz çıkıyordu artık gezmeye bile gelmiyoruz Allah orda yaşayanlara sabır versinAmin inş canım. Dünden beri o kadar üzgünüm ki. İnsanda vicdan merhamet olur biraz. Her şey kağıtta yazdığı gibi mi oluyor sanki. Şu bebeğimin bez mama vs parasını ona verecek olmak ağrıma gidiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Ahh ahhh.kıymetini bil canım oturduğun yerin. Gerçekten burda çok afedersin köpeğğ soksan girmeyecek evler 1200,1500den aşağı değil. Şaka gibi sanki yaa.. tek temennimiz hayırlısıyla tayinimizin çıkması...
İstanbul Merter deyiz canım. 1700,1800den aşağu kira yok. Bu da havuzlu bilmem neli site filan değil ha bildiğin 40yıllık evler...İstanbul yaşanacak yer değil.bu kiraya başka yerde villada otururdum herhalde ben...
Yok canım ya sözleşme var elinde biz ne yapsak suçlu durumdayız. Adamda insanlık yokmuş ki?? Her kiracıda olur sözleşme ama karşılıklı konuşulur bi zam yapılır ona göre. Bunun yaptığı pislikten başka bişey değil. Neymiş kendimiz geçen yıl enflasyona göre yapmalıymışız zammı. Hangi kiracı ev sahibi demeden zam yapar böyle bişey duymadım ömrümde!..rabbim görüyor elbet bizi bebeğimizle ne kadar zor duruma soktuğunu. İnş onun da çekeceği dertler olur...
İnşş sürmez dört gözle geçmesini bekliyorumÇok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Daha fazla sürmez inşallah hemen geçer.
Cok guzeller canimmm gulerekkk giyyy:)Eki Görüntüle 2123689 Eki Görüntüle 2123692 Eki Görüntüle 2123693 Eki Görüntüle 2123694
Kızlar merhaba. Bu aralar pek giremiyorum, hem iş hemde özel işler nedeniyle, okuyorum ara ara girip, herkes iyidir umarım, bebeklerimiz iyi ama allaha şükür kötü haber alanımız yok, maşallah :)
Bu aralar bana her gün kargo geliyor, bebişkomun yenidoğan dönemi kıyafetlerini mothercare den bitirdim sayılır. Resimdekilerde benim hastanede giyeceğim lohusa takımlarım. Bir tanede fotoğraf çekimi için alacağım, belki bir takım daha alırım bilmiyorum. Şimdilik benden bu kadar :)
Sabırlı olaman gereliyor bol bol sakız çiğne ve harf çalış ayna karşısına... bnm ablamda konuşma yetisini kaybetti.. o şekilde geri kazandı...şanslısın ki sadce yüzünde hasar varmış.. ablam konuşmayı alfabeyi yeniden öğrendi... allah daha beterinden korusunKızlar demiştim ben yüz felçi geçirdim diye on gün oldu nerdeyse hala bi değişme yok, yine kayıyorum bazı hamilelerde 4 ay sürmüş dr bana 2. Evredesin demişti oda 3,4 ay sürüyomuş inşş okadar uzun sürmez çok sıkıcı herşey tat alma azalıyo, yamek zor yiyorum su içince fışkırıyo ağzımdan çok enteresan bişeymiş allah kimseye yaşatmasın
Cok guzeller canimmm gulerekkk giyyy:)
tok gitmiştim canımKızlar ayrıntılı ultrason için tok mu gidiyorsunuz ??
Güle güle giy canım. Bende bi hastanede giycegim gecelik pojama fln almadım. Senin gibi son olarak mothercare den biseyler aldm bebegime gerci daha gelmedi ama:)Eki Görüntüle 2123689 Eki Görüntüle 2123692 Eki Görüntüle 2123693 Eki Görüntüle 2123694
Kızlar merhaba. Bu aralar pek giremiyorum, hem iş hemde özel işler nedeniyle, okuyorum ara ara girip, herkes iyidir umarım, bebeklerimiz iyi ama allaha şükür kötü haber alanımız yok, maşallah :)
Bu aralar bana her gün kargo geliyor, bebişkomun yenidoğan dönemi kıyafetlerini mothercare den bitirdim sayılır. Resimdekilerde benim hastanede giyeceğim lohusa takımlarım. Bir tanede fotoğraf çekimi için alacağım, belki bir takım daha alırım bilmiyorum. Şimdilik benden bu kadar :)
Mantarda bnim korkulu rüyam canım ne yaptımsa kurtulamadım hiç hamilelikte bile buldu 2 kere fitil kulladım şimdilik iyi Allahtan bayadır yok temizliğe bende dikkat ediyorum ama sanırım iş yerindeki klozetten kapıyorum hijyenik mendillerle siliyorum her seferinde ama ben titiz davrandıkça illa bulaşcam mı diyor anlamadjm ki. Normalde zorunlu kalmadıkça girmiyordum ama hamilelikte onu yapamıyorum malesef
Güle güle giy canım. Bende bi hastanede giycegim gecelik pojama fln almadım. Senin gibi son olarak mothercare den biseyler aldm bebegime gerci daha gelmedi ama:)
Ben tok gitmiştim canım. Tokken bebeğin hareketleri daha iyi oluyor.Kızlar ayrıntılı ultrason için tok mu gidiyorsunuz ??
Pijamalarıda internetten aldin dimi canm. Ben neredeyse herseyi netten aldm ama bi bunlarimi gidip birebir alsam diyorumTeşekkür ederim cnm, bende aslında erken davrandım yaza belki daha güzel şeyler çıkar, gerçi o zaman da alırım bi iki takım şortlu falan, eve gelen giden olurken de giyinmek gerekiyor, indirim varken aldım bende. Mothercare in outlet bölümü çok güzel, üçlü zıbınlar sezonda 80-90-100 civarıyken, outlette 30-40 tl olunca almak mantıklı oluyor :)
Gule gule kullan canim.Yenileri icin biraz bekle sezonda cok hos seyler çıkıyor.Eki Görüntüle 2123689 Eki Görüntüle 2123692 Eki Görüntüle 2123693 Eki Görüntüle 2123694
Masallah canim.Eki Görüntüle 2123699 kizlar bugun kontrolum vardi bebisimi gordum cokk tatliydi yaa
Canim tok .Mesela yemek yedikten sonra ben hareketleri hissediyorum ama acken uyuyor galiba kimildamiyor bile.Kızlar ayrıntılı ultrason için tok mu gidiyorsunuz ??
Canım mothercare internet adresinden yaklaşık 10 gün önce bende alışveriş yaptım ogün bugündür ürün kargoya verildi gözüküyor sistemde. İnternet adresleride bi garip kargo sorgulama kısmı açılmıyor hangi kargo firmasına verildi belli değil olmadı yarın müşteri hizmetlerini arayacağım artık. Sen nerden alışveriş yaptın netten alışverişse kargon ne kadar sürede ulaştı eline merak ettim açıkcasıEki Görüntüle 2123689 Eki Görüntüle 2123692 Eki Görüntüle 2123693 Eki Görüntüle 2123694
Cnm cok gecmis olsun benim 1 aydan gazla sürdü herhalde 2 kez antibiyotik kullandım geçmedi.monurol verdiler bana 2 defa da tek kullanımlık.insallah en kısa sürede geçer.bol su içMerhaba güzel. Anneler. Bugun cok kotuyum idral yolu enfeksıyonu kapdim. 2 alac içdim kendi bildiğim ama midem almadı kustum. Dr aradım suya katılıp içilen ilac yazdı. Cuma gününede test yapmak için cağırdi. Sizibde önere bileceğnız bir şey varsa soyleyım cok rahatsız edici. Bir an önce kurtulmak isdiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?