- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.601
Güle güle kullan canım. Hamile dış çekimi için hiç görüştünüz mü fiyat aldınız mı?Eki Görüntüle 2123689 Eki Görüntüle 2123692 Eki Görüntüle 2123693 Eki Görüntüle 2123694
Kızlar merhaba. Bu aralar pek giremiyorum, hem iş hemde özel işler nedeniyle, okuyorum ara ara girip, herkes iyidir umarım, bebeklerimiz iyi ama allaha şükür kötü haber alanımız yok, maşallah :)
Bu aralar bana her gün kargo geliyor, bebişkomun yenidoğan dönemi kıyafetlerini mothercare den bitirdim sayılır. Resimdekilerde benim hastanede giyeceğim lohusa takımlarım. Bir tanede fotoğraf çekimi için alacağım, belki bir takım daha alırım bilmiyorum. Şimdilik benden bu kadar :)
Canm bende alisveris yapali baya oldu. Daha bugun kargoya verildi gorunuo ama urunun bitanesi yokmuymus neymis sanki verilmemis gibi yaziodu musteri hizmetlerini aradm bi ulasamadm ama sanrm ups kargoya verilioCanım mothercare internet adresinden yaklaşık 10 gün önce bende alışveriş yaptım ogün bugündür ürün kargoya verildi gözüküyor sistemde. İnternet adresleride bi garip kargo sorgulama kısmı açılmıyor hangi kargo firmasına verildi belli değil olmadı yarın müşteri hizmetlerini arayacağım artık. Sen nerden alışveriş yaptın netten alışverişse kargon ne kadar sürede ulaştı eline merak ettim açıkcası
Henüz almadın yani kargonu.valla bende ogünden beri kargoya verildi yazıyor. Ogün verilemez çünkü pazardı. Anlamadm sabırla beklyrm bakalım..Canm bende alisveris yapali baya oldu. Daha bugun kargoya verildi gorunuo ama urunun bitanesi yokmuymus neymis sanki verilmemis gibi yaziodu musteri hizmetlerini aradm bi ulasamadm ama sanrm ups kargoya verilio
Doktor özellikle tok gel demişti bana.Kızlar ayrıntılı ultrason için tok mu gidiyorsunuz ??
Pijamalarıda internetten aldin dimi canm. Ben neredeyse herseyi netten aldm ama bi bunlarimi gidip birebir alsam diyorummothercarede bide yuzde 15 likdi sanrm bi kupon vardi onla aldm bende iyi oldu. Ama artk almiyim bebek kiyafeti diyorum getirenlerde olur diyo herkes yeter heralde bukadar:)
Canım mothercare internet adresinden yaklaşık 10 gün önce bende alışveriş yaptım ogün bugündür ürün kargoya verildi gözüküyor sistemde. İnternet adresleride bi garip kargo sorgulama kısmı açılmıyor hangi kargo firmasına verildi belli değil olmadı yarın müşteri hizmetlerini arayacağım artık. Sen nerden alışveriş yaptın netten alışverişse kargon ne kadar sürede ulaştı eline merak ettim açıkcası
Güle güle kullan canım. Hamile dış çekimi için hiç görüştünüz mü fiyat aldınız mı?
Yok canm almadm bugundu sanrm kargoya verildi yazioduHenüz almadın yani kargonu.valla bende ogünden beri kargoya verildi yazıyor. Ogün verilemez çünkü pazardı. Anlamadm sabırla beklyrm bakalım..
sonsuzzz Güle güle giy canım çok beğendim takımları. Gecelik takımını da mothercare den mi aldın bende bir takım daha alacağım seninki gibi bulamadım.
Buarada kizlar herkes iyi insallah bende isten gucten cok giremiyorum arada bakiyorum bakabildigmce ama.. benmde haftaya 2.doz tetenoz aşım ve kontrolum var bakalm. Buarada kızıma abarttmmi bilmiyorum ama bandanalar aldm instsgramdan:)) bitanesnden 2tane var onun biri arkadasimn kizina. Ha bide dogumda fotolar icin anne bebek taci aldm ama onu ekyemedm resmini
Evet ek yuzde 15 yada 10 du. Simdi tektmrar baktm telden goremedm. Bende almiyim diom kendimi biseyler alirken buluyorum. Artk son olarak bebegime melek kanatli tulum alıcam fotolar icin:))Evet cnm internetten ve large beden aldım nolur nolmaz diye, daha 3 ayım var, kilo alırım mantığıyla, iyiki öle almışım. Bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum, doğum yaptıktan sonra göbek 7 aylık haline dönüyormuş ilk günlerde ancak, o yüzden alırken ona da dikkat etmeni öneririm.
Mothercare deki %15 lik kupon dediğin, normal indirime ek bir indirimmi peki? Ben bilmiyordum.
Bana da herkes artık alma diyor :) ama dayanamıyorum:))
İnşallah canım saglicakla giyerlerr hepsini bebislerimiz insallahhhhhAy çok tatlış yaaa, oğlan annesi olarak çoook özendim :) güle güle giysin fıstığın işallah cnm
Teşekkür ederim cnm, bende aslında erken davrandım yaza belki daha güzel şeyler çıkar, gerçi o zaman da alırım bi iki takım şortlu falan, eve gelen giden olurken de giyinmek gerekiyor, indirim varken aldım bende. Mothercare in outlet bölümü çok güzel, üçlü zıbınlar sezonda 80-90-100 civarıyken, outlette 30-40 tl olunca almak mantıklı oluyor :)
Evet ek yuzde 15 yada 10 du. Simdi tektmrar baktm telden goremedm. Bende almiyim diom kendimi biseyler alirken buluyorum. Artk son olarak bebegime melek kanatli tulum alıcam fotolar icin:))
Canım ben mothercare'in sitesine baktım hiç beden kalmamıştı, sen mağazasından mı aldın?
Ben de mothercareden alışveriş yaptım, 2 Martta yaptığım alışveriş 2 gün önce ulaştı, o da müşteri destek hattını aradıktan sonra. Önce sepete alıp ödemesini yaptığım ürünlerin tamamı için günlerce hazırlanıyor tadında bir mesaj çıktı. 5-6 gün sonra ürünlerden birinin iptalini talep ettiniz yazmaya başladı ki etmedim. Sonra destek hattını arayınca o ürünün stokta kalmadığını, para iadesi yapılacağını söylediler. Hatta ertesi gün bir kez daha beni arayacaklarını söylediler (aramadılar). Nihayet 12 Mart gibi elime geçti stoklarında kalan ürünler. İlk kez alışveriş yaptım ve hayalkırıklığı oldu bu deneyim. Ama ürünler güzel, fiyatların indirimli hali de eh... Civilden aldığım penyelerden farkı yok kalite olarak.Canım mothercare internet adresinden yaklaşık 10 gün önce bende alışveriş yaptım ogün bugündür ürün kargoya verildi gözüküyor sistemde. İnternet adresleride bi garip kargo sorgulama kısmı açılmıyor hangi kargo firmasına verildi belli değil olmadı yarın müşteri hizmetlerini arayacağım artık. Sen nerden alışveriş yaptın netten alışverişse kargon ne kadar sürede ulaştı eline merak ettim açıkcası
Ben de mothercareden alışveriş yaptım, 2 Martta yaptığım alışveriş 2 gün önce ulaştı, o da müşteri destek hattını aradıktan sonra. Önce sepete alıp ödemesini yaptığım ürünlerin tamamı için günlerce hazırlanıyor tadında bir mesaj çıktı. 5-6 gün sonra ürünlerden birinin iptalini talep ettiniz yazmaya başladı ki etmedim. Sonra destek hattını arayınca o ürünün stokta kalmadığını, para iadesi yapılacağını söylediler. Hatta ertesi gün bir kez daha beni arayacaklarını söylediler (aramadılar). Nihayet 12 Mart gibi elime geçti stoklarında kalan ürünler. İlk kez alışveriş yaptım ve hayalkırıklığı oldu bu deneyim. Ama ürünler güzel, fiyatların indirimli hali de eh... Civilden aldığım penyelerden farkı yok kalite olarak.
tok gitmiştim canım
Ben tok gitmiştim canım. Tokken bebeğin hareketleri daha iyi oluyor.
Gule gule kullan canim.Yenileri icin biraz bekle sezonda cok hos seyler çıkıyor.
Masallah canim.
Canim tok .Mesela yemek yedikten sonra ben hareketleri hissediyorum ama acken uyuyor galiba kimildamiyor bile.
Teşekkür ederim kızlar tok gitmeyi düşünüyordum bnde ama yinede sormak istedim çok saolun..Doktor özellikle tok gel demişti bana.
Çok tatlılaarrr bnde takip ediyorum instagramdan ama pahalı deiliyo kaça aldın nerden aldn?Buarada kizlar herkes iyi insallah bende isten gucten cok giremiyorum arada bakiyorum bakabildigmce ama.. benmde haftaya 2.doz tetenoz aşım ve kontrolum var bakalm. Buarada kızıma abarttmmi bilmiyorum ama bandanalar aldm instsgramdan:)) bitanesnden 2tane var onun biri arkadasimn kizina. Ha bide dogumda fotolar icin anne bebek taci aldm ama onu ekyemedm resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?