2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullan canım. Hamile dış çekimi için hiç görüştünüz mü fiyat aldınız mı?

Canm bende alisveris yapali baya oldu. Daha bugun kargoya verildi gorunuo ama urunun bitanesi yokmuymus neymis sanki verilmemis gibi yaziodu musteri hizmetlerini aradm bi ulasamadm ama sanrm ups kargoya verilio

Canm bende alisveris yapali baya oldu. Daha bugun kargoya verildi gorunuo ama urunun bitanesi yokmuymus neymis sanki verilmemis gibi yaziodu musteri hizmetlerini aradm bi ulasamadm ama sanrm ups kargoya verilio
Henüz almadın yani kargonu.valla bende ogünden beri kargoya verildi yazıyor. Ogün verilemez çünkü pazardı. Anlamadm sabırla beklyrm bakalım..

Evet cnm internetten ve large beden aldım nolur nolmaz diye, daha 3 ayım var, kilo alırım mantığıyla, iyiki öle almışım. Bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum, doğum yaptıktan sonra göbek 7 aylık haline dönüyormuş ilk günlerde ancak, o yüzden alırken ona da dikkat etmeni öneririm.

Mothercare deki %15 lik kupon dediğin, normal indirime ek bir indirimmi peki? Ben bilmiyordum.

Bana da herkes artık alma diyor :) ama dayanamıyorum:))

sonsuzzz Güle güle giy canım çok beğendim takımları. Gecelik takımını da mothercare den mi aldın bende bir takım daha alacağım seninki gibi bulamadım.

Kızlar lohusa gecelik ve pijamalarınızı nerden almayı düşünüyorsunuz? Ben yurtdışındayım da o yüzdan dışardaki dükkan fiyatlarını bilmiyorum. İnternetten mi dükkanlardan mı almak daha mantıklı sizce? Ona göre anneme aldırmak istiyorum da

Benimde bir mothercare alışverişim çok geç geldi, hastane çıkışı almıştım onun stoğu kalmamış onun için 10 günde falan geldi, stok olan bir diğer alışverişim 2 günde gelmişti hemen cnm. Hangi kargo bilmiyorum biz yokken gelip komşuya bırakmışlar, o da bi garip hiç aranmadım bile. Komşu tanıdığımızdı getirdi, kötü niyetli biri de olabilirdi.

Lohusa pijamalarını da haysshop diye bi siteden aldım, o da 3 günde geldi.

Ay çok tatlış yaaa, oğlan annesi olarak çoook özendim :) güle güle giysin fıstığın işallah cnm

Evet ek yuzde 15 yada 10 du. Simdi tektmrar baktm telden goremedm. Bende almiyim diom kendimi biseyler alirken buluyorum. Artk son olarak bebegime melek kanatli tulum alıcam fotolar icin:))

Canım ben mothercare'in sitesine baktım hiç beden kalmamıştı, sen mağazasından mı aldın?

Evet ek yuzde 15 yada 10 du. Simdi tektmrar baktm telden goremedm. Bende almiyim diom kendimi biseyler alirken buluyorum. Artk son olarak bebegime melek kanatli tulum alıcam fotolar icin:))

Evet cnm bende son olarak hastane çıkışları alacağım, hiç almadım henüz. Bende bembeyaz bi takım düşünüyorum foto için. İnstadan bakıyorum, en çok beyaz yakışıyo fotolarda anne ve bebekte :) bende melek kanatlı alabilirim aslında, onun önünde çok alengir olmuyor sade, tatlıı oluyolar :) alırsan bi siteden paylaş lütfen, kaliteleri nasıl güvenemiyorum.

Canım ben mothercare'in sitesine baktım hiç beden kalmamıştı, sen mağazasından mı aldın?

Yok cnm internetten aldım, outlet bölümü var orda bedenler var, her beden yok tabi, ben 0-1, 0-3, yenidoğan bedenlerini filtreleyip baktım baya çıkmıştı.

Ben de mothercareden alışveriş yaptım, 2 Martta yaptığım alışveriş 2 gün önce ulaştı, o da müşteri destek hattını aradıktan sonra. Önce sepete alıp ödemesini yaptığım ürünlerin tamamı için günlerce hazırlanıyor tadında bir mesaj çıktı. 5-6 gün sonra ürünlerden birinin iptalini talep ettiniz yazmaya başladı ki etmedim. Sonra destek hattını arayınca o ürünün stokta kalmadığını, para iadesi yapılacağını söylediler. Hatta ertesi gün bir kez daha beni arayacaklarını söylediler (aramadılar). Nihayet 12 Mart gibi elime geçti stoklarında kalan ürünler. İlk kez alışveriş yaptım ve hayalkırıklığı oldu bu deneyim. Ama ürünler güzel, fiyatların indirimli hali de eh... Civilden aldığım penyelerden farkı yok kalite olarak.

Canım ben ebebekten hep atlet gibi çıtçıtlı body aldım. Kumaşı yumuşak geldi acaba mothercare'e göre dahamı yumuşaklar?

Birde bugün geçerken bim'e uğradım cam rende kalmıştı ondan aldım dalin granül deterjan ve bünchen şampuan aldım. Unibaby'nin temizleme pamukları vardı ama güvenemedim. Alan oldu mu acaba?

tok gitmiştim canım

Ben tok gitmiştim canım. Tokken bebeğin hareketleri daha iyi oluyor.

Gule gule kullan canim.Yenileri icin biraz bekle sezonda cok hos seyler çıkıyor.

Masallah canim.

Canim tok .Mesela yemek yedikten sonra ben hareketleri hissediyorum ama acken uyuyor galiba kimildamiyor bile.

Doktor özellikle tok gel demişti bana.
Teşekkür ederim kızlar tok gitmeyi düşünüyordum bnde ama yinede sormak istedim çok saolun..

Çok tatlılaarrr bnde takip ediyorum instagramdan ama pahalı deiliyo kaça aldın nerden aldn?
Taçı merk ettim sayfa görüntüsü çekip paylaşırmısınn onu nerden aldn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…