2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bandanalari durununbandanalarından aldm 12 bandana 50 tl 8tlde kargo tacida evde cektigimi ekleyemedm ama netten aldigm fotoyu yollamaya calisym bide bakaym

Valla ben bişey anlamadm çok amatörce bi site malesef trendyoldan sipariş verdklerim çoktan elime ulaştı ondan hala tık yok. Madem stokta ürün yok neden sepete ekleyebliyoruz tükendi yazın bari.. ürünler bi gelsin sanırım bu ilk ve son alışverişim olur o siteden..

Merhaba kızlar, ailemin yanına geldim şehir dışına. Annemle alışverişe çıktık. Öncesinde bişey almamıştım bebeğime sadece bime gelen body ve yelekleri almıştım. Kuzenim ve bi arkadaşımda 3-4 parça hediye almışlar ama fotoğraflarını gördüm sadece kaç aylık vs bilmiorm.

Neyse dünde alışverişe çıktık 3 tulum, 6-7 tane çıtçıtlı body, 3 tek alt, 1 tane hastane çıkışı, 1 uyku tulumu(bedeni büyük belki seneye anca olur annem çok beğendi diye aldı) 3 tane de alt üst takım aldık çorap mendil vs.de var. Bugün komşularımız geldi hevesle annem aldıklarımızı gösterdi ayy ne kadar çok almışsınız daha dünya kadar hediye gelir giyemez bunları dediler ciddiye almadım çocuk doğunca çıplak mı gezsin dedim. Az önce de arkadaşımla konuşuyorduk telefonda anlattım bunu aldık şunu aldık vs.diye çok almasaydın canım dedi ki kendisinin 2 tane çocuğu var.

Ben anlamıyorum çok mu aldım hiç mi almasaydım ne yapmalıyım. Hediye gelse ne gelecek kaç aylık gelecek nerden bileyim ki. Daha o kadar çok şey alasım var ama abartmıyım diyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum ama aldıklarımda çok gelmemişti bana. Hatta hafta sonu yeniden çıkarız diye düşünüyorduk. Bi yandan sinir oldum bi yandan üzüldüm.

E bebek de güzel ama mothercare bence daha yumuşak cnm, özellikle renksiz yada tek renk kıyafetleri yumuşacık. Çok desenli olanların da dışı değil de içi yine yumuşacık.

Ebebekte mamas papas travel sistem bebek arabalarında ana kucağı (markasını hatırlamıyorum) ile 2599 gibi birşeydi. Benim ikiz olduğu için iki araba 5200 gibi bi rakam tutuyor. Çok para ama mamas papas arabaya maci cosi ana kucağı aşan arkadaşlarımda çok memnun. Siz hangi markaları aldınız? Özellikle ikix olduğu için nevesta81 sen ne yaptın arabayı canım?

E bebek de güzel ama mothercare bence daha yumuşak cnm, özellikle renksiz yada tek renk kıyafetleri yumuşacık. Çok desenli olanların da dışı değil de içi yine yumuşacık.

Canım ben çok kıyafet almadım, yurtdışı doğumu düşündüğüm için bavul kontrolünde bavulu açarlarda sorun yaşarım dedim. Giysi ve 0-1 aylık ihtiyaçlarımı yurtdışından alıcam. Burası içinde 0-3 \ 3-6 aylık 5-6 body aldım hepsi beyaz. Çünkü çamaşır makinasında 95 derecede yıkayacağım, renkleri atsın istemedim. Benim çocuklar beyazlara bürünecek biraz büyüyene kadar.

Amin inşş evet konuşamayanda varmış allahtan dilim tutuyo geçecek inşş egzersizlari yapıyorm sürekli

bence aldiklariniz çok değil ilk 3 ay çok çamaşır kullaniliyor kusuyor kakasi çıkıyor vs günlük kullanım için kıyafet çok lazım bide hediye gelir amaciyla alışveriş yapmamak saçma geliyor bana bide hediyeler genellikle 06-1 yaş gibi oluyor ilk bebeginizse keyfini çıkarın yapın alışverişinizi

Bandanalari durununbandanalarından aldm 12 bandana 50 tl 8tlde kargo tacida evde cektigimi ekleyemedm ama netten aldigm fotoyu yollamaya calisym bide bakaym

Anca bunu ekledim kirpa kirpa tabi bide lohusa terligi varEki Görüntüle 2123758
Bantları çok iyi almılsın bnm aldığım yerde 5tane 45tl flndı tek tek seçebiliyomusun inşallah sayfayı bulabilirim...
Bantta çok sade ve şık güle güle kullan inşallah.. onu nerden aldn
Ayyy milleti boşver cnm yaa sen bnm paylaştıklarımı görmedinmi içinden geleni yap ben nerdeyse bişey almadım çoğunu önceden ve şimdi annem aldı bazılarını görümcem fln... hafta sonu çıkıcam hoşuma giden olursa alırım daha kime nee..
belki çocuğun sürekli kusup kirletcek..belki gelen hediyeler senin ihtiyaçlarını karşılamıcak yada bedenleri uygun olmayacak yada kalitesiz olucak.. takılma millete he he de geç aldıklarını da gösterme kimseye bebeğinin üzerinde görsünler

Canim her kafadan bir ses hic aldirma .Ben görüp icime sinen seyleri aldim .Ilk kez anne oluyorum ve heyecanliyim .Bir kez de olsa giydirecegim 10 kez de olsa .Orasi kimseyi ilgilendirmez .Ben 0 3 ve 3 6 ay icin tulum ,alt üst ,citcitli badi diye kategori olusturdum. Bir sey alirken kac tane aldigima bakıyorum .Cok beğendiysem 0 3 değil de 3 6 sini aliyorum.Mesela herkes arkadasima aman cok alma dedi dedi.Hastane çıkışı 2 tane almisti mesela daha dogali 4 5 gun oldu .Yetersiz geldi .Diger 0 3 ler cuval gibi oluyor bebege.Evet hizli büyüyorlar ama tek parca icin makine calistirmayacagimiza gore elimizin altinda hepsinden 5 6 sar tane olmali diye dusunuyorum ilk etapta.

Ben mamas papas armadillo flip xt2 aldım cnm, kullanmadım tabiki ama incelediğim en güzel arabaydı. Tabiki daha iyileri vardır ama alınabilecek fiyatta en iyilerinden bence.

İyi akşamlar kızlar bugün tekrar detaylıya girdim ama bizim hanım yine yüzünü göstermedi pozisyon değiştirmemiş. Doktor bazı bebekler doğuma kadar inatlaşır diyor benimki inşallah inatlaşmaz.
@hadess canım banada kan verilcek 2ünite değerim yine düşmüş

Kızlar iyi akşamlar sonsuzzz güle güle giy canım çok beğendim renkleri de gayet hoş D dehaaa taca ve bandanaya bayıldım güzel seçim

Ya bi öksürük musallat oldu napsam acaba bilemedim hastamı olucam napıcam afedersiniz artık öksürürken bazen altıma kaçırıyorum

Birde şeker testinin 104 çıktığını yazmıştım kimse yorum yapmamış

Hiç sinir olma. Çocuk doğduğunda çıplak mı gezecek sanki. Ben yenidoğan için hediye geleceğini pek Zannnetmiyorum, geelde büyük gelir, gelen olursa da beğenmezsin belki. Millet her şeye yorum yapmaya pek meraklı. Bana böle diyen bi iki tipi param çok alıyorum diyip susturdum. Hele birisi 3000 liraya bebek arabası mı alınır diye nası celallendi, benim oğlum 3000lik arabaya layık dedim gıkı bile çıkmadı. Herkes kendi işine baksın.

Pegpere
Pegperego arkalı önlü bir model aldım ama ben ikinci el letgo ile aldım. Ben yanyana olanlari kullanamam diye böyle aldık.

Cnm ben gördüm de biliyosundır diye yorum yapmadım beğendim sadece, şeker de 140ın altı normal, benim 122 çıktı dr iyi dedi ki seninki daha iyi. Gözün Aydın testin güzel :))

Maalesef bende de alerjik astım var ve şu anda daha önceki ilaçlarımi kullanamadigim için dr.zyrtec verdi kullanmak zorundayim çünkü inanılmaz hapsirıyorum öyle ki ard Arda 15 kez falan buda beni bedenen inanılmaz yoruyor cildim de kizardi malûm tam alerji mevsimindeyiz onun için de kortizonlu krem veerdin çok kızarıklık olduğu zaman siriyorum mecburen

Bandanalari durunun_bandanaları die bi yerden aldm bak bakalm paket olanlar oluo onlar uygun oluo

Tesekkur ederm canmcm. seker testinle ilgili yorum yapamicam hic anlamiyorum ondan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…