- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.621
Bandanalari durununbandanalarından aldm 12 bandana 50 tl 8tlde kargo tacida evde cektigimi ekleyemedm ama netten aldigm fotoyu yollamaya calisym bide bakaymTeşekkür ederim kızlar tok gitmeyi düşünüyordum bnde ama yinede sormak istedim çok saolun..
Çok tatlılaarrr bnde takip ediyorum instagramdan ama pahalı deiliyo kaça aldın nerden aldn?
Taçı merk ettim sayfa görüntüsü çekip paylaşırmısınn onu nerden aldn
Valla ben bişey anlamadm çok amatörce bi site malesef trendyoldan sipariş verdklerim çoktan elime ulaştı ondan hala tık yok. Madem stokta ürün yok neden sepete ekleyebliyoruz tükendi yazın bari.. ürünler bi gelsin sanırım bu ilk ve son alışverişim olur o siteden..Ben de mothercareden alışveriş yaptım, 2 Martta yaptığım alışveriş 2 gün önce ulaştı, o da müşteri destek hattını aradıktan sonra. Önce sepete alıp ödemesini yaptığım ürünlerin tamamı için günlerce hazırlanıyor tadında bir mesaj çıktı. 5-6 gün sonra ürünlerden birinin iptalini talep ettiniz yazmaya başladı ki etmedim. Sonra destek hattını arayınca o ürünün stokta kalmadığını, para iadesi yapılacağını söylediler. Hatta ertesi gün bir kez daha beni arayacaklarını söylediler (aramadılar). Nihayet 12 Mart gibi elime geçti stoklarında kalan ürünler. İlk kez alışveriş yaptım ve hayalkırıklığı oldu bu deneyim. Ama ürünler güzel, fiyatların indirimli hali de eh... Civilden aldığım penyelerden farkı yok kalite olarak.
Canım ben ebebekten hep atlet gibi çıtçıtlı body aldım. Kumaşı yumuşak geldi acaba mothercare'e göre dahamı yumuşaklar?
Birde bugün geçerken bim'e uğradım cam rende kalmıştı ondan aldım dalin granül deterjan ve bünchen şampuan aldım. Unibaby'nin temizleme pamukları vardı ama güvenemedim. Alan oldu mu acaba?
E bebek de güzel ama mothercare bence daha yumuşak cnm, özellikle renksiz yada tek renk kıyafetleri yumuşacık. Çok desenli olanların da dışı değil de içi yine yumuşacık.
Amin inşş evet konuşamayanda varmış allahtan dilim tutuyo geçecek inşş egzersizlari yapıyorm sürekliSabırlı olaman gereliyor bol bol sakız çiğne ve harf çalış ayna karşısına... bnm ablamda konuşma yetisini kaybetti.. o şekilde geri kazandı...şanslısın ki sadce yüzünde hasar varmış.. ablam konuşmayı alfabeyi yeniden öğrendi... allah daha beterinden korusun
buzlukta hicbirsey olmuyor yinede arastiralim tekrarCanim uzun saklamak bozuyo ben oyle biliyorum en uzun iki gun saklaya bilirsin.
bence aldiklariniz çok değil ilk 3 ay çok çamaşır kullaniliyor kusuyor kakasi çıkıyor vs günlük kullanım için kıyafet çok lazım bide hediye gelir amaciyla alışveriş yapmamak saçma geliyor bana bide hediyeler genellikle 06-1 yaş gibi oluyor ilk bebeginizse keyfini çıkarın yapın alışverişiniziMerhaba kızlar, ailemin yanına geldim şehir dışına. Annemle alışverişe çıktık. Öncesinde bişey almamıştım bebeğime sadece bime gelen body ve yelekleri almıştım. Kuzenim ve bi arkadaşımda 3-4 parça hediye almışlar ama fotoğraflarını gördüm sadece kaç aylık vs bilmiorm.
Neyse dünde alışverişe çıktık 3 tulum, 6-7 tane çıtçıtlı body, 3 tek alt, 1 tane hastane çıkışı, 1 uyku tulumu(bedeni büyük belki seneye anca olur annem çok beğendi diye aldı) 3 tane de alt üst takım aldık çorap mendil vs.de var. Bugün komşularımız geldi hevesle annem aldıklarımızı gösterdi ayy ne kadar çok almışsınız daha dünya kadar hediye gelir giyemez bunları dediler ciddiye almadım çocuk doğunca çıplak mı gezsin dedim. Az önce de arkadaşımla konuşuyorduk telefonda anlattım bunu aldık şunu aldık vs.diye çok almasaydın canım dedi ki kendisinin 2 tane çocuğu var.
Ben anlamıyorum çok mu aldım hiç mi almasaydım ne yapmalıyım. Hediye gelse ne gelecek kaç aylık gelecek nerden bileyim ki. Daha o kadar çok şey alasım var ama abartmıyım diyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum ama aldıklarımda çok gelmemişti bana. Hatta hafta sonu yeniden çıkarız diye düşünüyorduk. Bi yandan sinir oldum bi yandan üzüldüm.
Bandanalari durununbandanalarından aldm 12 bandana 50 tl 8tlde kargo tacida evde cektigimi ekleyemedm ama netten aldigm fotoyu yollamaya calisym bide bakaym
Bantları çok iyi almılsın bnm aldığım yerde 5tane 45tl flndı tek tek seçebiliyomusun inşallah sayfayı bulabilirim...Anca bunu ekledim kirpa kirpa tabi bide lohusa terligi varEki Görüntüle 2123758
Ayyy milleti boşver cnm yaa sen bnm paylaştıklarımı görmedinmiMerhaba kızlar, ailemin yanına geldim şehir dışına. Annemle alışverişe çıktık. Öncesinde bişey almamıştım bebeğime sadece bime gelen body ve yelekleri almıştım. Kuzenim ve bi arkadaşımda 3-4 parça hediye almışlar ama fotoğraflarını gördüm sadece kaç aylık vs bilmiorm.
Neyse dünde alışverişe çıktık 3 tulum, 6-7 tane çıtçıtlı body, 3 tek alt, 1 tane hastane çıkışı, 1 uyku tulumu(bedeni büyük belki seneye anca olur annem çok beğendi diye aldı) 3 tane de alt üst takım aldık çorap mendil vs.de var. Bugün komşularımız geldi hevesle annem aldıklarımızı gösterdi ayy ne kadar çok almışsınız daha dünya kadar hediye gelir giyemez bunları dediler ciddiye almadım çocuk doğunca çıplak mı gezsin dedim. Az önce de arkadaşımla konuşuyorduk telefonda anlattım bunu aldık şunu aldık vs.diye çok almasaydın canım dedi ki kendisinin 2 tane çocuğu var.
Ben anlamıyorum çok mu aldım hiç mi almasaydım ne yapmalıyım. Hediye gelse ne gelecek kaç aylık gelecek nerden bileyim ki. Daha o kadar çok şey alasım var ama abartmıyım diyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum ama aldıklarımda çok gelmemişti bana. Hatta hafta sonu yeniden çıkarız diye düşünüyorduk. Bi yandan sinir oldum bi yandan üzüldüm.
Canim her kafadan bir ses hic aldirma .Ben görüp icime sinen seyleri aldim .Ilk kez anne oluyorum ve heyecanliyim .Bir kez de olsa giydirecegim 10 kez de olsa .Orasi kimseyi ilgilendirmez .Ben 0 3 ve 3 6 ay icin tulum ,alt üst ,citcitli badi diye kategori olusturdum. Bir sey alirken kac tane aldigima bakıyorum .Cok beğendiysem 0 3 değil de 3 6 sini aliyorum.Mesela herkes arkadasima aman cok alma dedi dedi.Hastane çıkışı 2 tane almisti mesela daha dogali 4 5 gun oldu .Yetersiz geldi .Diger 0 3 ler cuval gibi oluyor bebege.Evet hizli büyüyorlar ama tek parca icin makine calistirmayacagimiza gore elimizin altinda hepsinden 5 6 sar tane olmali diye dusunuyorum ilk etapta.Merhaba kızlar, ailemin yanına geldim şehir dışına. Annemle alışverişe çıktık. Öncesinde bişey almamıştım bebeğime sadece bime gelen body ve yelekleri almıştım. Kuzenim ve bi arkadaşımda 3-4 parça hediye almışlar ama fotoğraflarını gördüm sadece kaç aylık vs bilmiorm.
Ebebekte mamas papas travel sistem bebek arabalarında ana kucağı (markasını hatırlamıyorum) ile 2599 gibi birşeydi. Benim ikiz olduğu için iki araba 5200 gibi bi rakam tutuyor. Çok para ama mamas papas arabaya maci cosi ana kucağı aşan arkadaşlarımda çok memnun. Siz hangi markaları aldınız? Özellikle ikix olduğu içinnevesta81 sen ne yaptın arabayı canım?
Merhaba kızlar, ailemin yanına geldim şehir dışına. Annemle alışverişe çıktık. Öncesinde bişey almamıştım bebeğime sadece bime gelen body ve yelekleri almıştım. Kuzenim ve bi arkadaşımda 3-4 parça hediye almışlar ama fotoğraflarını gördüm sadece kaç aylık vs bilmiorm.
Pegperego arkalı önlü bir model aldım ama ben ikinci el letgo ile aldım. Ben yanyana olanlari kullanamam diye böyle aldık.Ebebekte mamas papas travel sistem bebek arabalarında ana kucağı (markasını hatırlamıyorum) ile 2599 gibi birşeydi. Benim ikiz olduğu için iki araba 5200 gibi bi rakam tutuyor. Çok para ama mamas papas arabaya maci cosi ana kucağı aşan arkadaşlarımda çok memnun. Siz hangi markaları aldınız? Özellikle ikix olduğu içinnevesta81 sen ne yaptın arabayı canım?
Kızlar iyi akşamlar sonsuzzz güle güle giy canım çok beğendim renkleri de gayet hoş D dehaaa taca ve bandanaya bayıldım güzel seçim
Ya bi öksürük musallat oldu napsam acaba bilemedim hastamı olucam napıcam afedersiniz artık öksürürken bazen altıma kaçırıyorum
Birde şeker testinin 104 çıktığını yazmıştım kimse yorum yapmamış
Maalesef bende de alerjik astım var ve şu anda daha önceki ilaçlarımi kullanamadigim için dr.zyrtec verdi kullanmak zorundayim çünkü inanılmaz hapsirıyorum öyle ki ard Arda 15 kez falan buda beni bedenen inanılmaz yoruyor cildim de kizardi malûm tam alerji mevsimindeyiz onun için de kortizonlu krem veerdin çok kızarıklık olduğu zaman siriyorum mecburenÇok geçmiş olsun, hapların hepsi çok ağır değil aslında ama bende hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum. Bir arkadaşıma zyrtec kullanabilirsin demişti doktoru, sana ne yazdı acaba? İğne daha güçlü kortizon içerebilir onu bilemiyorum.
Bandanalari durunun_bandanaları die bi yerden aldm bak bakalm paket olanlar oluo onlar uygun oluoBantları çok iyi almılsın bnm aldığım yerde 5tane 45tl flndı tek tek seçebiliyomusun inşallah sayfayı bulabilirim...
Bantta çok sade ve şık güle güle kullan inşallah.. onu nerden aldn
Ayyy milleti boşver cnm yaa sen bnm paylaştıklarımı görmedinmiiçinden geleni yap ben nerdeyse bişey almadım çoğunu önceden ve şimdi annem aldı bazılarını görümcem fln... hafta sonu çıkıcam hoşuma giden olursa alırım daha kime nee..
belki çocuğun sürekli kusup kirletcek..belki gelen hediyeler senin ihtiyaçlarını karşılamıcak yada bedenleri uygun olmayacak yada kalitesiz olucak.. takılma millete he he de geç aldıklarını da gösterme kimseye bebeğinin üzerinde görsünler
Tesekkur ederm canmcm. seker testinle ilgili yorum yapamicam hic anlamiyorum ondan:)Kızlar iyi akşamlar sonsuzzz güle güle giy canım çok beğendim renkleri de gayet hoş D dehaaa taca ve bandanaya bayıldım güzel seçim
Ya bi öksürük musallat oldu napsam acaba bilemedim hastamı olucam napıcam afedersiniz artık öksürürken bazen altıma kaçırıyorum
Birde şeker testinin 104 çıktığını yazmıştım kimse yorum yapmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?