2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda

Kızlar pamuku nun kanatlı tulumundan alacağım bende foto için hastanede. Onları beğendim. Bakabilirsiniz sizde duymadıysanız eğer :)

oinone27 Canım sen pek birsey almamışsın hiç kafanı yorma. Ben 12 şer tane kisa kollu body, 3 er tane hastane çıkışı, 4 er tane tulum, 3 er tane penye battaniye, 3 er tane şapka eldiven seti ve ikişer tane ayrıca iç zıbın aldım. Bunlar sadece şimdilik giyimleri, emzik ve biberon vs. Hiç saymıyorum. Hastane giderken bunları yanımıza alacağız sonuçta hediyelere güvenip doğum yapamazsın yada Hastane çantası hazırlayamazsın.

95 derece mi

Benim ordan bı pijama takımım var çok memnunum. Gerçi ozdilekten almıştım daha pahalıya almışım sitesinde daha uygunmuş

Hanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda
Ben de konusurken hic hareket etmiyor bunu gozlemledim .Belki de hareketlenmek icin dinginlik istiyordur :)

Kızlar oğlum yarım saatten fazladır acaip hareketlendi. Sanki ritimli bişey yapıyor da zıplıyor gibi. Hıçkırıyor mu ya da rahat mı edemedi anlamadım. Hareket ettikçe de idrar kesemi etkiliyor. Anlam veremedim şuan

Daha neler kesfedecegiz bakalim .Simdiki bebekler gerçekten harika. 3 4 gunluk bebiskoyu ziyaret ettik.Konusurken nasil dinliyor .Hayran kaldim minnaka
önceden 3-4 günlük bebek gözlerini acamazmis şimdi fıldır fıldır gözler biraz buyuyuncede cin gibiler maşallah

artık bundan sonra böyle galiba :) buyuyorlarda yarım kilo oldular hareketler baya bariz ne güzel demi hareketlerini hissetmek

iyi akşamlar kızlar.
o kadar korumama rağmen 3 gündür nezle oldum istirahat halindeyim.
Bol sıvı ıhlamur vitamin portakal vs alıyorum ama daha düzelemedim. Hemen geçsin diye bakıyorum ister istemez enerjim azaldı, annem yanımda Allah'tan pek bir şey yapmıyorum. Boğazım arada yanıyor arada duruyor, genize akıntı yüzünden gece 2 saatte bir uyanıyorum. Bir an önce geçse de rahatlasam artık

Dün de doğum günümdü , ailecek kutladık o iyi geldi, en azından moral açısından

Siz de durumlar iyi sanırım maşalah Allah esirgesin hepinizi. Bir kaç sayfa okudum, alışverişler non-stop devam ediyor :) Güle güle kullanın bebişlerinizle beraber.

buzlukta hicbirsey olmuyor yinede arastiralim tekrar
Bir seferinde imi gun sonra sutum buzlukta yogurt olmusdu)))) yinede kimsenin fikrini yalnis saymiyorum. Her kese kendi dogrulari dogrudur. Ben de doktorluk okudum. Ve hocalarimdan duydugumu dogru biliyorum. İste buz dolabinda bir gun bekletip vere biliriz. İw guc zaten iw kadini olunca mevbur kaliyorsun. Ama her zaman en guzeli bebegi taze sutle beslemek. Her kes bebegini sag salim kucagina alsin ve sag salim buyutsun. Her kesin duwunce ve inandigi dogrulara dunya kadar saygim var.)))

İyi ki varsınız kızlar ya içim rahatladı, bende öyle düşünüyorum çocuk ilk doğduğunda kimse hediye getiremiycek sonuçta gelenler 6-12 ay arası oluyor ki zaten şehir dışındayım akraba konu komşu arkadaşlarım çevrem bebeğimi kaç aylıkken görecekde hediye verecekler kim bilir. Şimdi oturduğum şehirde de 1.5 yıldır oturuyorum taş çatlasın 15-20 kişiyi tanıyorumdur onlarında kaçı hediye alacak nerden bilebilirim. Kalitesi nasıl olacak boyu ne olacak. Ee 3 aylık olunca kış gelecek bebekle soğukta alışveriş yapmakda istemiyorum şimdiden onlarıda alalım diye düşünmüştük.
Bide ilk çocuğum sonuçta hevesim var yine de abartmamaya çalıştım bu bile çok geldi insanlara. Biz daha hafta sonu çıkıp hastane çıkışı 1-2 tulum daha body 3-6 aylık kıyafetler vs alalım diye konuşmuştuk annemle. Ailenin de ilk torunu onlarında hevesi var. En güzeli aldıklarımı kimseye göstermemek giyemezse de durur kenarda napalım yani.

Gecmis olsun.allAh sifalar versin. Dogum gunun de kutlu olsun. Gelicek yasini bebisle gecirirsin insallah. Rabbim guzel dileklerini kabul etsin)))

Doğum günün kutlu olsun canım :) vede geçmiş olsun, hamilelikte bünye hassas oluyor haliyle çabuk hastalanıyorz. Bol vitamin meyve vs alıp dinlenmeye çalış.

Büyüdükce hareketleri netleşiyor canım ondandır yoksa hep hareketli oluyor bebişler bırak oynasın içinde yüzüyordur o şimdi :)

Hickirik canim )))) oyy sirin seyler buyuyorlar bir iki haftaya her hareketini daha guzel hissedeceksin. karninda daha kabarik goreceksin hareketi gittikce. Ve insanin ici kipirdiyo oyle ustten bebiwin hareketini seyredince sag salim gelsinler insallah.

Canım genelde sakinken hareket ediyor. Konuşurken vücut ister istemez hareket ediyor onu hissediyordur. Bende ne zaman uzansam 5 dk sonra başlıyor hareketleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…