- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.641
Kızlar pamuku nun kanatlı tulumundan alacağım bende foto için hastanede. Onları beğendim. Bakabilirsiniz sizde duymadıysanız eğer :)Evet cnm bende son olarak hastane çıkışları alacağım, hiç almadım henüz. Bende bembeyaz bi takım düşünüyorum foto için. İnstadan bakıyorum, en çok beyaz yakışıyo fotolarda anne ve bebekte :) bende melek kanatlı alabilirim aslında, onun önünde çok alengir olmuyor sade, tatlıı oluyolar :) alırsan bi siteden paylaş lütfen, kaliteleri nasıl güvenemiyorum.
95 derece miCanım ben çok kıyafet almadım, yurtdışı doğumu düşündüğüm için bavul kontrolünde bavulu açarlarda sorun yaşarım dedim. Giysi ve 0-1 aylık ihtiyaçlarımı yurtdışından alıcam. Burası içinde 0-3 \ 3-6 aylık 5-6 body aldım hepsi beyaz. Çünkü çamaşır makinasında 95 derecede yıkayacağım, renkleri atsın istemedim. Benim çocuklar beyazlara bürünecek biraz büyüyene kadar.
Benim ordan bı pijama takımım var çok memnunum. Gerçi ozdilekten almıştım daha pahalıya almışım sitesinde daha uygunmuşBenimde bir mothercare alışverişim çok geç geldi, hastane çıkışı almıştım onun stoğu kalmamış onun için 10 günde falan geldi, stok olan bir diğer alışverişim 2 günde gelmişti hemen cnm. Hangi kargo bilmiyorum biz yokken gelip komşuya bırakmışlar, o da bi garip hiç aranmadım bile. Komşu tanıdığımızdı getirdi, kötü niyetli biri de olabilirdi.
Lohusa pijamalarını da haysshop diye bi siteden aldım, o da 3 günde geldi.
Ben de konusurken hic hareket etmiyor bunu gozlemledim .Belki de hareketlenmek icin dinginlik istiyordur :)Hanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda
hmm evet olabilirBen de konusurken hic hareket etmiyor bunu gozlemledim .Belki de hareketlenmek icin dinginlik istiyordur :)
Daha neler kesfedecegiz bakalim .Simdiki bebekler gerçekten harika. 3 4 gunluk bebiskoyu ziyaret ettik.Konusurken nasil dinliyor .Hayran kaldim minnakahmm evet olabilir
önceden 3-4 günlük bebek gözlerini acamazmis şimdi fıldır fıldır gözler biraz buyuyuncede cin gibiler maşallahDaha neler kesfedecegiz bakalim .Simdiki bebekler gerçekten harika. 3 4 gunluk bebiskoyu ziyaret ettik.Konusurken nasil dinliyor .Hayran kaldim minnaka
artık bundan sonra böyle galiba :) buyuyorlarda yarım kilo oldular hareketler baya bariz ne güzel demi hareketlerini hissetmekKızlar oğlum yarım saatten fazladır acaip hareketlendi. Sanki ritimli bişey yapıyor da zıplıyor gibi. Hıçkırıyor mu ya da rahat mı edemedi anlamadım. Hareket ettikçe de idrar kesemi etkiliyor. Anlam veremedim şuan
Bir seferinde imi gun sonra sutum buzlukta yogurt olmusdu)))) yinede kimsenin fikrini yalnis saymiyorum. Her kese kendi dogrulari dogrudur. Ben de doktorluk okudum. Ve hocalarimdan duydugumu dogru biliyorum. İste buz dolabinda bir gun bekletip vere biliriz. İw guc zaten iw kadini olunca mevbur kaliyorsun. Ama her zaman en guzeli bebegi taze sutle beslemek. Her kes bebegini sag salim kucagina alsin ve sag salim buyutsun. Her kesin duwunce ve inandigi dogrulara dunya kadar saygim var.)))buzlukta hicbirsey olmuyor yinede arastiralim tekrar
Benim ordan bı pijama takımım var çok memnunum. Gerçi ozdilekten almıştım daha pahalıya almışım sitesinde daha uygunmuş
bence aldiklariniz çok değil ilk 3 ay çok çamaşır kullaniliyor kusuyor kakasi çıkıyor vs günlük kullanım için kıyafet çok lazım bide hediye gelir amaciyla alışveriş yapmamak saçma geliyor bana bide hediyeler genellikle 06-1 yaş gibi oluyor ilk bebeginizse keyfini çıkarın yapın alışverişinizi
Bantları çok iyi almılsın bnm aldığım yerde 5tane 45tl flndı tek tek seçebiliyomusun inşallah sayfayı bulabilirim...
Bantta çok sade ve şık güle güle kullan inşallah.. onu nerden aldn
Ayyy milleti boşver cnm yaa sen bnm paylaştıklarımı görmedinmiiçinden geleni yap ben nerdeyse bişey almadım çoğunu önceden ve şimdi annem aldı bazılarını görümcem fln... hafta sonu çıkıcam hoşuma giden olursa alırım daha kime nee..
belki çocuğun sürekli kusup kirletcek..belki gelen hediyeler senin ihtiyaçlarını karşılamıcak yada bedenleri uygun olmayacak yada kalitesiz olucak.. takılma millete he he de geç aldıklarını da gösterme kimseye bebeğinin üzerinde görsünler
Canim her kafadan bir ses hic aldirma .Ben görüp icime sinen seyleri aldim .Ilk kez anne oluyorum ve heyecanliyim .Bir kez de olsa giydirecegim 10 kez de olsa .Orasi kimseyi ilgilendirmez .Ben 0 3 ve 3 6 ay icin tulum ,alt üst ,citcitli badi diye kategori olusturdum. Bir sey alirken kac tane aldigima bakıyorum .Cok beğendiysem 0 3 değil de 3 6 sini aliyorum.Mesela herkes arkadasima aman cok alma dedi dedi.Hastane çıkışı 2 tane almisti mesela daha dogali 4 5 gun oldu .Yetersiz geldi .Diger 0 3 ler cuval gibi oluyor bebege.Evet hizli büyüyorlar ama tek parca icin makine calistirmayacagimiza gore elimizin altinda hepsinden 5 6 sar tane olmali diye dusunuyorum ilk etapta.
Hiç sinir olma. Çocuk doğduğunda çıplak mı gezecek sanki. Ben yenidoğan için hediye geleceğini pek Zannnetmiyorum, geelde büyük gelir, gelen olursa da beğenmezsin belki. Millet her şeye yorum yapmaya pek meraklı. Bana böle diyen bi iki tipi param çok alıyorum diyip susturdum. Hele birisi 3000 liraya bebek arabası mı alınır diye nası celallendi, benim oğlum 3000lik arabaya layık dedim gıkı bile çıkmadı. Herkes kendi işine baksın.
İyi ki varsınız kızlar ya içim rahatladı, bende öyle düşünüyorum çocuk ilk doğduğunda kimse hediye getiremiycek sonuçta gelenler 6-12 ay arası oluyor ki zaten şehir dışındayım akraba konu komşu arkadaşlarım çevrem bebeğimi kaç aylıkken görecekde hediye verecekler kim bilir. Şimdi oturduğum şehirde de 1.5 yıldır oturuyorum taş çatlasın 15-20 kişiyi tanıyorumdur onlarında kaçı hediye alacak nerden bilebilirim. Kalitesi nasıl olacak boyu ne olacak. Ee 3 aylık olunca kış gelecek bebekle soğukta alışveriş yapmakda istemiyorum şimdiden onlarıda alalım diye düşünmüştük.oinone27 Canım sen pek birsey almamışsın hiç kafanı yorma. Ben 12 şer tane kisa kollu body, 3 er tane hastane çıkışı, 4 er tane tulum, 3 er tane penye battaniye, 3 er tane şapka eldiven seti ve ikişer tane ayrıca iç zıbın aldım. Bunlar sadece şimdilik giyimleri, emzik ve biberon vs. Hiç saymıyorum. Hastane giderken bunları yanımıza alacağız sonuçta hediyelere güvenip doğum yapamazsın yada Hastane çantası hazırlayamazsın.
Gecmis olsun.allAh sifalar versin. Dogum gunun de kutlu olsun. Gelicek yasini bebisle gecirirsin insallah. Rabbim guzel dileklerini kabul etsin)))iyi akşamlar kızlar.
o kadar korumama rağmen 3 gündür nezle oldum istirahat halindeyim.
Bol sıvı ıhlamur vitamin portakal vs alıyorum ama daha düzelemedim. Hemen geçsin diye bakıyorum ister istemez enerjim azaldı, annem yanımda Allah'tan pek bir şey yapmıyorum. Boğazım arada yanıyor arada duruyor, genize akıntı yüzünden gece 2 saatte bir uyanıyorum. Bir an önce geçse de rahatlasam artık
Dün de doğum günümdü , ailecek kutladık o iyi geldi, en azından moral açısından
Siz de durumlar iyi sanırım maşalah Allah esirgesin hepinizi. Bir kaç sayfa okudum, alışverişler non-stop devam ediyor :) Güle güle kullanın bebişlerinizle beraber.
Doğum günün kutlu olsun canım :) vede geçmiş olsun, hamilelikte bünye hassas oluyor haliyle çabuk hastalanıyorz. Bol vitamin meyve vs alıp dinlenmeye çalış.iyi akşamlar kızlar.
o kadar korumama rağmen 3 gündür nezle oldum istirahat halindeyim.
Bol sıvı ıhlamur vitamin portakal vs alıyorum ama daha düzelemedim. Hemen geçsin diye bakıyorum ister istemez enerjim azaldı, annem yanımda Allah'tan pek bir şey yapmıyorum. Boğazım arada yanıyor arada duruyor, genize akıntı yüzünden gece 2 saatte bir uyanıyorum. Bir an önce geçse de rahatlasam artık
Dün de doğum günümdü , ailecek kutladık o iyi geldi, en azından moral açısından
Siz de durumlar iyi sanırım maşalah Allah esirgesin hepinizi. Bir kaç sayfa okudum, alışverişler non-stop devam ediyor :) Güle güle kullanın bebişlerinizle beraber.
Büyüdükce hareketleri netleşiyor canım ondandır yoksa hep hareketli oluyor bebişler bırak oynasın içinde yüzüyordur o şimdi :)Kızlar oğlum yarım saatten fazladır acaip hareketlendi. Sanki ritimli bişey yapıyor da zıplıyor gibi. Hıçkırıyor mu ya da rahat mı edemedi anlamadım. Hareket ettikçe de idrar kesemi etkiliyor. Anlam veremedim şuan
Hickirik canim )))) oyy sirin seyler buyuyorlar bir iki haftaya her hareketini daha guzel hissedeceksin. karninda daha kabarik goreceksin hareketi gittikce. Ve insanin ici kipirdiyo oyle ustten bebiwin hareketini seyredince sag salim gelsinler insallah.Kızlar oğlum yarım saatten fazladır acaip hareketlendi. Sanki ritimli bişey yapıyor da zıplıyor gibi. Hıçkırıyor mu ya da rahat mı edemedi anlamadım. Hareket ettikçe de idrar kesemi etkiliyor. Anlam veremedim şuan
Canım genelde sakinken hareket ediyor. Konuşurken vücut ister istemez hareket ediyor onu hissediyordur. Bende ne zaman uzansam 5 dk sonra başlıyor hareketleri :)Hanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?