- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.661
Oyy ne kadar güzeller rengarenk hepsi birbirinden güzel ama en güzeli bu olmuş güzel günlerde kullanın canım :)Anca bunu ekledim kirpa kirpa tabi bide lohusa terligi varEki Görüntüle 2123758
Ben farklı yerlerden alarak kıyas yapmaya çalışıyorum canım. Şimdi tekrar baktım mothercare 5li çıtçıtlı body almıştım, ebebekten de beyaz 4-5 tane kolsuz veya kısa kollu çıtçıtlı body almıştım. Mothercare'inkiler biraz daha yumuşak, ve çok az daha kalın gibi.Canım ben ebebekten hep atlet gibi çıtçıtlı body aldım. Kumaşı yumuşak geldi acaba mothercare'e göre dahamı yumuşaklar?
Birde bugün geçerken bim'e uğradım cam rende kalmıştı ondan aldım dalin granül deterjan ve bünchen şampuan aldım. Unibaby'nin temizleme pamukları vardı ama güvenemedim. Alan oldu mu acaba?
Ben de şaşırdım açıkcası, adının hakkını veremediğini düşünüyorum. Benim de trendyol'un bir kısmı çabuk geldi. Bir kısmı diyorum çünkü farklı markalardan sipariş vermiştim ve hepsi aynı kargoda gelir sandım. Farklı farklı 3-4 kargoya bölmüşler, Civil ürünlerini hemen kargolamış elime dün geçti, diğerlerini hala bekliyorum. İnternet alışverisinin cılkı çıkmışValla ben bişey anlamadm çok amatörce bi site malesef trendyoldan sipariş verdklerim çoktan elime ulaştı ondan hala tık yok. Madem stokta ürün yok neden sepete ekleyebliyoruz tükendi yazın bari.. ürünler bi gelsin sanırım bu ilk ve son alışverişim olur o siteden..
Gecmis olsun.allAh sifalar versin. Dogum gunun de kutlu olsun. Gelicek yasini bebisle gecirirsin insallah. Rabbim guzel dileklerini kabul etsin)))
Doğum günün kutlu olsun canım :) vede geçmiş olsun, hamilelikte bünye hassas oluyor haliyle çabuk hastalanıyorz. Bol vitamin meyve vs alıp dinlenmeye çalış.
iyi akşamlar kızlar.
o kadar korumama rağmen 3 gündür nezle oldum istirahat halindeyim.
Bol sıvı ıhlamur vitamin portakal vs alıyorum ama daha düzelemedim. Hemen geçsin diye bakıyorum ister istemez enerjim azaldı, annem yanımda Allah'tan pek bir şey yapmıyorum. Boğazım arada yanıyor arada duruyor, genize akıntı yüzünden gece 2 saatte bir uyanıyorum. Bir an önce geçse de rahatlasam artık
Dün de doğum günümdü , ailecek kutladık o iyi geldi, en azından moral açısından
Siz de durumlar iyi sanırım maşalah Allah esirgesin hepinizi. Bir kaç sayfa okudum, alışverişler non-stop devam ediyor :) Güle güle kullanın bebişlerinizle beraber.
Canım her firma kendi ürününü kendisi kargoya veriyor o yüzden Farklı markalardan aldıysan ayrı ayrı kargolanması çok normal merak etme :)Ben de şaşırdım açıkcası, adının hakkını veremediğini düşünüyorum. Benim de trendyol'un bir kısmı çabuk geldi. Bir kısmı diyorum çünkü farklı markalardan sipariş vermiştim ve hepsi aynı kargoda gelir sandım. Farklı farklı 3-4 kargoya bölmüşler, Civil ürünlerini hemen kargolamış elime dün geçti, diğerlerini hala bekliyorum. İnternet alışverisinin cılkı çıkmışDaha önce netten alışveriş çok yaptım, böyle şeyler hiç gelmemişti başıma.
Gecmis olsun canim dikkat et .Dogum gunun kutlu olsun bir sonraki pastani minik kuzunla kesersin o da üfler mumlari insallah :)
Ben mendilleri klozeti silmek için kullanıyorum ama ozaman da mı tehlikeli acabaCanım o hijyenik mendiller daha çok mantar sebebi, perine ph için sadece suyla temizlik öneriliyor, pamuklu iç çamaşırı, önden arkaya doğru temizlik ve günlük ped kullanılmayacak.
Canım pegpregoda çok güzel ama ana kucağı ile 4000 dedi, mamap papastan daha pahalı.Pegpere
Pegperego arkalı önlü bir model aldım ama ben ikinci el letgo ile aldım. Ben yanyana olanlari kullanamam diye böyle aldık.
95 derece mi
Ayy canım yaa allah kolaylık versin bizde tayinciyiz bu sene İstanbul da var tercihlerde silelim bari korktum valla şimdi.rabbim kolaylık versin canım istanbulda yaşamak çok zor akrabalarım var orda gittiğimizde sersem gibi dönüyoruz evimize çok zor gezmeye gidicen yaşamaya değil hoş gezmek bile insanı mahvediyorAmin inş canım. Dünden beri o kadar üzgünüm ki. İnsanda vicdan merhamet olur biraz. Her şey kağıtta yazdığı gibi mi oluyor sanki. Şu bebeğimin bez mama vs parasını ona verecek olmak ağrıma gidiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Ahh ahhh.kıymetini bil canım oturduğun yerin. Gerçekten burda çok afedersin köpeğğ soksan girmeyecek evler 1200,1500den aşağı değil. Şaka gibi sanki yaa.. tek temennimiz hayırlısıyla tayinimizin çıkması...
İstanbul Merter deyiz canım. 1700,1800den aşağu kira yok. Bu da havuzlu bilmem neli site filan değil ha bildiğin 40yıllık evler...İstanbul yaşanacak yer değil.bu kiraya başka yerde villada otururdum herhalde ben...
Yok canım ya sözleşme var elinde biz ne yapsak suçlu durumdayız. Adamda insanlık yokmuş ki?? Her kiracıda olur sözleşme ama karşılıklı konuşulur bi zam yapılır ona göre. Bunun yaptığı pislikten başka bişey değil. Neymiş kendimiz geçen yıl enflasyona göre yapmalıymışız zammı. Hangi kiracı ev sahibi demeden zam yapar böyle bişey duymadım ömrümde!..rabbim görüyor elbet bizi bebeğimizle ne kadar zor duruma soktuğunu. İnş onun da çekeceği dertler olur...
Evin kalabalık olmasıda etkilemiştir canım ıhlamur falan kaynatıp iç, geçenlerde benimde sesim gitti halsizdim ıhlamur portakal mandalina derken hemen atlattım. Inşallah bi an önce toparlarsın.teşekkür ediyorum, amin inşallah hepimizinkileri. Sağolasın :)
Teşekkür ediyorum oinone, evet o kadar koru koru yine de buluyor işte. Kırk yıl başı annemle alışverişe çıkayım, kadıncağız memleketten bana gelmiş bir şeyler almak istiyor bana hadi azıcık çıkalım dedim, aynı gün kaptım şifayı.
Dinleniyorum bir şey yaptığım yok ama iki gündür evde doluydu ayak uzatıp yatamadım sadece. İnşallah hemen geçer
Aynen öyle milleti boşvek kimseye gösterme ne istiyorsan al.. bn bile düşünüyorum şimdi zıbın fln çok var ama biraz daha kıyafet alsammı diye..İyi ki varsınız kızlar ya içim rahatladı, bende öyle düşünüyorum çocuk ilk doğduğunda kimse hediye getiremiycek sonuçta gelenler 6-12 ay arası oluyor ki zaten şehir dışındayım akraba konu komşu arkadaşlarım çevrem bebeğimi kaç aylıkken görecekde hediye verecekler kim bilir. Şimdi oturduğum şehirde de 1.5 yıldır oturuyorum taş çatlasın 15-20 kişiyi tanıyorumdur onlarında kaçı hediye alacak nerden bilebilirim. Kalitesi nasıl olacak boyu ne olacak. Ee 3 aylık olunca kış gelecek bebekle soğukta alışveriş yapmakda istemiyorum şimdiden onlarıda alalım diye düşünmüştük.
Bide ilk çocuğum sonuçta hevesim var yine de abartmamaya çalıştım bu bile çok geldi insanlara. Biz daha hafta sonu çıkıp hastane çıkışı 1-2 tulum daha body 3-6 aylık kıyafetler vs alalım diye konuşmuştuk annemle. Ailenin de ilk torunu onlarında hevesi var. En güzeli aldıklarımı kimseye göstermemek giyemezse de durur kenarda napalım yani.
Hatırladığım kadarıyla seninkiler yeterliydi canım çokda güzeller beyaz elbisesi falan çok hoşuma gitti anneme de gösterdim ama özeniyorsan büyük al büyüdükce giyer kıyafet derdin olmaz. Bende alışverişe gidicem hafta sonu aldıklarımıda saklıycam bilmesinler görmesinler :)Aynen öyle milleti boşvek kimseye gösterme ne istiyorsan al.. bn bile düşünüyorum şimdi zıbın fln çok var ama biraz daha kıyafet alsammı diye..
Boşveeeeer canım ağzı olan konuşuyo işte ne istiyorsan al kendince araştır soruştur mesela 2 çocuk annesi olarak sana şu tavsiye de bulunayım bir haftada bile bebekler hızla büyüyo ilk giydiği zıbınları 1 aylıkken giyemeyebiliyo ona göre alışveriş yap ne istiyorsan al boşver sen söyleyenleri seni anlayabiliyorum insan ilkine çok hevesleniyor herşeyi almak istiyor bınları yaşayarak tecrübe ediceksin içine nasıl siniyorsa öle yap boşver gelsin hediye giydiremezsen sende başkasına hediye verirsin ben öyle yapmıştım giydiremediklerimi.etiketleri çıkarmadım beklettim hediye verdim aende öyle yapabilirsinMerhaba kızlar, ailemin yanına geldim şehir dışına. Annemle alışverişe çıktık. Öncesinde bişey almamıştım bebeğime sadece bime gelen body ve yelekleri almıştım. Kuzenim ve bi arkadaşımda 3-4 parça hediye almışlar ama fotoğraflarını gördüm sadece kaç aylık vs bilmiorm.
Neyse dünde alışverişe çıktık 3 tulum, 6-7 tane çıtçıtlı body, 3 tek alt, 1 tane hastane çıkışı, 1 uyku tulumu(bedeni büyük belki seneye anca olur annem çok beğendi diye aldı) 3 tane de alt üst takım aldık çorap mendil vs.de var. Bugün komşularımız geldi hevesle annem aldıklarımızı gösterdi ayy ne kadar çok almışsınız daha dünya kadar hediye gelir giyemez bunları dediler ciddiye almadım çocuk doğunca çıplak mı gezsin dedim. Az önce de arkadaşımla konuşuyorduk telefonda anlattım bunu aldık şunu aldık vs.diye çok almasaydın canım dedi ki kendisinin 2 tane çocuğu var.
Ben anlamıyorum çok mu aldım hiç mi almasaydım ne yapmalıyım. Hediye gelse ne gelecek kaç aylık gelecek nerden bileyim ki. Daha o kadar çok şey alasım var ama abartmıyım diyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum ama aldıklarımda çok gelmemişti bana. Hatta hafta sonu yeniden çıkarız diye düşünüyorduk. Bi yandan sinir oldum bi yandan üzüldüm.
Tabiki duyuyorlar artık canım konuş sen onla bol bol sesini bilsin minik şey tanısın babayıda duyabilirler artık dışardaki sert güm pat sesleride duyuyorlarHanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda
Aynen ben öyleyim valla özellikle ayağa kalktığımda oluyo sanırım ileriki haftalarda magnezyum desteği alıcazKızlar ya afedersiniz ama şeyinizin kemikleri ağrıyormu dünden beri sızlıyor kemiğim resmen
erken değilmi diye düşündüm zaten kilo aldığımdan dizlerim ve ayaklarım berbattı bide şimdi bu başladı Allah'ım sabır versin hepimizeAynen ben öyleyim valla özellikle ayağa kalktığımda oluyo sanırım ileriki haftalarda magnezyum desteği alıcaz
Hakkaten öyle canım Doğum videolarına bakıyorum daha anında doğar doğmaz gözler açık nasıl bakıyor etrafa ben 11 gün gözümü açmamışım valla şimdikiler karnımızda alıyo vitamini cin gibiDaha neler kesfedecegiz bakalim .Simdiki bebekler gerçekten harika. 3 4 gunluk bebiskoyu ziyaret ettik.Konusurken nasil dinliyor .Hayran kaldim minnaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?