2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben farklı yerlerden alarak kıyas yapmaya çalışıyorum canım. Şimdi tekrar baktım mothercare 5li çıtçıtlı body almıştım, ebebekten de beyaz 4-5 tane kolsuz veya kısa kollu çıtçıtlı body almıştım. Mothercare'inkiler biraz daha yumuşak, ve çok az daha kalın gibi.

Ben de şaşırdım açıkcası, adının hakkını veremediğini düşünüyorum. Benim de trendyol'un bir kısmı çabuk geldi. Bir kısmı diyorum çünkü farklı markalardan sipariş vermiştim ve hepsi aynı kargoda gelir sandım. Farklı farklı 3-4 kargoya bölmüşler, Civil ürünlerini hemen kargolamış elime dün geçti, diğerlerini hala bekliyorum. İnternet alışverisinin cılkı çıkmış Daha önce netten alışveriş çok yaptım, böyle şeyler hiç gelmemişti başıma.

Gecmis olsun.allAh sifalar versin. Dogum gunun de kutlu olsun. Gelicek yasini bebisle gecirirsin insallah. Rabbim guzel dileklerini kabul etsin)))

teşekkür ediyorum, amin inşallah hepimizinkileri. Sağolasın :)

Doğum günün kutlu olsun canım :) vede geçmiş olsun, hamilelikte bünye hassas oluyor haliyle çabuk hastalanıyorz. Bol vitamin meyve vs alıp dinlenmeye çalış.

Teşekkür ediyorum oinone, evet o kadar koru koru yine de buluyor işte. Kırk yıl başı annemle alışverişe çıkayım, kadıncağız memleketten bana gelmiş bir şeyler almak istiyor bana hadi azıcık çıkalım dedim, aynı gün kaptım şifayı.

Dinleniyorum bir şey yaptığım yok ama iki gündür evde doluydu ayak uzatıp yatamadım sadece. İnşallah hemen geçer

Gecmis olsun canim dikkat et .Dogum gunun kutlu olsun bir sonraki pastani minik kuzunla kesersin o da üfler mumlari insallah :)

Canım her firma kendi ürününü kendisi kargoya veriyor o yüzden Farklı markalardan aldıysan ayrı ayrı kargolanması çok normal merak etme :)

Gecmis olsun canim dikkat et .Dogum gunun kutlu olsun bir sonraki pastani minik kuzunla kesersin o da üfler mumlari insallah :)

Sağol canım. İnşallah Allah'ım artık diyorum hızlıca geçse de bebişlerimizi kucağımıza alsak. Etkilenmesin diye de dua ediyorum hapşurmalarımdan. Bir hapşuruyorum karşıki dağlar yıkılıyor o derece bir gürültü oluyor

Canım o hijyenik mendiller daha çok mantar sebebi, perine ph için sadece suyla temizlik öneriliyor, pamuklu iç çamaşırı, önden arkaya doğru temizlik ve günlük ped kullanılmayacak.
Ben mendilleri klozeti silmek için kullanıyorum ama ozaman da mı tehlikeli acaba

Ayy canım yaa allah kolaylık versin bizde tayinciyiz bu sene İstanbul da var tercihlerde silelim bari korktum valla şimdi.rabbim kolaylık versin canım istanbulda yaşamak çok zor akrabalarım var orda gittiğimizde sersem gibi dönüyoruz evimize çok zor gezmeye gidicen yaşamaya değil hoş gezmek bile insanı mahvediyor

Evin kalabalık olmasıda etkilemiştir canım ıhlamur falan kaynatıp iç, geçenlerde benimde sesim gitti halsizdim ıhlamur portakal mandalina derken hemen atlattım. Inşallah bi an önce toparlarsın.

Aynen öyle milleti boşvek kimseye gösterme ne istiyorsan al.. bn bile düşünüyorum şimdi zıbın fln çok var ama biraz daha kıyafet alsammı diye..

Aynen öyle milleti boşvek kimseye gösterme ne istiyorsan al.. bn bile düşünüyorum şimdi zıbın fln çok var ama biraz daha kıyafet alsammı diye..
Hatırladığım kadarıyla seninkiler yeterliydi canım çokda güzeller beyaz elbisesi falan çok hoşuma gitti anneme de gösterdim ama özeniyorsan büyük al büyüdükce giyer kıyafet derdin olmaz. Bende alışverişe gidicem hafta sonu aldıklarımıda saklıycam bilmesinler görmesinler :)

Boşveeeeer canım ağzı olan konuşuyo işte ne istiyorsan al kendince araştır soruştur mesela 2 çocuk annesi olarak sana şu tavsiye de bulunayım bir haftada bile bebekler hızla büyüyo ilk giydiği zıbınları 1 aylıkken giyemeyebiliyo ona göre alışveriş yap ne istiyorsan al boşver sen söyleyenleri seni anlayabiliyorum insan ilkine çok hevesleniyor herşeyi almak istiyor bınları yaşayarak tecrübe ediceksin içine nasıl siniyorsa öle yap boşver gelsin hediye giydiremezsen sende başkasına hediye verirsin ben öyle yapmıştım giydiremediklerimi.etiketleri çıkarmadım beklettim hediye verdim aende öyle yapabilirsin

Hanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda
Tabiki duyuyorlar artık canım konuş sen onla bol bol sesini bilsin minik şey tanısın babayıda duyabilirler artık dışardaki sert güm pat sesleride duyuyorlar

Aynen ben öyleyim valla özellikle ayağa kalktığımda oluyo sanırım ileriki haftalarda magnezyum desteği alıcaz
erken değilmi diye düşündüm zaten kilo aldığımdan dizlerim ve ayaklarım berbattı bide şimdi bu başladı Allah'ım sabır versin hepimize

Daha neler kesfedecegiz bakalim .Simdiki bebekler gerçekten harika. 3 4 gunluk bebiskoyu ziyaret ettik.Konusurken nasil dinliyor .Hayran kaldim minnaka
Hakkaten öyle canım Doğum videolarına bakıyorum daha anında doğar doğmaz gözler açık nasıl bakıyor etrafa ben 11 gün gözümü açmamışım valla şimdikiler karnımızda alıyo vitamini cin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…