2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu inceleyebilirsiniz mBen gecen ay cok arastirdim bunda karar kildim .Kolay kapanıyor yer kaplamiyor hantal degil ve saglam arti indirimli

Kızlar sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağını bilen kullanan var mı? Kiraz çekirdeklerini koyduğumuzda rahatsız etmiyor mu sert sert karnına batıp da. Kumaşı çok kalın değil incecik çünkü.

Bizimde ptrsi tetenoz aşımız ve kontrolumuz var isten iki defa izin almamak icin ayni gune denk getrdk bakalm bebisimz nekadr olmus.

Küveti katlanır mı aldın canım normal mi? Bu katlanırlar sağlam mı acaba bana yırtılır gibi geldi
Ben katlanır küvetlere baktım canım plastik silikon karışımı tarzında kolay deforme olmaz gibi geldi. Koyacak yerim olmadığından katlanır almak istiyorum.

teyzeleri benim kızımın azını burnunu gördünüz mü yaaa Allahım çok tatlı gelıyor bana bir doğsada böyle doyasıya öpsem koklasam inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Oy maşallah ya ağza bak çok tatlıı bende hergün ultrason fotosunu seviyorum :)

Kizlar burda bi magazada mart indirimi var .Casual quantum bordo bebek arabasi aldik 1 300 tl ye inmis .Normalde her yerde 1600 .Hemen aldik
Güle güle kullan canım bende air modelini düşünüyorum ama ikinci seçeneğimde quantum pek bir farklılıkları yok zaten çok iyi fiyata almışsın

Katlanır küvetleri havuzluhanda 120 tl dediler. Koca hanı dolaştım kıyafet almayacağım için sadece okiedog 270-300 skip hop 300 tl dedi. Başkada birşey bulamadım.

Ben katlanır küvetlere baktım canım plastik silikon karışımı tarzında kolay deforme olmaz gibi geldi. Koyacak yerim olmadığından katlanır almak istiyorum.

Katlanır küvetleri havuzluhanda 120 tl dediler. Koca hanı dolaştım kıyafet almayacağım için sadece okiedog 270-300 skip hop 300 tl dedi. Başkada birşey bulamadım.

Ben sunu metak ediyorum katlanır küvetlere uyuyomu alıcagimiz bebek yıkama fileleri

Ben sunu metak ediyorum katlanır küvetlere uyuyomu alıcagimiz bebek yıkama fileleri
Ben file kullanmayacağım canım kenar lastiği birden fırlayıp bebeğinin suratına çarpanlar duydum. Ayşe öner bebek yıkarken tutma tekniği göstermişti zaten 6 ay sonra oturacak.

Kızlar birde en iyi fiyat için akakçeden takip edebilirsiniz. Biz geçen ay casual cadillac air i 1300 e aldık. 1800 e yakın fiyatı normalde. Şuanda casual quantumda 1279 tl var mesela. Her türlü ürün için en uygun fiyatı aratabilirsiniz burda.

Kızlarr benim bebiş 21 haftalık daha öncelerde gün içinde çok hareketni hissesyodm ama 2 gündüe gündüz hareket etmyo sanki sizdede oluyomuydu bu haftalarda normal mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…