2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr benim bebiş 21 haftalık daha öncelerde gün içinde çok hareketni hissesyodm ama 2 gündüe gündüz hareket etmyo sanki sizdede oluyomuydu bu haftalarda normal mi ki
Gunduz ben de pek hissetmiyorum canim hele calisiyosan normal. Dinlenirken anliyoruz hareketleri daha cok

Guzelmis canim gule gule kullan. Sanirim asansorlu ve sallanir buyuyen besik. Bizimkine cok benziyor rengi ve buyuklugu. Cekmecesi az gibi geldi bana sadece
Sagol canim .Bebek buyudugu zaman sifonyerin cekmeceleri tehlike oluşturur diye bilerek boyle tercih ettim .Basliktaki kısımda sandik var baktigim diğer modellere gore daha derin .Henuz almadik ama kampanya martta bitiyor bu yuzden kapora vercez onumuzdeki hafta .Uyku seti ev tipi anakucagi cibinlik ve yatak vercekler.

Kızlarr benim bebiş 21 haftalık daha öncelerde gün içinde çok hareketni hissesyodm ama 2 gündüe gündüz hareket etmyo sanki sizdede oluyomuydu bu haftalarda normal mi ki
Canım ben de 22 haftalıkım.aynı şeyi benim paşa da yaptı son 3 gündür doktora gittim herşey normaldi.sanırım döndükleri zaman hissedemiyoruz.Bir de o haftalarda çok hıçkırıyorlar,onu hareket sanıyoruz.merak etme

Canim haftalarimiz ayni bebeklerinin gr. Lari nasil benimde karnim ufak Herkes bu nasil ikiz Cokmu kucukler vs laf soluolar

Kızlar merhaba,
Çok ağır bir grip geçiriyorum bu yüzden gece boyunca karın ve bel bölgem tamamen ağrıdı uyku uyumadım tedirgin oldum bugün acile gittim çok şükür bebeğim iyi normalde 24+2 olan bebeğim 26 haftalık dedi doktor popo aşağıda baş yukarıda ters duruyor ağrı bu yüzden normal dedi. Başına böyle bişey gelen var mı ben normal doğum istiyorum acaba döner mi doğuma kadar. Şimdiden teşekkürler.

Kizlar kimdi kasik ve kalca agrisi ceken doktora sordum normal dedi .Haftaya kendi dr uma sorcam tekrar .

Kızlar bu katlanır küvetten alanınız oldumu yoksa almayımı düsünüyosunuz ben biraz baktım degisik marka ve fiyatlar varda hangisi daha iyi bilemedm

Katlanır küvetleri havuzluhanda 120 tl dediler. Koca hanı dolaştım kıyafet almayacağım için sadece okiedog 270-300 skip hop 300 tl dedi. Başkada birşey bulamadım.
Ben de internette buldum 119 liraya. Almayı düşünüyordum, madem öyle annemle Eminönü’ne gittiğimde bakayım. Sağol canım söylediğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…