- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.041
Çok hoşmuş canım
Kizlar odamiz da bu olcak insallah pierre cardin indirimli
Canim normal dedi ama ben ikna olmadim kirik gibibatti 1 hafta .Belki bi sorun var.Canim odanin tek tek fiyatını bilmiyorum inan kampanyalıydi set olarakBen kalca agrisi cekiyorum kasık agrim yok ama kalca fena
Sagol kuzumÇok hoşmuş canım
Bayıldım
Kizlar odamiz da bu olcak insallah pierre cardin indirimli
En son 8 martta ayrıntılıya gitmiştim ozaman 330-365 grdı bebekler. Ben 8 kilo aldım ama bebeklerden birinin suyu faZlaymış.Canim haftalarimiz ayni bebeklerinin gr. Lari nasil benimde karnim ufak Herkes bu nasil ikiz Cokmu kucukler vs laf soluolar
Genelde 32ye kadar pozisyonları değişiyormuş merak etme hatta 32den sonra döndükleride oluyormuş nadirde olsaKızlar merhaba,
Çok ağır bir grip geçiriyorum bu yüzden gece boyunca karın ve bel bölgem tamamen ağrıdı uyku uyumadım tedirgin oldum bugün acile gittim çok şükür bebeğim iyi normalde 24+2 olan bebeğim 26 haftalık dedi doktor popo aşağıda baş yukarıda ters duruyor ağrı bu yüzden normal dedi. Başına böyle bişey gelen var mı ben normal doğum istiyorum acaba döner mi doğuma kadar. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim canım sezaryen korkum var büyük konuştum sanırım içim rahatladı inşallah dönerGenelde 32ye kadar pozisyonları değişiyormuş merak etme hatta 32den sonra döndükleride oluyormuş nadirde olsa
Teşekkür ederim canım sezaryen korkum var büyük konuştum sanırım içim rahatladı inşallah döner
hadi gözün aydın canımBizz geldikk
Cok sukur ayrıntımizda iyi gecti .Her sey güzelmiş .Oglusum dr amcasina bi poz verdi.Renklisini cikartcaz
Zengin fakir ayrintiliya odakli yazmissin canim da, parasi olmayan nasil yaptirsin.. ayrica eskiden böyle seyler de yoktu zaten.. tabi maddi durum müsaitse ve böyle imkanlar varken degerlendirmek lazim.Ayrıntılı usg zenginler mi yapıyormuş benim bildiğim en önemli aşama bu yani zengin fakir herkes ayrıntılıya odaklı. Takma desekte boş yani ablan sonuçta ama dualarımız seninle Allah yardımcın olsun inşallah tertemiz çıkar detaylın.
Canım maşallH ne güzel dudakları var öyle öne doğru çıkık çok şirinteyzeleri benim kızımın azını burnunu gördünüz mü yaaa Allahım çok tatlı gelıyor bana bir doğsada böyle doyasıya öpsem koklasam inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
o ablalardan bende de anlamak zor.nedense.. çözemiyorum ben de cidden.en iisi paylaşmamak eşinle yaşa tüm mutluluğunu ben öyle yapıyorumYa cok zoruma gitti sofradaydım bogazima dizildi resmen .Niye boyle yapiyor anlamiyorum 2 tane çocuğu var .
İki farkli ozel hastanenin kadin dogum doktoru da bana prof dr turgay seneri onerdi. Ozel muayenehanesi var. İki hafta once arayip rahatca randevu aldim. Eger calismiyor olsaydim fakulteye mesai saatlerinde gidip gelebilseydim fakultedeki hocalara yaptirmak isterdim ayrintiliyi. Prof farki orda da var diye biliyorum ama yine de ozeldeki kadar olmuyor. Fakultedeki asistanlara ya da henuz tam uzmanlasmamis ogretim uyelerine yaptirmak istemem. Cok onemliymis cunku bu tetkik.Güzel anneler hepinize merhaba,ben 12+4 günlük hamileyim,bugun drum 20-22 hafta arası yapılan detaylı ultrasondan bahsetti erkenden randevu almam icin,Eskişehirde yasıyorum yaptırmamı tavsiye ettiginiz bir doktor varmı?? Ben özelle fakülte arasında kaldm yardımcı olursanız cok sevinirim,Allah hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin:)
Bence Allah sabrını mutlaka veriyor insanlar çok korkutuyor bizleri ve herkesin doğum hikayesi de farklı bazıları çok kolay bazıları 2 gün sancılı doğum yapıyor iş kendi vücudunu dinlemek ve bağırmaya odaklanmamakta bence Allah bizi en kolay şekilde kurtarsın doğumda sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallahFutbolcu volkan demirelin eşi evinde havuzda doğurmuş, hastane şartları bile değil. normal doğurmak bu kadar kolaymı diyor insan, şaşırıyor
Bende aynı durumdayım canım 20.haftada birkaç kez tekmelerini daha iyi hissettim ama 21.haftamdayım hissedemiyorum o kadar çok sadece okşayınca tepki veriyorKızlarr benim bebiş 21 haftalık daha öncelerde gün içinde çok hareketni hissesyodm ama 2 gündüe gündüz hareket etmyo sanki sizdede oluyomuydu bu haftalarda normal mi ki
Bu ayrıntılı illa özelde mi oluyor ki Devlet hastanesinde yapılmıyor mu bizim burda devlet hastanesinde de yapılıyorZengin fakir ayrintiliya odakli yazmissin canim da, parasi olmayan nasil yaptirsin.. ayrica eskiden böyle seyler de yoktu zaten.. tabi maddi durum müsaitse ve böyle imkanlar varken degerlendirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?