2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim haftalarimiz ayni bebeklerinin gr. Lari nasil benimde karnim ufak Herkes bu nasil ikiz Cokmu kucukler vs laf soluolar
En son 8 martta ayrıntılıya gitmiştim ozaman 330-365 grdı bebekler. Ben 8 kilo aldım ama bebeklerden birinin suyu faZlaymış.

Son düzenleme:
Genelde 32ye kadar pozisyonları değişiyormuş merak etme hatta 32den sonra döndükleride oluyormuş nadirde olsa

Güzel anneler hepinize merhaba,ben 12+4 günlük hamileyim,bugun drum 20-22 hafta arası yapılan detaylı ultrasondan bahsetti erkenden randevu almam icin,Eskişehirde yasıyorum yaptırmamı tavsiye ettiginiz bir doktor varmı?? Ben özelle fakülte arasında kaldm yardımcı olursanız cok sevinirim,Allah hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin:)

Zengin fakir ayrintiliya odakli yazmissin canim da, parasi olmayan nasil yaptirsin.. ayrica eskiden böyle seyler de yoktu zaten.. tabi maddi durum müsaitse ve böyle imkanlar varken degerlendirmek lazim. Afilim92 canın belki ablan da şakasına söylemiştir öyle.. ciddi ciddi insan kardeşine niye öyle laf soksun ki. Aranızdaki samimiyete dayanarak takılmış olamaz mı? Ben de ablayım da arada takılırıö kardeşime sinir etmeye falan çalışırım ama kötü bi niyetim asla olmaz

teyzeleri benim kızımın azını burnunu gördünüz mü yaaa Allahım çok tatlı gelıyor bana bir doğsada böyle doyasıya öpsem koklasam inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Canım maşallH ne güzel dudakları var öyle öne doğru çıkık çok şirin

Kızlarr çilek elledikten sonra herhangi bi yerenize dokununca bebekte de leke olurmu?? Gerçekleşmiş olan varmı

Ya cok zoruma gitti sofradaydım bogazima dizildi resmen .Niye boyle yapiyor anlamiyorum 2 tane çocuğu var .
o ablalardan bende de anlamak zor.nedense.. çözemiyorum ben de cidden.en iisi paylaşmamak eşinle yaşa tüm mutluluğunu ben öyle yapıyorum

Afilim92 bugün bizde oda takımlarına baktık aynı takımı bizde beğendk gayet güzel ve kullanışlı güle güle kullanın.. biz tam netleştirmedk eşim başka bir takım beğendi biraz daha bakmaya karar verdik..buarada bu takımın ceviz rengi olan yerlerinin turkuaz olanıda var o da güzel duruyor aklında olsun

İki farkli ozel hastanenin kadin dogum doktoru da bana prof dr turgay seneri onerdi. Ozel muayenehanesi var. İki hafta once arayip rahatca randevu aldim. Eger calismiyor olsaydim fakulteye mesai saatlerinde gidip gelebilseydim fakultedeki hocalara yaptirmak isterdim ayrintiliyi. Prof farki orda da var diye biliyorum ama yine de ozeldeki kadar olmuyor. Fakultedeki asistanlara ya da henuz tam uzmanlasmamis ogretim uyelerine yaptirmak istemem. Cok onemliymis cunku bu tetkik.

Futbolcu volkan demirelin eşi evinde havuzda doğurmuş, hastane şartları bile değil. normal doğurmak bu kadar kolaymı diyor insan, şaşırıyor
Bence Allah sabrını mutlaka veriyor insanlar çok korkutuyor bizleri ve herkesin doğum hikayesi de farklı bazıları çok kolay bazıları 2 gün sancılı doğum yapıyor iş kendi vücudunu dinlemek ve bağırmaya odaklanmamakta bence Allah bizi en kolay şekilde kurtarsın doğumda sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah

Havalar degisken olunca nezleye yakalandim ihlamur zencefil limon 3lusune devam. Gece bacak kramplarimda basliyor sanirim.
Bu arada kayinvalidem ne dedi dersiniz!
Bebegi 40 i cikana kadar kimselere birakmazmis !!! Kimse kusura bakmasinmis
Bu ne demek yaa. 40 gun bizlemi kalmayi planliuor acaba???
Ben bunun õnünű nasil kesecem simdi

Kızlarr benim bebiş 21 haftalık daha öncelerde gün içinde çok hareketni hissesyodm ama 2 gündüe gündüz hareket etmyo sanki sizdede oluyomuydu bu haftalarda normal mi ki
Bende aynı durumdayım canım 20.haftada birkaç kez tekmelerini daha iyi hissettim ama 21.haftamdayım hissedemiyorum o kadar çok sadece okşayınca tepki veriyor
Zengin fakir ayrintiliya odakli yazmissin canim da, parasi olmayan nasil yaptirsin.. ayrica eskiden böyle seyler de yoktu zaten.. tabi maddi durum müsaitse ve böyle imkanlar varken degerlendirmek
Bu ayrıntılı illa özelde mi oluyor ki Devlet hastanesinde yapılmıyor mu bizim burda devlet hastanesinde de yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…