2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Futbolcu volkan demirelin eşi evinde havuzda doğurmuş, hastane şartları bile değil. normal doğurmak bu kadar kolaymı diyor insan, şaşırıyor
Kimi için çok kolay normal doğum kimide daha iki cm açılmada sancı çekmeye başlıyor ve iki gün sancım sürdü diyor. Ben iki gün sancı çekenleri anlamıyorum. Ya hiç adet sancısı çekmemişler ya acı eşikleri çok çok düşük yada abartı var işin içinde. Çatala yatana kadar ağrılı adet sancısından pek farkı yok normal doğumun. Onuda 6-7 cm den sonra hissettim ben. Yani bana görede kolaydı normal doğum

Rahatlattın bni canım sağol

Canın hiç bilmiorum türkiyede nasıl.. ben avusturyadayım burda paralı. Arkadaşlardan okuduğum kadar onlar da ücretli yaptırıyorlar

Banada doktorum turgay beyi önerdi ama bilemedim dedigin gbi fakültede hocalar baksa hic düşünmicem ama,randevuda sıkıntı oluyormus fakültede,cok tesekkür ederim cevabın için:)

Kızlar selamlar,
Mamas papas armadillo flip xt2 Travel Sistem hepsiburada vipbebekte ekstra indirimle 2200 tl'ye düşmüş durumda, ben sipariş verdim. Ocarro da indirimli. Düşünenler bakabilir.

laiyka canım havuzluhanda emzik süt sağma makinesi tırnak makası vs bulabilir miyim uygun fiyata? Hepsiburada da indirimde şu an istediğim ürünler. Kararsız kaldım alsam mı yoksa beklesem mi diye.

Kızlar selamlar,
Mamas papas armadillo flip xt2 Travel Sistem hepsiburada vipbebekte ekstra indirimle 2200 tl'ye düşmüş durumda, ben sipariş verdim. Ocarro da indirimli. Düşünenler bakabilir.
ben biraz geç aymış olsam da hepsiburada da anne bebek şenliği adı altında çokça üründe güzel indirimler var. Bazıları yalancı indirim olsa da bakılabilecek çok şey var, kaçırmayın bence.

Canım bende eskişehir de detaylı ultrasona girdim acıbadem de turgay şener var o bakıyor detaylı ultrasona dışardan geliyor doktor muayene ücreti 350 tl verdik ama acıbadem de sürekli muayene olduğun doktor varsa o yönlendiriyor seni şener hocaya

Kızlar selam fikrinizi almak istiyorum. Deneyimli anneler daha iyi bilir belki. Emzirme konusunda yanınızda başka kadınların olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Mesela kayınvalidenizin yanında emzirmek ister misiniz? Bana emzirme olayı özel olmalı gibi geliyor. O esnada yanımda kendi annem ve eşimden başkasını istemem gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?

Canın hiç bilmiorum türkiyede nasıl.. ben avusturyadayım burda paralı. Arkadaşlardan okuduğum kadar onlar da ücretli yaptırıyorlar
Anladım canım ben girmedim ayrıntılıya ama dediğin gibi girsem ücretliydi ama devlettede yapılıyor diye duydum tabi makinaları nasıldır bilemem de

Kesinlikle aynı fikirdeyim bu konuyu şimdiden eşimle bile konuştum o da beni anlayışla karşıladı çok şükür. Senin özelin sonuçta o göstermek zorunda değilsin ama bazıları çok rahat oluyor geçenlerde eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik eşler dışarı çıktı çıkardı direkt benim yanımda emzirmeye başladı tamam ikimizde kadınız ama ben çekinirim ya ve kızı ilk defa görmüştüm birde ben

Istemem

Canim ne kadardi ?Benimle fiyatini paylasirsan cok sevinirim topigimde bir arkada 3 binli fiyatlardan bahsediyor ama cok fark olmamali oyle .Teshir urunudur diye dusunuyorum

Sen gibi düşünüyorum canim .Gecen hafta arkadasim dogum yapti kv her seye karisiyordu utanmayi gecti kiz dayanamadi .Ben bebegimle yalniz ilgilenmek istiyorum lutfen herkes ciksin dedi .Cikti herkes emzirdi en son beni cagirdi bebegi besige koymam icin .KV iceri girdiğinde emmemis bu araniyor yapamamissin sen diyo

Ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum canım ama bunu gerçekten uygulayabilen birini inan hiç görmedim şimdiye kadar. Yaklaşık bir yıl önce doğum yapan çok yakın bir arkadaşım var o da böyle düşünürdü. Şimdi bana diyor ki bu rutin bir iş olduğu için artık öyle düşünmüyorum. Bakalım biz uygulayabilecek miyiz veya bu işi normalleştirecek miyiz :)

Canim ne kadardi ?Benimle fiyatini paylasirsan cok sevinirim topigimde bir arkada 3 binli fiyatlardan bahsediyor ama cok fark olmamali oyle .Teshir urunudur diye dusunuyorum
Canım bir kaç modele baktık fiyatları hemen hemen yakındı ama net hatrlamamakla beraber 3900 gibi kalmış aklımda

Canım bir kaç modele baktık fiyatları hemen hemen yakındı ama net hatrlamamakla beraber 3900 gibi kalmış aklımda
Peki ekstra uykuseti anakucagi filan var miydi ? Cunku bunu cok begendik baska yere debakmadik henüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…