2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canın hiç bilmiorum türkiyede nasıl.. ben avusturyadayım burda paralı. Arkadaşlardan okuduğum kadar onlar da ücretli yaptırıyorlar
Devlet hastanelerinde de üni. Hastanelerinde yapılıyor hele büyük sehirlerde seçenek çok . Öyle abartılacak ücretlerde yerlere gitmek zorunda değilsin. Bende ücretli yaptırdım ama ikiz olduğumdan benim bütün tetkiklerimi perinatolog yapıyor gerçi zeynep kamil gibi bir hastanede ücret vermeden her türlü hizmeti alırsın. Tabi vaktin varsa. Benim vaktim yok o ayrı.

Aynı fikirdeyim. Bazı anneler bir süre sonra herkesin yanında emziriyorsun falan diyor ama özellikle ilk zamanlar bebekle emme olayına alışma sürecinde falan beni strese sokacak çekineceğin kimseyi istemem yanımda diye düşünüyorum zaten bebeklerin emmeye alışması zor olabiliyormuş okuduklarından anladığım kadarıyla

Normalleştikten sonra belki daha rahat olur ama ilk zamanlar için özellikle herşeye karışmaya meyilli kayınvalideler özellikle sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum :) sonuçta bizim de ilk defa yaşayacağımız bir süreç ve meme reddi süt gelmemesi gibi olaylar çok oluyormuş strese girmemek mahremiyet önemli diye düşünüyorum

Ben anadolu hastanesine gidiyorum canm ama ordada turgay hocaya yönlendirdiler bi arkadasımda ona gitti ama ben emin olamamıştım ona gideyim bari

İlk zamanlar utaniyorsun. Kimsenin yaninda olmasini istemiyorsun. Ama zaman gecdikce umurunda bile olmuyor. )))) Uzur dileyip bebiwin karnini doydurmaya bakiyorsun.

Siz kvlari takmayin hmm edip gecin)))

Evet canim zaten sen ve bebek bu duruma alisana kadar yalniz kalmya ihtiyacin oluyor cunki bebek insan yaninda sanki redd ediyor bi sure sonra inanki her wey oyle netlewiyor ki. Bilmiyorum nasil oluyor ama insan aliwiyor yani.

Bilmiyorum ben onlardan olabilir miyim şuan olamam gibi geliyor ama yaşayıp görüceğiz ama evet başlarda bebeğin memeyi ağzına alamamayışı bizim tecrübesizliğimiz yanımızda çekindiğimz biri olursa bizi daha çok strese sokar bizim stresimizden bebeğimizde etkilenir en azından öğrenene kadar annenin olması daha iyi olur .

Kvde tam kvymiş yani lafınıda esirgememiş :) eşleri uyarmak gerekiyor sanırım bu durumda onlar annelerini çıkartmalılar

Kesinlikle özel olmalı. Kendi annemi de mümkün olduğu kadar istemiyorum ben ama bir yerde mecbur yani biri yardım edick. Kayınvalidem olsa kriz geciririm heralde orami burami acamam

@laiyka canım havuzluhanda emzik süt sağma makinesi tırnak makası vs bulabilir miyim uygun fiyata? Hepsiburada da indirimde şu an istediğim ürünler. Kararsız kaldım alsam mı yoksa beklesem mi diye.
Canım havuzluhan da kısmet bebede mamajoo tekli elektrikli süt sağmayı 180 e almıştım ben avent emziği de 39 civarıydı sanırım. Ama süt sağma mak indirimde daha ucıza da görmüştüm sonra başka yerlerde. Fiyatlar bu civardaydı havuzluhanda.

Şimdi insan herkesten utaniyorda doğum sonrası ve doğumda Allah tarafından utangaçlık kalkıyor.hic oralı dahi olmuyorsun.seninde öyle olur canim

Canım ben deneyimli değilim ama ben emzirmenin özel ama daha çok ve aynı zamanda doğal birşey olduğunu düşünüyorum. Yani bebeğimin ihtiyacı olduğu heryerde ve yanımda kim olduğu umrumda olmadan emzirmeyi düşünüyorum. Tabi göstere göstere yapmak ayrı emzirme örtülerini bolca kullanacağımı düşünüyorum.

Şimdi insan herkesten utaniyorda doğum sonrası ve doğumda Allah tarafından utangaçlık kalkıyor.hic oralı dahi olmuyorsun.seninde öyle olur canim
Mesele utanmak değil aslında tam olarak sanırım yanımda her şeyime karışacak veya şimdi acaba benim hakkımda ne düşünecek diye beni gerecek bir insan istemiyorum kafa olarak rahat olmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…