2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım zaten bu yüzden gebelikte doğuma hazırlanın, nefes çalışın, sevdiğiniz kokuları sancı sırasında koklayın, ılık duş alın, sevdiklerinize masa yaptırın, hayal kurun, eğilim çömelin belinizi çevirin vs.. bir sürü bu süreci kolaylaştırmak için teknikler gösteriliyor. Adı üstünde normal doğum.

laiyka canım havuzluhanda emzik süt sağma makinesi tırnak makası vs bulabilir miyim uygun fiyata? Hepsiburada da indirimde şu an istediğim ürünler. Kararsız kaldım alsam mı yoksa beklesem mi diye.
Valla canım ben chiccomve avent göğüs kalkanı sordum bi yerde avent için 68 diğer yerde 63 gibi birşey dedi. Bunlar nakit indirimli dün netten baktım 62ye kadar var. Bana fiyatlar çokta indirimli gelmedi. Bi kapı süsüne 100 diğerine 85 dedi mesela. Piyasadada bu civarda. Tek avantajı herşey bir arada. Yalnız takatikomu ne öyle bir firmanın kıyafetlerine baktım gerçekten çok yumuşaktı ama bana ebebeğe göre pahalı geldi.

Gebe okulunda bana emzirme loş ıssız tv olmayan bir odada annenin rahat ettiği bir ortamda olmalı dediler. Sütün azalmasını önlüyormuş bu yizden bende çocukların odasına sığarsa emzirme koltuğu almak istiyorum

20 gün alışma süresi oluyor gelen giden oluyor ben hep Bebeğimi alıp odamda emzirir orda uyuturdum cekinecegim bir durum olmadı zaten o süreçte tek olmak daha iyi ama ilk bebeğim de çok okumuştum bebek şu kadar sürede emer diye o dakikaya gelince birakiyordum annemde bu çocuk doymamış der beni gererdi bende gergindim herseyi ben biliyorum kimse karismasin isterdim ama yanlış yapmışım diye düşünüyorum ikinci bebegimde tecrübeli olduğum için doyasiya emzirdim o süreci daha güzel yaşadım kitapta okuduğumuz gibi olmuyor pratikte değişiyor sonuçta onlarda tecrubeliler ama ikinci bebegimde hastanedeyim hiç sütum yok bebeğim yogunbakimda benden süt istiyorlar ama hiç sütum çıkmıyor ozaman gorumcem aaa senin sütun yok demişti çok üzülmustum hastaneden eve geldim dusumu aldım sütum gelmeye başladı sonra rahatladım öyle her denilenide takmamak lazim

Hanımlar meraba.doktor ayrıntılı ultrasonda bebeğin ters durduğunu söyledi.
sizinde başınıza böyle bişey geldi mi.
ne yapılması öneriliyor duruşun düzelmesi için.

24. haftada benim doktorum şuanda ters düz gibi şeyleri hiç konuşmayalım gerek yok dedi. sürekli pozisyon değiştirir. 28den sonra konuşuruz dedi canım.

Bizz geldikk
Cok sukur ayrıntımizda iyi gecti .Her sey güzelmiş .Oglusum dr amcasina bi poz verdi.Renklisini cikartcaz

Nasıl çıkartılıyor renklisi benimde var kızımın yan profilden 3 d olarak ??

Ahhh ahh bu insanlar niye karışırlar ki.. Tamam anneanne babaanne. Ama bu laflar niye söylenir? Ben oğluma doğum yaptığımda, hastane çıkışında ikisi de geliyoruz dediler. Eşimle bu konuyu hiç konuşmamış olmamıza rağmen, eşim dedi ki :) çocuğu biz yaptık biz bakarız. Sabaha kadar meme istese siz mi vereceksiniz annesi mi verecek dedi? Sİz gidin evinizde dinlenin gün içerisinde gelirsiniz dedi. Çok hoşuma gitmişti. Hastaneden çıktığımızda akşam 7 gibiydi. Sabaha kadar karı koca (yeni anne - baba ) olarak bebeğimize hayran hayran baktık. Ben emzirdim. Altını değiştirdik, gülüştük... Bence anneanne - babanne biraz yeni anne babayı rahat bırakmalı.

Kesinlikle anneyi strese sokan bir durum. Gelip aa emiyor ama boş boş çekiyor süt yok.. Bence sen mama ver.. Hele ilk günlerde. Beni boşu boşuna strese sokmuşlardı. Hele lohusalık zamanında her şey batıyor insana.

Kızlar selam nasılsınız?Ben bu ara bebek odasına takmış durumdayım.nasıl birşey almali nerden almalı? Bulunduğum yerde çilek ve caplonbaa var sadece.babam bir yandan bursadan bakıyor.ben netten araştırıyorum.izmir kısıkköyde bir mobilya beğendim mdf.iki büyüyen beşik bir üçlü dolap bir şifonyere peşin 6bin dedi.uygun mu sizce?gidip görme şansım da yok resimlerden beğeneceğim.Begendigim mobilya bu sizin de fikrinizi almak isterim :)

Eklentiler

• Screenshot_20180306-115625.webp
    12 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20180306-115619.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20180306-115604.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20180306-115614.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 92
Ben begendm canm hatta dolap bakiyorum bende dolaba daha cok odaklandm guzelmis. Tam takm 6binmi bu hangi firma bakim bende

Kızlar icinizde gecelik veya pojama alaniniz oldumu aldiysanz ne aldiniz alicaksanz nerelere bakiyosunuz. Yada sonlarami birakmali bunu ne benden alicaz onuda bilemiyorum cunku. Ben hastanede foto cekimide olucak diye guzel bir gecelik istiyorum. Pijamada alicam o normal bisey olabilir die dusunuyorum.

Ben begendm canm hatta dolap bakiyorum bende dolaba daha cok odaklandm guzelmis. Tam takm 6binmi bu hangi firma bakim bende
Prestij bebek genc odası izmir kısıkköyde.mdf diyor malzemesine.benim ikiz olduğu için 2 büyüyen yatak var.tek yatak olunca daha uyguna gelir.marangoza sorduk bunu yapabilir misin die.daha pahalıya gelir dedi bilemedim.keske gidip görme imkanim olsa.

Teşekkürler canım o halde kampanyayı bulunca değerlendirmek lazım.

Emzirme örtüleri kimi çocuğu çok rahatsız ediyor, örtü olunca emmeyenler varmış bakalım bizimkiler nasıl olacak.

Hepsiburada da anne bebek şenliği var bazı ürünler uygun fiyatlı gerçekten. Avent göğüs kalkanı 53 lira bir kaç parça vardı almak istediğim, uyguna geliyor ama bu ay karta biraz yüklenmişiz başka bir zamana bırakmak zorunda kaldım

Çok erken değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…