- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.121
Ben bu takımı aldım simdilik lohusa sepetinden cok güzel seyler var.Kızlar icinizde gecelik veya pojama alaniniz oldumu aldiysanz ne aldiniz alicaksanz nerelere bakiyosunuz. Yada sonlarami birakmali bunu ne benden alicaz onuda bilemiyorum cunku. Ben hastanede foto cekimide olucak diye guzel bir gecelik istiyorum. Pijamada alicam o normal bisey olabilir die dusunuyorum.
Ben bi takım pijama aldim 3 lü bi takımda gecelik alicam ama yine bir normal pijama takımıda alicam cnmKızlar icinizde gecelik veya pojama alaniniz oldumu aldiysanz ne aldiniz alicaksanz nerelere bakiyosunuz. Yada sonlarami birakmali bunu ne benden alicaz onuda bilemiyorum cunku. Ben hastanede foto cekimide olucak diye guzel bir gecelik istiyorum. Pijamada alicam o normal bisey olabilir die dusunuyorum.
Ben bakmadım henüz canım fotoğraf çekimi için hastaneyle mi görüştünüz? Hastaneler genelde bu hizmeti veriyor sanırım. Görüşen varsa fiyatlar ne durumda ?Kızlar icinizde gecelik veya pojama alaniniz oldumu aldiysanz ne aldiniz alicaksanz nerelere bakiyosunuz. Yada sonlarami birakmali bunu ne benden alicaz onuda bilemiyorum cunku. Ben hastanede foto cekimide olucak diye guzel bir gecelik istiyorum. Pijamada alicam o normal bisey olabilir die dusunuyorum.
Bunun pudra geceligini begenmistm netten ama almadm daha bisey bedeni neye gore aldn pekiBen bu takımı aldım simdilik lohusa sepetinden cok güzel seyler var.
Canm resmi varmi pijama takimininBen bi takım pijama aldim 3 lü bi takımda gecelik alicam ama yine bir normal pijama takımıda alicam cnm
Benm hastane disardan kimseye izin vermio cekim icin kendi fotografcilari var. Albume gore fiyat degisio ben kucuk album yaptrmayi dusunuom( dugun albumumuzun orta boyunda belki az kucuk gayet guzel bir album) 60 tane dijital normal bir oda suslemesiyle 4380(dogum ve 1 gece kalma dahil fiyat) dediler zam gelmezse yilda 2 defa zam geliomusdaBen bakmadım henüz canım fotoğraf çekimi için hastaneyle mi görüştünüz? Hastaneler genelde bu hizmeti veriyor sanırım. Görüşen varsa fiyatlar ne durumda ?
XL aldım ben tombik oldugum icin.ön kısmı müsait göbüş istedigi kadar büyüyebilirBunun pudra geceligini begenmistm netten ama almadm daha bisey bedeni neye gore aldn peki
Canm resmi varmi pijama takiminin
Benm hastane disardan kimseye izin vermio cekim icin kendi fotografcilari var. Albume gore fiyat degisio ben kucuk album yaptrmayi dusunuom( dugun albumumuzun orta boyunda belki az kucuk gayet guzel bir album) 60 tane dijital normal bir oda suslemesiyle 4380(dogum ve 1 gece kalma dahil fiyat) dediler zam gelmezse yilda 2 defa zam geliomusda
Ahhh ahh bu insanlar niye karışırlar ki.. Tamam anneanne babaanne. Ama bu laflar niye söylenir? Ben oğluma doğum yaptığımda, hastane çıkışında ikisi de geliyoruz dediler. Eşimle bu konuyu hiç konuşmamış olmamıza rağmen, eşim dedi ki :) çocuğu biz yaptık biz bakarız. Sabaha kadar meme istese siz mi vereceksiniz annesi mi verecek dedi? Sİz gidin evinizde dinlenin gün içerisinde gelirsiniz dedi. Çok hoşuma gitmişti. Hastaneden çıktığımızda akşam 7 gibiydi. Sabaha kadar karı koca (yeni anne - baba ) olarak bebeğimize hayran hayran baktık. Ben emzirdim. Altını değiştirdik, gülüştük... Bence anneanne - babanne biraz yeni anne babayı rahat bırakmalı.
Cnm telefondan resim yükleyemiyorum denedimde olmadıBunun pudra geceligini begenmistm netten ama almadm daha bisey bedeni neye gore aldn peki
Canm resmi varmi pijama takiminin
Benm hastane disardan kimseye izin vermio cekim icin kendi fotografcilari var. Albume gore fiyat degisio ben kucuk album yaptrmayi dusunuom( dugun albumumuzun orta boyunda belki az kucuk gayet guzel bir album) 60 tane dijital normal bir oda suslemesiyle 4380(dogum ve 1 gece kalma dahil fiyat) dediler zam gelmezse yilda 2 defa zam geliomusda
Canım benim ilk gebeliğimde 34-35 haftalardı sanırım henüz dönmemişti doktor dört ayak üstüne bir saat yürüyeceksin demişti emekleme pozisyonu gibi. Akşamları bir saat yapmıştım. Sonraki ilk kontrolde dönmüştüHanımlar meraba.doktor ayrıntılı ultrasonda bebeğin ters durduğunu söyledi.
sizinde başınıza böyle bişey geldi mi.
ne yapılması öneriliyor duruşun düzelmesi için.
benimki daha beter, şehir dışında yaşıyoruz. gelip 40 gün kalıcakmış mevlüdünü yaparız sonra ben alır onları bize götürürüm 3-4 ay bizde kalırlar dedi. Eşim sinirlendi kızdı, oda benden ötürü o çocuk bakmaktan ne anlar ben bakıcam tabi dedi. Eşim olmaz öyle şey dedi sinirlendi kapattı ama ne oldu ne bitti bilmiorm ben asla gitmem ne işim var onun evinde niye bebeğim babasından ayrılsın ki.Havalar degisken olunca nezleye yakalandimihlamur zencefil limon 3lusune devam. Gece bacak kramplarimda basliyor sanirim.
Bu arada kayinvalidem ne dedi dersiniz!
Bebegi 40 i cikana kadar kimselere birakmazmis !!! Kimse kusura bakmasinmis
Bu ne demek yaa. 40 gun bizlemi kalmayi planliuor acaba???
Ben bunun õnünű nasil kesecem simdi
Rica ederim etiket yapamadim canim .Merhaba kızlar, 2 gündür giremiyorum şöyle üstten bi okudum ama tüm mesajlara bakamadım. Baya birikmişAfilim92 canım doktora sorduğun için teşekkür ederim bana da herkes normal dedi ama umarım normaldir.
Bugün yine alışverişe gittik. Çok güzel ciciler aldım kızıma. Kendime de hamile pantolonu aldım. Artık hamileliğimi herkes anlıyor hoşuma gitti bu durum. Herkes aa bebek mi bekliyorsun demeye başladı :)
Canım İzmirdeysen babymallde mobilya ürünlerinde indirim vardı. Pierce cardin ağırlıklı satıyorlar ama her 300 liraya 50 lira hediye çeki veriyor bez ve ıslak mendil hariç her şeyde kullanabiliyorsum 4bine falan geliyordu tam oda. Oraya bakabilirsin. Ama senin gönderdiğin takımda oldukça güzel.Kızlar selam nasılsınız?Ben bu ara bebek odasına takmış durumdayım.nasıl birşey almali nerden almalı? Bulunduğum yerde çilek ve caplonbaa var sadece.babam bir yandan bursadan bakıyor.ben netten araştırıyorum.izmir kısıkköyde bir mobilya beğendim mdf.iki büyüyen beşik bir üçlü dolap bir şifonyere peşin 6bin dedi.uygun mu sizce?gidip görme şansım da yok resimlerden beğeneceğim.Begendigim mobilya bu sizin de fikrinizi almak isterim :)
Aaa.cok ilginç.ay 1 saatte çok fazla.her akşam mi olacakCanım benim ilk gebeliğimde 34-35 haftalardı sanırım henüz dönmemişti doktor dört ayak üstüne bir saat yürüyeceksin demişti emekleme pozisyonu gibi. Akşamları bir saat yapmıştım. Sonraki ilk kontrolde dönmüştü
Canım bende sadece dolap aldım. Çilek mobilyadan 2 kapaklı için 825 tl verdik. internette gördüğün tüm ürünleri 2 kapaklı ya da 3 kapaklı olarak yapıyorlarBen begendm canm hatta dolap bakiyorum bende dolaba daha cok odaklandm guzelmis. Tam takm 6binmi bu hangi firma bakim bende
Teşekkür ederim Aydın/Nazilli'deyim ben.esim annemlerle gidip bakıcak herseye mecburen ben yatıyorum sürekli.kampanya oldukca güzelmiş aslında.keske ben de gidip bakabilsemCanım İzmirdeysen babymallde mobilya ürünlerinde indirim vardı. Pierce cardin ağırlıklı satıyorlar ama her 300 liraya 50 lira hediye çeki veriyor bez ve ıslak mendil hariç her şeyde kullanabiliyorsum 4bine falan geliyordu tam oda. Oraya bakabilirsin. Ama senin gönderdiğin takımda oldukça güzel.
Internettenmi aldn peki canmCnm telefondan resim yükleyemiyorum denedimde olmadı
Cilek mobilyami yapioCanım bende sadece dolap aldım. Çilek mobilyadan 2 kapaklı için 825 tl verdik. internette gördüğün tüm ürünleri 2 kapaklı ya da 3 kapaklı olarak yapıyorlar
Yok cnm netten almadım burda bi iç giyim mağazası var yeni sezon katalog getirdi kadın ordan beğenip sipariş verdim ama bu lohusa sepetindede güzel ürünler var fiyatlarda uygun ben diğer ikisini ordan alicamInternettenmi aldn peki canm
Cilek mobilyami yapiobi dolap almamz lazm bakalm bakip duruorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?