2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorucam sizinde karnınız kaşıniyormu acaip derecede tatlı tatlı kaşınıyor kasimamaya calisiyorum.

Kızlar bişey sorucam sizinde karnınız kaşıniyormu acaip derecede tatlı tatlı kaşınıyor kasimamaya calisiyorum.
Benimde karnımın yanları kaşınıyor ve sanırım çatlaklar bu kaşıntılardan sonra oluyormuş. Kaşımayın diyorlardı hep nemlendirmek gerekiyormuş.

Canım çok nemlendiriyorum kurumaması için. Dönüşümlü lierac bio oil ve bella b tumy honey kullanıyorum.
Karnım değilde göğüslerden umudum yok bu defa kaşınıyorlar baya büyüdüler

Kasinti basladi bendede cnm deri yavastan geriliyor tabi, ben kiyafetin ustunden oksar gibi hafifletiyorum mumkunse bol bol nemlendir sende, bio oil ve birkac urun bu donemde rahatca kullaniliyor ama kasimak catlak olusumunu olumsuz etkiliyor diye biliyorum

Canım çok nemlendiriyorum kurumaması için. Dönüşümlü lierac bio oil ve bella b tumy honey kullanıyorum.
Göğüsler o kadar buyumedilerde karnım fena kasiniyor

Bende kıyafet üzerinden hafif okşar gibi yapıyorum ama tabi yeterli olmuyor

Kızlar bizde bu şifonyer ve dolabı (tamamı mdf) bu beşiği (70*110) ve emzirme sandalyesini meltem mobilyadan 4200 tl ye aldık. Beşiğin yatağı ve cibinlik takımı herşeyi içinde hediyesiydi. Birde annemler gelince artık daha uzun kalacakları için yataş pop up yavrulu baza, başlık, yatak ve 2 yastığı 2400 liraya aldık. Bebek arabası da casual cadillac air aldık 1300 liraya. Büyük olanları şubatta aldık ki ödememiz doğumda rahatlasın istedik. Ama gerçekten bebek dünyaya getirmek kolay değil. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Evet canım çilek mobilya yapıyor. Biz kısıkköydekinden aldık mayısın ilk haftası gelecek.
Bütün çilek mobilya mağazaları yapıyomu ki bunu avaba ilk defa duydum hic yapcaklarini tahmin etmezdim. Peki kısıkkoydeki cilekle diger cilek mobilyalar arasnda fiyat farkı varmi aynimi

Canım peki çilek mobilya renklerle oynayabiliyormu? Birde mayısa 1,5 ay var daha erken teslim yokmu?
Hiç aklıma gelmedi canım sormak biz hep beyaz ağırlıklı bakıyorduk çünkü. Üç kapaklı dolaplar hazır ellerinde var ama iki kapaklıyı isteğe bağlı yapıyorlarmış ondan heralde . Bizim içinde Mayıs uygun oldu ödemeyi de o zamana erteledik

Bütün çilek mobilya mağazaları yapıyomu ki bunu avaba ilk defa duydum hic yapcaklarini tahmin etmezdim. Peki kısıkkoydeki cilekle diger cilek mobilyalar arasnda fiyat farkı varmi aynimi
İnternette de seçenek olarak iki kapaklı mevcuttu canım mağazaya genelde takım olarak geldiği için hep üç kapaklılar var. İki kapaklı söyleyince sipariş alıyorlar sadece teslimat gecikiyor. Fiyatlar sabit dedi pazarlık yapamadık. Mart ayı fiyatıyla aldık biz ama Mayısta ödemeye başlayacağız

iyi geceler hanımlar

Bugün nabızım 105-106 gibi atmaya başladı çok hissedince telaş yaptım yarına randevu aldım, bakalım ilaç veya başka bir şey önerecek mi doktor. Nabız yüksekliği yaşayanlar vardı aramızda onlar nasıl etkileniyorlar acaba merak ediyorum.

@metmat Canım Allah nazarlardan saklasın profil resmindeki oğlun mu? çok şeker Allah bağışlasın.

Benim yeğenim de fotomodel gibi çok şeker bir görüntüsü var, kardeşim hamileyken Kıvanç Tatlıtuğ'a baka baka çocuğu sarışın maviş gözlü oldu Tabi bu batıl bi inanç , bebişlerimizin şu an göz rengi saç rengi tüm fiziksel özellikleri (genetik kodları ) bellidir kanımca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…