- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.161
Canım benim ki de hep 110 da atiyo hamilelikte yüksek olurmuş ama bu kadarı normalmi bilmiyorumiyi geceler hanımlar
Bugün nabızım 105-106 gibi atmaya başladı çok hissedince telaş yaptım yarına randevu aldım, bakalım ilaç veya başka bir şey önerecek mi doktor. Nabız yüksekliği yaşayanlar vardı aramızda onlar nasıl etkileniyorlar acaba merak ediyorum.
@metmat Canım Allah nazarlardan saklasın profil resmindeki oğlun mu? çok şeker Allah bağışlasın.
Benim yeğenim de fotomodel gibi çok şeker bir görüntüsü var, kardeşim hamileyken Kıvanç Tatlıtuğ'a baka baka çocuğu sarışın maviş gözlü olduTabi bu batıl bi inanç , bebişlerimizin şu an göz rengi saç rengi tüm fiziksel özellikleri (genetik kodları ) bellidir kanımca :)
Park yatakta sallanan aparatları da var ve her şey gibi onun da vasatı, iyisi var. 3 yaşına kadar kullanma imkanın ancak büyüyen beşiklerde oluyordur, diğerlerinde zaten çocuk kalkmaya başlayınca tehlikeli. Yine de sizin seçiminize kalmış tabii ki..kızlar
Eşimle bugün gezerken ben hep daha kullanışlı oluyor diye park yatak alalım uzun süre kullanlir diye dusunuyodum. Baktık soobe vardı mağazada
Eşim çok dandik bunlar normal beşik alırız. Nasıl sallican dedi. Kararsız kaldim
Canım benim ki de hep 110 da atiyo hamilelikte yüksek olurmuş ama bu kadarı normalmi bilmiyorum
Benim de nabzım yüksek çıkıyor.son 2 doktor kontrolünde 127 ve 129 çıktı.doktorum kalp rahatsızlığım olup olmadığını sordu.yok aslında bildigim birşey.tansiyon aleti aldim simdi eve gün icerisinde ölçüyorum.Dün 105 - 110 civarıydı.bugün yine 118 -122iyi geceler hanımlar
Bugün nabızım 105-106 gibi atmaya başladı çok hissedince telaş yaptım yarına randevu aldım, bakalım ilaç veya başka bir şey önerecek mi doktor. Nabız yüksekliği yaşayanlar vardı aramızda onlar nasıl etkileniyorlar acaba merak ediyorum.
@metmat Canım Allah nazarlardan saklasın profil resmindeki oğlun mu? çok şeker Allah bağışlasın.
Benim yeğenim de fotomodel gibi çok şeker bir görüntüsü var, kardeşim hamileyken Kıvanç Tatlıtuğ'a baka baka çocuğu sarışın maviş gözlü olduTabi bu batıl bi inanç , bebişlerimizin şu an göz rengi saç rengi tüm fiziksel özellikleri (genetik kodları ) bellidir kanımca :)
Aynen canim doktordan çıkınca haber ver. Bende en çok geceleri rahatsiz oluyorum sol tarafima yatıncaPark yatakta sallanan aparatları da var ve her şey gibi onun da vasatı, iyisi var. 3 yaşına kadar kullanma imkanın ancak büyüyen beşiklerde oluyordur, diğerlerinde zaten çocuk kalkmaya başlayınca tehlikeli. Yine de sizin seçiminize kalmış tabii ki..
Ben yarın doktora gidicem bakalım detayları paylaşırım. İlaç verse çok iyi olur inan yorulunca çok daha fazlası atıyordur ben yine oturunca az dinlenince ölçüyorum.
Doktorun ne dedi yani canım bi zarari varmiymış. Hamilelikte olabilir dedimiBenim de nabzım yüksek çıkıyor.son 2 doktor kontrolünde 127 ve 129 çıktı.doktorum kalp rahatsızlığım olup olmadığını sordu.yok aslında bildigim birşey.tansiyon aleti aldim simdi eve gün icerisinde ölçüyorum.Dün 105 - 110 civarıydı.bugün yine 118 -122
Bir kerelik olabilir heyecandan dedi ama devami olursa kalp doktoruna yönlendirecegini söyledi.kalp rahatsızlığı olmasından şüpheleniyor.Doktorun ne dedi yani canım bi zarari varmiymış. Hamilelikte olabilir dedimi
Bende park yatak istiyorumPark yatakta sallanan aparatları da var ve her şey gibi onun da vasatı, iyisi var. 3 yaşına kadar kullanma imkanın ancak büyüyen beşiklerde oluyordur, diğerlerinde zaten çocuk kalkmaya başlayınca tehlikeli. Yine de sizin seçiminize kalmış tabii ki..
Ben yarın doktora gidicem bakalım detayları paylaşırım. İlaç verse çok iyi olur inan yorulunca çok daha fazlası atıyordur ben yine oturunca az dinlenince ölçüyorum.
Benim de nabzım yüksek çıkıyor.son 2 doktor kontrolünde 127 ve 129 çıktı.doktorum kalp rahatsızlığım olup olmadığını sordu.yok aslında bildigim birşey.tansiyon aleti aldim simdi eve gün icerisinde ölçüyorum.Dün 105 - 110 civarıydı.bugün yine 118 -122
Ben hızlıca uyanınca çok fena çarpıntı yapıyor. geceleri wc ye kalkıyorum çarpıntıyla sonra geçiyor tabii.Aynen canim doktordan çıkınca haber ver. Bende en çok geceleri rahatsiz oluyorum sol tarafima yatınca
Bende park yatak istiyorum
Bizim gördüğümüz mağazada sadece bi tane var-dı o da 200 lira ama dandik duruyodu harbiden nettekiler daha iyi
Benim ki her olctugum de 110 115 arası oluyo bende bi daha ki gittigimde soracam doktorumaBir kerelik olabilir heyecandan dedi ama devami olursa kalp doktoruna yönlendirecegini söyledi.kalp rahatsızlığı olmasından şüpheleniyor.
Benimde hep hamilelik öncesi 90 lard atardi. Bende şimdi böyle atmasi normal diye düşünüyodum. Bu arada bu park yatak çok tatliymis canım. Kibar duruyoBen de tansiyon aleti ile ölçüyorum, ama canım sıkma canını ve yine de ihmal etme kalp doktoruna da görün derim. Ben daha önce kalp doktoruna gitmiştim 6 sene oluyor bir rahatsızlığım yok, ama zaten normalde hamilelik öncesi de nabızım yüksekti 80-90 arası atardı. Hamilelikte biraz daha yükseldiğini biliiyorum ama, şikayetim olmasın diye verirse eğer ilaç alıcam.
Ben hızlıca uyanınca çok fena çarpıntı yapıyor. geceleri wc ye kalkıyorum çarpıntıyla sonra geçiyor tabii.
Canım ben bunu aldım , şu anda da indirimde görünüyor. ( sunny baby /hepsiburada) Rengi iç açıcı çok hoşuma gitmişti , ayrıca sallanma aparatı , alt açma ve dönencesi de var. Ama hassas oluyorlar biraz, aç kapa dikkat etmek gerekiyor.
Eki Görüntüle 2125526
Ben de tansiyon aleti ile ölçüyorum, ama canım sıkma canını ve yine de ihmal etme kalp doktoruna da görün derim. Ben daha önce kalp doktoruna gitmiştim 6 sene oluyor bir rahatsızlığım yok, ama zaten normalde hamilelik öncesi de nabızım yüksekti 80-90 arası atardı. Hamilelikte biraz daha yükseldiğini biliiyorum ama, şikayetim olmasın diye verirse eğer ilaç alıcam.
Ben hızlıca uyanınca çok fena çarpıntı yapıyor. geceleri wc ye kalkıyorum çarpıntıyla sonra geçiyor tabii.
Canım ben bunu aldım , şu anda da indirimde görünüyor. ( sunny baby /hepsiburada) Rengi iç açıcı çok hoşuma gitmişti , ayrıca sallanma aparatı , alt açma ve dönencesi de var. Ama hassas oluyorlar biraz, aç kapa dikkat etmek gerekiyor.
Eki Görüntüle 2125526
Benimde hep hamilelik öncesi 90 lard atardi. Bende şimdi böyle atmasi normal diye düşünüyodum. Bu arada bu park yatak çok tatliymis canım. Kibar duruyo
Eki Görüntüle 2125527
Bu da bana güzel geldi canım kullanma acısından az önce baktim
Zaten tek yatak odasına kurcaz
Bir daha sokmeyiz
Sigara nabızı yükseltiyor mesela, senelerdir içiyordum, hamile kalınca bıraktım. Beğendiğinize sevindim ben çok severim turkuaz rengini.
aynen ben de taşımam zaten yatak odasında yeri hazırladık. Anca oğluş büyüyecek ve alışırsa odasına taşırım. Bakalım duruma göre artık :) Bu da uygunmuş baya, Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Hayırlı olsun kuzumGünaydın kızlar çok güzel bir şey oldu sabah sabah artık oğluşumu babasıda hissediyor :) Allahım nasıl bir mucize var içimizde binlerce kez şükür
sağ ol canım bizim hissetmemiz normal ama eşimin hissetmesini çok istiyordum şükür rabbime bu hafta çok iyi başladım :))Hayırlı olsun kuzum
Bizim babamız da kulağını karnma koyduğunda
Seslerden anlamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?