- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.181
Inşallah böyle devam eder bende arada kontol edip izliyorumsağ ol canım bizim hissetmemiz normal ama eşimin hissetmesini çok istiyordum şükür rabbime bu hafta çok iyi başladım :))
Evet canım oğlum 1. Yaş günü şimdi 4 yaşında dahada yakışıklı:) bende eşimde esmeriz erkek kardeşim mavi gözlü sarışın. Hamileyken oğlum mavi gözlü sarışın olucak derdim herkes gülerdi. Hep kardeşime benzesin istedim Allah kabul etti.iyi geceler hanımlar
Bugün nabızım 105-106 gibi atmaya başladı çok hissedince telaş yaptım yarına randevu aldım, bakalım ilaç veya başka bir şey önerecek mi doktor. Nabız yüksekliği yaşayanlar vardı aramızda onlar nasıl etkileniyorlar acaba merak ediyorum.
@metmat Canım Allah nazarlardan saklasın profil resmindeki oğlun mu? çok şeker Allah bağışlasın.
Benim yeğenim de fotomodel gibi çok şeker bir görüntüsü var, kardeşim hamileyken Kıvanç Tatlıtuğ'a baka baka çocuğu sarışın maviş gözlü olduTabi bu batıl bi inanç , bebişlerimizin şu an göz rengi saç rengi tüm fiziksel özellikleri (genetik kodları ) bellidir kanımca :)
Ben kışın doğum yaptığım için emzirme önlüğü kullaniyordum çoğunlukla ama öyle bile rahat değildim şimdi yaz olunca önlüğün altı sıcak olur havasız olur rahat olmaz yani annemin yanında bile rahat edemedim çok mecbur kalırsam arkamı dönüyordum ama çoğunlukla diğer odada emziriyordum , anlayışsiz misafirler oluyordu başka odaya geçince arkadan homurdaniyorlardi " ay bu bizden mi utanıyor şimdi " falan diye kikirdeşiyorlardi acayip asabim bozulurdu mümkünse eve kimse gelmesin istiyordum misafir ağırlamak işkence gibiydi aylar geçmesine rağmen hala bebeği görmeyenler geliyordu neredeyse 1 sene bebek gördüsü sürdü , ilk hamilelik cahillik gerçekten şimdiki aklım olsa diğer odada ağlamak yerine çıkıp agizlarinin payını verirdim amaKızlar selam fikrinizi almak istiyorum. Deneyimli anneler daha iyi bilir belki. Emzirme konusunda yanınızda başka kadınların olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Mesela kayınvalidenizin yanında emzirmek ister misiniz? Bana emzirme olayı özel olmalı gibi geliyor. O esnada yanımda kendi annem ve eşimden başkasını istemem gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?
Ne var sahi ben anlamadım?İkiz bebek anneleri toplanın hadi bakın burda sizin için ne var
Sonuc fena sayilmaz henuz alismadigim icin biraz kisitladi beni ama cok rahatti ürün de bu kizlarEki Görüntüle 2125595 [/QUOTE
Aa bu emzirme yastığına benziyormuş bende annemin diktiği emzirme yastığıyla uyumayı deneyeyim bu gece. Alışırsın canım zaten karnımız büyüdükçe iyice hareket edemeyeceğiz artık. Şaka maka son trimestere giriyoruz nerdeyse :)
Hemsire not ediyor sonra tekrar oraya bakip size anlatıyor. Sorun yoksa sadece kilo filan söylüyor normal.Kızlar ayrintiliyaaa girdik ama doktor bana bişey şöylemedi.
Bakması gerekenlere baktı sadece yüzünü göremedik. Diye 45 dk sonra yine gelin dedi
Yüzüne bakacak ama bize bişey anlatmadı hemsireye anlattı normal mi bu
Canım benim doktorum kendisi yaptı ayrıntılıyı perinatolog falan gerek yok ben hallederim dedi. Bana beynini ve kalbini anlattı birde işte düşük ihtmalin yok rahim boyun iyi dedi. Herşey olması gerektiği yerde dedi. Organlara baktı hepsi tam dedi. Yüzü falan oluşum normal dedi. İşte elinde 6 parmak vs ufak tefek şeyleri söylemedi bu da dert mi dedi ne olcak 6 parmağı olursa olsun dedi. Benim babam 6 parmak genetik diye sormuştum. Bazı doktorların tarzı farklı oluyor. Sana sorun yok dediyse takma kafana canım. Ya da girince merak ettiklerini sor.Kızlar ayrintiliyaaa girdik ama doktor bana bişey şöylemedi.
Bakması gerekenlere baktı sadece yüzünü göremedik. Diye 45 dk sonra yine gelin dedi
Yüzüne bakacak ama bize bişey anlatmadı hemsireye anlattı normal mi bu
cd verdiler bizeKizlar ayrintili icin ben video veriyor musunuz demistim .Sekreter flash bellek getirin yukleriz demisti .Biz götürdük ancak dr baska hastayı hemen aldigi icin yukleme yapmadılar telden atcaklardi .Fotolar geldi video yok .Videolar gelmedi yazdim .Sadece görüntü var diyorlar .Size video verdiler demi ?
kisa videolar var cnm bnmde iki kez muayene oldm ikisindede cd ye yazdrdi doktor video resm vsKizlar ayrintili icin ben video veriyor musunuz demistim .Sekreter flash bellek getirin yukleriz demisti .Biz götürdük ancak dr baska hastayı hemen aldigi icin yukleme yapmadılar telden atcaklardi .Fotolar geldi video yok .Videolar gelmedi yazdim .Sadece görüntü var diyorlar .Size video verdiler demi ?
Canım benim doktorum kendisi yaptı ayrıntılıyı perinatolog falan gerek yok ben hallederim dedi. Bana beynini ve kalbini anlattı birde işte düşük ihtmalin yok rahim boyun iyi dedi. Herşey olması gerektiği yerde dedi. Organlara baktı hepsi tam dedi. Yüzü falan oluşum normal dedi. İşte elinde 6 parmak vs ufak tefek şeyleri söylemedi bu da dert mi dedi ne olcak 6 parmağı olursa olsun dedi. Benim babam 6 parmak genetik diye sormuştum. Bazı doktorların tarzı farklı oluyor. Sana sorun yok dediyse takma kafana canım. Ya da girince merak ettiklerini sor.
bence inceleyen doktorla ilgili sanırım benim 3.gebeligim en güzel bunda izledim çok sık bebeğimi gösterdi bizeÇok iyimis canım
Ben bebeğimi göremedim normal et gibi oldukları fotoğraf falan veriyorlar
O başka bir asama mi
cd verdiler bize
kisa videolar var cnm bnmde iki kez muayene oldm ikisindede cd ye yazdrdi doktor video resm vs
Normal siyah beyaz inceliyor bebegin yuzu acilinca hemen kare yakalayıp renkli yapiyor. Dr kare yakaladiktan sonra bebegim yuzunu kapatti .Dr cok bekletirdi iyi ki almisiz dedi 10 15 dk sonra elinin birini indirdi .Sonra parmaklarini acip kapatmaya basladi .O kadar guzeldi ki geri sarip tekrar izletti .Çok iyimis canım
Ben bebeğimi göremedim normal et gibi oldukları fotoğraf falan veriyorlar
O başka bir asama mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?