2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağ ol canım bizim hissetmemiz normal ama eşimin hissetmesini çok istiyordum şükür rabbime bu hafta çok iyi başladım :))
Inşallah böyle devam eder bende arada kontol edip izliyorum
Tekme attıkça dıştan belli oluyor

Kizlaaar ayrintiliyaaa gidiyorummm
Açlık tokluk şekerime de bakcaklar şuan acim.
Verdikten sonra yemek yicem iki dk da artik

Evet canım oğlum 1. Yaş günü şimdi 4 yaşında dahada yakışıklı:) bende eşimde esmeriz erkek kardeşim mavi gözlü sarışın. Hamileyken oğlum mavi gözlü sarışın olucak derdim herkes gülerdi. Hep kardeşime benzesin istedim Allah kabul etti.
Önce sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Kızlar gunaydn kafam karıştı park yatağım 70 e 110 ama icindeki sunger 60 a 110... 70e 110 yatakda sigicak gibi gelmedi bana

İkiz bebek anneleri toplanın hadi bakın burda sizin için ne var
Ben kışın doğum yaptığım için emzirme önlüğü kullaniyordum çoğunlukla ama öyle bile rahat değildim şimdi yaz olunca önlüğün altı sıcak olur havasız olur rahat olmaz yani annemin yanında bile rahat edemedim çok mecbur kalırsam arkamı dönüyordum ama çoğunlukla diğer odada emziriyordum , anlayışsiz misafirler oluyordu başka odaya geçince arkadan homurdaniyorlardi " ay bu bizden mi utanıyor şimdi " falan diye kikirdeşiyorlardi acayip asabim bozulurdu mümkünse eve kimse gelmesin istiyordum misafir ağırlamak işkence gibiydi aylar geçmesine rağmen hala bebeği görmeyenler geliyordu neredeyse 1 sene bebek gördüsü sürdü , ilk hamilelik cahillik gerçekten şimdiki aklım olsa diğer odada ağlamak yerine çıkıp agizlarinin payını verirdim ama

günaydınlar kızçeler neler yaptınız.havalar güzelleşti sık sık dışarı çıkıyorum pek giremiyorum eskisi gibi dün oğluma ciciler aldım biraz foto atıyorum ama yüklenmiyo neden bilmen çok güzel şeyler vardı..
2 tulum
1 5li hastane çıkışı
6lı ağız mendili
2 li Müslin battaniye
3 tane çıtçıtlı body
Ve 2 li flar önlük aldım hepsi çok güzeller

Daha alınacaklar bitmedi tabi aylara bölücem artık 3 ay daha alınır bidaha yıkanıp hazırlanır siz neler yaptınız çok sayfa birikmiş okuyamadım.şimdi de isim telaşı başladı...

Kızlar ayrintiliyaaa girdik ama doktor bana bişey şöylemedi.
Bakması gerekenlere baktı sadece yüzünü göremedik. Diye 45 dk sonra yine gelin dedi
Yüzüne bakacak ama bize bişey anlatmadı hemsireye anlattı normal mi bu

Hemsire not ediyor sonra tekrar oraya bakip size anlatıyor. Sorun yoksa sadece kilo filan söylüyor normal.

Kizlar ayrintili icin ben video veriyor musunuz demistim .Sekreter flash bellek getirin yukleriz demisti .Biz götürdük ancak dr baska hastayı hemen aldigi icin yukleme yapmadılar telden atcaklardi .Fotolar geldi video yok .Videolar gelmedi yazdim .Sadece görüntü var diyorlar .Size video verdiler demi ?

Canım benim doktorum kendisi yaptı ayrıntılıyı perinatolog falan gerek yok ben hallederim dedi. Bana beynini ve kalbini anlattı birde işte düşük ihtmalin yok rahim boyun iyi dedi. Herşey olması gerektiği yerde dedi. Organlara baktı hepsi tam dedi. Yüzü falan oluşum normal dedi. İşte elinde 6 parmak vs ufak tefek şeyleri söylemedi bu da dert mi dedi ne olcak 6 parmağı olursa olsun dedi. Benim babam 6 parmak genetik diye sormuştum. Bazı doktorların tarzı farklı oluyor. Sana sorun yok dediyse takma kafana canım. Ya da girince merak ettiklerini sor.

kizlar gece cok zor geçti esim masaj yapti krem surdu sicak su torbasi gezdrdik ama sırt agrisi bi turlu gecmedi sabahi zor ettim napmak lazm ya

cd verdiler bize

kisa videolar var cnm bnmde iki kez muayene oldm ikisindede cd ye yazdrdi doktor video resm vs

Çok iyimis canım
Ben bebeğimi göremedim normal et gibi oldukları fotoğraf falan veriyorlar
O başka bir asama mi

Çok iyimis canım
O başka bir asama mi
bence inceleyen doktorla ilgili sanırım benim 3.gebeligim en güzel bunda izledim çok sık bebeğimi gösterdi bize

Çok iyimis canım
O başka bir asama mi
Normal siyah beyaz inceliyor bebegin yuzu acilinca hemen kare yakalayıp renkli yapiyor. Dr kare yakaladiktan sonra bebegim yuzunu kapatti .Dr cok bekletirdi iyi ki almisiz dedi 10 15 dk sonra elinin birini indirdi .Sonra parmaklarini acip kapatmaya basladi .O kadar guzeldi ki geri sarip tekrar izletti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…