- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.241
işe yarıyor mu acaba bu...Eki Görüntüle 2125745 sevi baby marka böyle bir yastık gördüm, seninde kastettiğin böyle bir şey değil mi. Çok tecrübesizim yanlış almak istemiyorum ama bir yandan da her şeyim tam olsun diye şimdiden almak istiyorum.
maşallah çok sevindim.canım tahlil sonuçlarım gayet güzel çıkmış bakalım... birazdan doktora göstericem sonuçları bakalım ne diyecek
kuzum güzel haberlerle gel inşallah... için ferah tut lütfeen
ben kullanmıştım iyi oluyor aklı kalmıyor insanın yan donermi vs diyeBen düşünüyorum cnm alicam
Ben iki tane bebek olduğundan bu tarz önlem amaçlı şeyleri ihmal etmek istemiyorum. Sanırım bundan 2 tane alacağım.işe yarıyor mu acaba bu...
bende kararsızım bunu almak almamak arasında gidip geliyorum
Bunları da mı missmodish ten aldın? Çok güzeller sağlıklı günlerde giysin inşallah.Bebişime internetten aldıklarım geldi hepsi çok güzel çok beğendim Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
tşk ederim canım bunları da yine insta dan ilkimbebe'den aldımBunları da mı missmodish ten aldın? Çok güzeller sağlıklı günlerde giysin inşallah.
InanmiyorummmKızlar casual quantum araba düşünenler 1200e düşmüş ebebekte
bende düşünüyorum masa üzeri için Jardinyer aldım ayaklı sekerlik içinde badem sekeri olacak mavi gri minik hediyelik kolonya siseleri alacağım tatbakta çikolata alıp kendim susleyecegim limonata yada lohusa şerbeti olacak inşallah hastaneden cikincada evde masa üzerine koyup eve gelenlere ikram ederim diye düşündümKızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
Olsun canım her şeyde vardır bir hayır bizde şuan alamıyoruz başka bir ödememiz var diye umarım bu fiyatlara bir daha yakalarız bizde geçen hafta sorduk 1700düInanmiyorummm3 gun beklesek 100 tl kazik yemicektik
aktardan alınıyor canımKızlar lohusa şerbeti nasıl yapılıyor yada aktardan mı malzeme alıcaz daha erken ama araştırma yapıyorum hazır sıvı olarak satılıyor mu acaba.son aya sıkıştırınca allak bullak oluyo insan bide biz tayğnciyiz ev taşıcaz çok telaşe içinde olucaz yani
Çok güzel düşünmüşsün canım çok hoşuma gitti gerçeği kimbilir nasıl olur. Bende evdeki jardinyerlerimi götürücem gümüş rengi yaparım diyordum ama evdekiler altın rengi şimdi boşuna para vermek istemiyorum mecbur onları kullanıcam. Evde masa üzerine koymak aklıma gelmemişti hiç hem eve gelenlerede hoş gözükürbende düşünüyorum masa üzeri için Jardinyer aldım ayaklı sekerlik içinde badem sekeri olacak mavi gri minik hediyelik kolonya siseleri alacağım tatbakta çikolata alıp kendim susleyecegim limonata yada lohusa şerbeti olacak inşallah hastaneden cikincada evde masa üzerine koyup eve gelenlere ikram ederim diye düşündüm
Çok güzeller prensesin mutlu günlerde giysin inşallah ilkimbebenin ürünleri çok güzeltşk ederim canım bunları da yine insta dan ilkimbebe'den aldım
Güle güle giysin prenses. Bende takipteyim ilkim bebeği çok güzel ürünleri var bayılıyorum bendeBebişime internetten aldıklarım geldi hepsi çok güzel çok beğendim Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
Sağol canım hepimizin guzel hayalleri var inşallah gerceklestiririz olsun sende altın rengi konsept olusturursun zaman gelsin burda resimlerimizi paylasiriz inşallahÇok güzel düşünmüşsün canım çok hoşuma gitti gerçeği kimbilir nasıl olur. Bende evdeki jardinyerlerimi götürücem gümüş rengi yaparım diyordum ama evdekiler altın rengi şimdi boşuna para vermek istemiyorum mecbur onları kullanıcam. Evde masa üzerine koymak aklıma gelmemişti hiç hem eve gelenlerede hoş gözükür
Bende almayı düşünüyorum. Aynen bizim iki tane dikkat dağılabilir ama bildiğimden de değil. İnternette baktım alıp memnun olan, yada gereksiz görende var.Ben iki tane bebek olduğundan bu tarz önlem amaçlı şeyleri ihmal etmek istemiyorum. Sanırım bundan 2 tane alacağım.
Bence zarif ama fiyat konusunda yorum yapamıyorum. Ben doğal ahşap taraftarıyım hep. lk birkaç ay anneyanı beşikte yatacağı için de bebek odası için acele etmiyorum.Kızlar selam nasılsınız?Ben bu ara bebek odasına takmış durumdayım.nasıl birşey almali nerden almalı? Bulunduğum yerde çilek ve caplonbaa var sadece.babam bir yandan bursadan bakıyor.ben netten araştırıyorum.izmir kısıkköyde bir mobilya beğendim mdf.iki büyüyen beşik bir üçlü dolap bir şifonyere peşin 6bin dedi.uygun mu sizce?gidip görme şansım da yok resimlerden beğeneceğim.Begendigim mobilya bu sizin de fikrinizi almak isterim :)
Amin canım inşallah hep aklımdalar şunu da yaparım şunu da falan diye ilk olması daha da heyecanlandırıyor insanı düğünümde bazı şeyleri yapamamıştım mesela içimde kaldı bebeğimde elimden geldiğince hepsini yapmak istiyorum. Rabbim nasip eder inşallahSağol canım hepimizin guzel hayalleri var inşallah gerceklestiririz olsun sende altın rengi konsept olusturursun zaman gelsin burda resimlerimizi paylasiriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?