2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

işe yarıyor mu acaba bu...
bende kararsızım bunu almak almamak arasında gidip geliyorum

Bebişime internetten aldıklarım geldi hepsi çok güzel çok beğendim Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 70A0AAEF-6B90-4617-BFAF-FBD34AADCFEB.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 100
  • BB273E41-FC65-4F92-8755-3967D5D7B1BB.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 741D8DC6-5D9F-48DE-8141-EE5D547D31EB.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 104
  • F5668B6A-2267-48D6-9E3C-A1A39616CB69.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 98
  • 8A4B0ADA-CF86-4BB4-9D4A-41C1E7C8DE91.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 102
  • 80C6E3FE-7E1A-435B-BFB9-6E43A13B0710.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
bende düşünüyorum masa üzeri için Jardinyer aldım ayaklı sekerlik içinde badem sekeri olacak mavi gri minik hediyelik kolonya siseleri alacağım tatbakta çikolata alıp kendim susleyecegim limonata yada lohusa şerbeti olacak inşallah hastaneden cikincada evde masa üzerine koyup eve gelenlere ikram ederim diye düşündüm

aktardan alınıyor canım

Çok güzel düşünmüşsün canım çok hoşuma gitti gerçeği kimbilir nasıl olur. Bende evdeki jardinyerlerimi götürücem gümüş rengi yaparım diyordum ama evdekiler altın rengi şimdi boşuna para vermek istemiyorum mecbur onları kullanıcam. Evde masa üzerine koymak aklıma gelmemişti hiç hem eve gelenlerede hoş gözükür

Sağol canım hepimizin guzel hayalleri var inşallah gerceklestiririz olsun sende altın rengi konsept olusturursun zaman gelsin burda resimlerimizi paylasiriz inşallah

Ben iki tane bebek olduğundan bu tarz önlem amaçlı şeyleri ihmal etmek istemiyorum. Sanırım bundan 2 tane alacağım.
Bende almayı düşünüyorum. Aynen bizim iki tane dikkat dağılabilir ama bildiğimden de değil. İnternette baktım alıp memnun olan, yada gereksiz görende var.

Bence zarif ama fiyat konusunda yorum yapamıyorum. Ben doğal ahşap taraftarıyım hep. lk birkaç ay anneyanı beşikte yatacağı için de bebek odası için acele etmiyorum.
Anneyanını biraz büyükçe aldım (640 tl), sonra odasına onu geçirip orada da 2-3 yaşına kadar idare etmeyi planlıyorum. Sonra da Ankara sitelerde kaliteli doğal ahşap mobilya yapan bir yer buldum, oradan montessori tarzı yatak şifonyer alacağım. Onların fiyatı da 3000 küsür tutuyordu.

Bende böyle bir pike takımı yapmayı düşünüyorum inşallah isim işleyecek biryer bulurum da istediğim gibi olur

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-19-14-55-08.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 79
Sağol canım hepimizin guzel hayalleri var inşallah gerceklestiririz olsun sende altın rengi konsept olusturursun zaman gelsin burda resimlerimizi paylasiriz inşallah
Amin canım inşallah hep aklımdalar şunu da yaparım şunu da falan diye ilk olması daha da heyecanlandırıyor insanı düğünümde bazı şeyleri yapamamıştım mesela içimde kaldı bebeğimde elimden geldiğince hepsini yapmak istiyorum. Rabbim nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…