2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek nevresimi ve uyku seti düşünen varsa ben Bursa'ya giderken Bozüyük'te Taç outletten ikisini de çok uyguna aldım, bulunduğunuz yerlerde Taç outlet varsa tavsiye ederim. Yatak koruması vs. herşeyi kapsayan uyku seti 80 tl, nevresim takımları 15 tl idi.

Bir de haftasonu Bursa'da memleket sevgisinden midir nedir bizim miniş bir hareketlendi sormayın. Sırasıyla babası, teyzesi, anneannesi pıt pıt tekmelerini hissettiler :) Sanırım biz mutlu olunca çocuğa başka bir enerji yayılıyor.

sonsuzzz canm biz kaca kac nevresm takimi almaliyiz park yatagimizin buyuklugune gore biliyomusun

Cnm ben 70*110 yaptırıcam lastikli çarşafını. Hazırlarda bu ölçü bulamadım, büyük almak istemiyorum emanet durmasın, küçük de almayacağım çünkü alacağım şiltenin eni ggeniş olacak, o yüzden ben kumaş alıp çarşaf ve yastık kılıfı yaptıracağım, belki nevresim de yaptırırım, yorgan kullanmayacağım ama battaniyesini koymak için.

70e 110 olan biryataga daha buyuk olculerde carsaf diktirmek gerekmiyomu yatagi saricakya

70e 110 olan biryataga daha buyuk olculerde carsaf diktirmek gerekmiyomu yatagi saricakya

Üst yüzey alanı 70*110 olacak cnm, yanlarının fazlalığı tabiki olacak, enden de 20şer cm iyi olur sanırım iyice alta geçsin, tabi ben lastikli çarşaftan bahsediyorum. Lastiksiz alacaksan sen en az 120*160 fln olur bence.

Herkese merhaba... Ankara'da bulunanlara bir sorum var :) 5 Nisan'da Ankara'da olacağım ve gelmişken hamile kıyafeti bakmak istiyorum. Gebe, lc waikiki, defacto harici gidebileceğim mağazalar var mı bildiğiniz

Kilosu için bişey demedi
Geçen cuma 713 gramdi

Benimde bebeğine ters duruyor dedi.rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin

Bende lastikli istiyorum daha kullansli olur die dusunuyorum

Kızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
Masa hazırlamayı düşünmüyorum ama kapı süsü, puset için süs ve takı yastığı yaptırmayı düşünüyorum. İkramlık olarak çikolata istiyordum ama yaza geleceği için erir mi bilemedim onu yerine lokum tarzı bir şey mi yaptırsam kararsızım . Hediyelik olarak da fidan almayı düşünüyorum.

Herkese iyi akşamlar.

Z Zelichka ceylin-46

Bugün doktora çıktım, Genel cerrahi bölümü. Gecen hafta yaptırdığım testi gösterdim. TSH normal diye kan testi istemiyorum ama kanınız da düşük o da nabzı yükseltir dedi. Kan ilacı kullandığımı söyledim. Beni kardiyolağa yönlendirdi. EKG çektirdim bulduğum en yakın güne randevu alıcam, bakmışken tam bakılsın bari.. Durum bu arkadaşlar. TSH tiroid ve kan düşüklüğü nabzı yükseltirmiş, o da yoksa kardiyologa yönlendiriyorlar. Bakalım oradan ne çıkacak..

Herkese merhaba... Ankara'da bulunanlara bir sorum var :) 5 Nisan'da Ankara'da olacağım ve gelmişken hamile kıyafeti bakmak istiyorum. Gebe, lc waikiki, defacto harici gidebileceğim mağazalar var mı bildiğiniz

Babymall (zincir ama Ankara kökenli mağaza), Özelcanbebe (Ulus'ta, babymall'un kurucuları), ebebek birçok yerde var. buralarda hamile giyim olabilir ama emin değilim. Onun dışında bir arkadaşım Natavega avm'de bir hamile giyim mağazası önermişti, kışın mallarına baktım güzeldi ama mevsime uygun olmadığı için almadım. Mağazanın adını hatırlamıyorum ama adında gebe ya da hamile geçiyordu herhalde. Cepa ve Ankamall'de Gebe varmış, ben gitmedim. İstanbul yolunda Civil'in büyük bir mağazası var, orada da uygun fiyatlı hamile kıyafetleri vardı.
Şurada da yorumlar var: https://www.anneysen.com/kadin/soru-cevap/alisveris-ankarada-hamile-kiyafetleri-satilan-magaza_38726

Kızlar doktorum sonuçlarımı görmüş.
Behcetuzda fetal eko yaptırn demiş
Bende bir sorun var mı dedm ama yok rutin test dedi.

Içime kurt düştü.
Yaptıran var mı

Birde fetal eko için hangi bölüme randevu almam gerekiyor.

Kızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
Canim bizde kültür olarak hastane ziyaretini sadece iki tarafin aile bireyleri yapar .Onun dışındakiler eve gelir .Bu nedenle hastane odasinda kapiyi ve odayi süsleyeceğiz ama ikramlik bir sey düşünmüyorum. Biz oraya koysak da kimse gelmeyecek çünkü .Benim de isime gelir sezeryan düşünüyorum. Sadece esim ve ailelerimiz olur.
Canim evde yapilanlar cok guzel oluyor icmeye bayiliyorum ama icinde ne var tek tek bilmiyorum .Hatırladığım tatlar tarcin ve ceviz sadece :)
Bebişime internetten aldıklarım geldi hepsi çok güzel çok beğendim Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
Aaa yeni gördüm gule gule kullansin minnak .Sanirim sen ve ben bu kiyafet alisverisinde ilk siradayiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…