2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, inşallah sıradan birşeydir ve kendiliğinden düzelir.

Bu mobilya konusu 3 gundur beni bitirdi .Ne guzel pierre cardin de karar kilmistik .Esim ayni magazadan aldigimiz bebek arabasinda kaziklandigimizi ogrenince baska mobilya magazalarina takti kafayi .Simdi yine mobilya bakmaya gidiyoruz

Trendyolda cocuk haftası var .Indirim kuponu veriyorlar bakabilirsiniz arkadaslar .

Cnm ins hemen gecer, daha once solemistim benmde hala devam ediyor ara sira extra atim carpintilarim ve bende tiroit var hasimotoyum ona yoruyorum, Allahim saglikla su hamilelikleri atlatmayi nasib etsin bize..

Arkadaşlar herkese merhaba..

Bu aralar pek yazamıyorum, malum boşanma süreci, birde ikinci kez anne karnında 10. Haftada yeğenimi kaybettik, moralim bozuk.

Hepimiz birer mucize sahibiyiz aslında, sıkı sıkı sarılmak lazım, allahım bize bu mucizeyi nasip etmiş, dilerim hepimiz sonunu görürüz sağsalim. Olmayanlara da hayırlısıysa nasip etsin..

Dilerim herkes iyidir. Biz oğlumla iyiyiz şükür. Öpüyoruz hepinizi..

Ya cok gecmis olsun canim insallah bundan sorasi oglunla senin icin cok guzel olurr :)♡

Merhaba kızlar, haftasonu casual quantum aldım e bebekten bugun 400 tl inmiş iade edip tekrar almayı dusunuyorum inşallah bi sıkıntı cıkmaz

Kızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
Ben istiyorum canım :) isim yazılı külahlarda lokum, çikolata
canım ben de bu küvetten almak istiyorum sen gelince yaz mutlaka hatta fotoğraf at ben de bir sonraki ay almak istiyorum

Çok iyi olur canım benim aklımda kolonya ve el kremi vardı mevlüt içinde lavanta kesesi düşündüm
İnstagramda bir kız kına hediyeliği için metro marketten küçücük şişelerde vücut kremi almış üzerine de etiket yaptırmıştı çok hoş olmuştu. Ben de Doğum için yaptırsam mı absürt mü olur acaba demiştim de sen öyle yazınca bi daha heveslendim şimdi bak

Bundan sonra herşey gönlünce olur insallah canım

Cnm ins hemen gecer, daha once solemistim benmde hala devam ediyor ara sira extra atim carpintilarim ve bende tiroit var hasimotoyum ona yoruyorum, Allahim saglikla su hamilelikleri atlatmayi nasib etsin bize..

Amin inşallah hayırlısınla atlatsak zamanlıca tabiki dileğim..sağol sana da çok geçmiş olsun ben de biraz kafama takıyorum kendimi dinliyorum daha ileri olmasın diye.
Allah'ım herkese sağlık versin..

Amin canım senin de Allah yardımcın olsun..

O hiç aklıma gelmedi ama erimez heralde canım ya lokumu ben mevlüt için düşündüm. Fidan çok hoşmuş gerçekten bir sayfada görmüştüm bende
Bizde de böyle olsa keşke en azından dediğin gibi masaya gerek kalmaz ama bizde arkadaşlar falan da geliyor onun için çok boş olsun istemiyorum
Ben istiyorum canım :) isim yazılı külahlarda lokum, çikolata
Bende öyle hastane içim çikolata mevlüt için lokum birde hastane için kurabiye yaptırsam mı diyorum onda kararsızım:)
Bende bir sayfada görmüştüm el kremini üstünede etikette elleriniz benim gibi yumuşacık olsun yazmışlar çok hoşuma gitti ama yaz sıcak ya krem nasıl olur acaba dedim ben kendim pek sevmediğim için yapış yapış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…