- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.281
Geçmiş olsun, inşallah sıradan birşeydir ve kendiliğinden düzelir.Herkese iyi akşamlar.
@Zelichka @ceylin-46
Bugün doktora çıktım, Genel cerrahi bölümü. Gecen hafta yaptırdığım testi gösterdim. TSH normal diye kan testi istemiyorum ama kanınız da düşük o da nabzı yükseltir dedi. Kan ilacı kullandığımı söyledim. Beni kardiyolağa yönlendirdi. EKG çektirdim bulduğum en yakın güne randevu alıcam, bakmışken tam bakılsın bari.. Durum bu arkadaşlar. TSH tiroid ve kan düşüklüğü nabzı yükseltirmiş, o da yoksa kardiyologa yönlendiriyorlar. Bakalım oradan ne çıkacak..
Benimde bebeğine ters duruyor dedi.rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin
Geçmiş olsun, inşallah sıradan birşeydir ve kendiliğinden düzelir.
Cnm ins hemen gecer, daha once solemistim benmde hala devam ediyor ara sira extra atim carpintilarim ve bende tiroit var hasimotoyum ona yoruyorum, Allahim saglikla su hamilelikleri atlatmayi nasib etsin bize..Herkese iyi akşamlar.
@Zelichka @ceylin-46
Bugün doktora çıktım, Genel cerrahi bölümü. Gecen hafta yaptırdığım testi gösterdim. TSH normal diye kan testi istemiyorum ama kanınız da düşük o da nabzı yükseltir dedi. Kan ilacı kullandığımı söyledim. Beni kardiyolağa yönlendirdi. EKG çektirdim bulduğum en yakın güne randevu alıcam, bakmışken tam bakılsın bari.. Durum bu arkadaşlar. TSH tiroid ve kan düşüklüğü nabzı yükseltirmiş, o da yoksa kardiyologa yönlendiriyorlar. Bakalım oradan ne çıkacak..
Ya cok gecmis olsun canim insallah bundan sorasi oglunla senin icin cok guzel olurr :)♡Arkadaşlar herkese merhaba..
Bu aralar pek yazamıyorum, malum boşanma süreci, birde ikinci kez anne karnında 10. Haftada yeğenimi kaybettik, moralim bozuk.
Hepimiz birer mucize sahibiyiz aslında, sıkı sıkı sarılmak lazım, allahım bize bu mucizeyi nasip etmiş, dilerim hepimiz sonunu görürüz sağsalim. Olmayanlara da hayırlısıysa nasip etsin..
Dilerim herkes iyidir. Biz oğlumla iyiyiz şükür. Öpüyoruz hepinizi..
Ya cok gecmis olsun canim insallah bundan sorasi oglunla senin icin cok guzel olurr :)♡
Ben istiyorum canım :) isim yazılı külahlarda lokum, çikolataKızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
canım ben de bu küvetten almak istiyorum sen gelince yaz mutlaka hatta fotoğraf at ben de bir sonraki ay almak istiyorumEki Görüntüle 2125728 Eki Görüntüle 2125729 Eki Görüntüle 2125730
Kızlar ben son kalan ihtiyaçlarımız olan chicco tırnak makası setini ve tarak setini birde evokidsin katlanabilir küvetini aldım bugün 120 tlye. Küvet gelince merak eden arkadaşlara bilgi veririm. Artık bi 2 ay hiçbirşey almayıp doğuma yakın yapılacakları da son ay yapmayı düşünüyorum.
İnstagramda bir kız kına hediyeliği için metro marketten küçücük şişelerde vücut kremi almış üzerine de etiket yaptırmıştı çok hoş olmuştu. Ben de Doğum için yaptırsam mı absürt mü olur acaba demiştim de sen öyle yazınca bi daha heveslendim şimdi bakÇok iyi olur canım benim aklımda kolonya ve el kremi vardı mevlüt içinde lavanta kesesi düşündüm
Bundan sonra herşey gönlünce olur insallah canımArkadaşlar herkese merhaba..
Bu aralar pek yazamıyorum, malum boşanma süreci, birde ikinci kez anne karnında 10. Haftada yeğenimi kaybettik, moralim bozuk.
Hepimiz birer mucize sahibiyiz aslında, sıkı sıkı sarılmak lazım, allahım bize bu mucizeyi nasip etmiş, dilerim hepimiz sonunu görürüz sağsalim. Olmayanlara da hayırlısıysa nasip etsin..
Cnm ins hemen gecer, daha once solemistim benmde hala devam ediyor ara sira extra atim carpintilarim ve bende tiroit var hasimotoyum ona yoruyorum, Allahim saglikla su hamilelikleri atlatmayi nasib etsin bize..
Arkadaşlar herkese merhaba..
Bundan sonra herşey gönlünce olur insallah canım
O hiç aklıma gelmedi ama erimez heralde canım ya lokumu ben mevlüt için düşündüm. Fidan çok hoşmuş gerçekten bir sayfada görmüştüm bendeMasa hazırlamayı düşünmüyorum ama kapı süsü, puset için süs ve takı yastığı yaptırmayı düşünüyorum. İkramlık olarak çikolata istiyordum ama yaza geleceği için erir mi bilemedim onu yerine lokum tarzı bir şey mi yaptırsam kararsızım . Hediyelik olarak da fidan almayı düşünüyorum.
Bizde de böyle olsa keşke en azından dediğin gibi masaya gerek kalmaz ama bizde arkadaşlar falan da geliyor onun için çok boş olsun istemiyorumCanim bizde kültür olarak hastane ziyaretini sadece iki tarafin aile bireyleri yapar .Onun dışındakiler eve gelir .Bu nedenle hastane odasinda kapiyi ve odayi süsleyeceğiz ama ikramlik bir sey düşünmüyorum. Biz oraya koysak da kimse gelmeyecek çünkü .Benim de isime gelir sezeryan düşünüyorum. Sadece esim ve ailelerimiz olur.
Ben istiyorum canım :) isim yazılı külahlarda lokum, çikolata
Bende öyle hastane içim çikolata mevlüt için lokum birde hastane için kurabiye yaptırsam mı diyorum onda kararsızım:)İnstagramda bir kız kına hediyeliği için metro marketten küçücük şişelerde vücut kremi almış üzerine de etiket yaptırmıştı çok hoş olmuştu. Ben de Doğum için yaptırsam mı absürt mü olur acaba demiştim de sen öyle yazınca bi daha heveslendim şimdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?