- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.221
Merhaba kızlar yoğunluktan çok dahil olamiyorum konuşmalara talihsiz bir olay yaşadım oğlumun üzerine mutfak dolabı düştü şükür ki içi boştu ve düşerken kapakları açıldı sırtında ezikler var sadece rafların geldiği yerler ben o ana şahit oldum tutamadım dolabı oglumu dolabin altından çığlık çığlığa çıkardık sonra bildiğiniz sinir krizi geçirdim ağlamaktan mahvoldum sabah da ayrıntılı ultrasona giricem bebeğin hareketleri az da olsa devam ediyor ama içimde hep bir korku dua edin bize lütfen
Kızlar gunaydn kafam karıştı park yatağım 70 e 110 ama icindeki sunger 60 a 110... 70e 110 yatakda sigicak gibi gelmedi bana
Kızlar ayrintiliyaaa girdik ama doktor bana bişey şöylemedi.
Bakması gerekenlere baktı sadece yüzünü göremedik. Diye 45 dk sonra yine gelin dedi
Yüzüne bakacak ama bize bişey anlatmadı hemsireye anlattı normal mi bu
Ben hastanede hediyelik vermekten vazgeçtim sadece çikolata yaptıracağım hastaneye gelenler için, daha sonra mevlüt için hediyelik düşünüyorum.Kızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
Hastane için bende çikolata ve kurabiye düşündüm ama birde hediyelik yaptırsam mı acaba diyorum ama ne yaptırsam bulamadımda magnet tarzı şeyler çok hoşuma gitmiyor kullanışlı bir şey olsun dedim bulamadım :)Ben hastanede hediyelik vermekten vazgeçtim sadece çikolata yaptıracağım hastaneye gelenler için, daha sonra mevlüt için hediyelik düşünüyorum.
Ben düşünmüyorum cnm çünkü benim doğum anadolu yakasında olacak k.v ve benim bi kac arkadaşım dışında kimse olmayacak o yuzden ben şerbeti çikolatayı ve hediyelikleri eve hazırlatıcam çünkü eve daha çok kişi gelicek.Kızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
Canım ben bizim burda bi partisepeti mağazası var öyle dolaştım fiyat için. İnstadan takip edebilirsiniz isterseniz. Kendim silikon tabanca alıp yapsam mı dedim ama aşırı pahalı fiyatlarda yoktu dedim yaptırırım. Biraz daha zaman geçince gidip oradaki kadınla konuşup yaptıracağım bişeyler ama fazla abartmayı düşünmüyorum. Ablamın da bi arkadaşı oda süsleme işi falan yapıyor illa ona yaptıralım diyor ben iki fiyonk için para vermek istemiyorum o da ben sana doğum hediyesi yaptırım dedi ama sonuç ne olur bilmiyorum. Resimdeki model kolonya hoşuma gitmişti mesela.Kızlar daha çok erken ama bir şey sormak istiyorum hastane odasına masa hazırlamayı düşünüyor musunuz ? Düşünenler hediyelik olarak bir şey düşündünüz mü :)
Benim gelir diye düşünüyorum canım ilçede otruyorum ilde olcak doğum ilçeden kimse gelmese bile ilden arkadaşlarım tanıdıklarım gelir diye düşünüyoım ekstra eve de yapıcam ben malesef eve daha çok gelen olur çünkü. Eve hediye olarak düşündün mü bir şeyler ben mevlüt için lavanta kesesi düşündüm ama ilk gelenlere ne versem bulamadımBen düşünmüyorum cnm çünkü benim doğum anadolu yakasında olacak k.v ve benim bi kac arkadaşım dışında kimse olmayacak o yuzden ben şerbeti çikolatayı ve hediyelikleri eve hazırlatıcam çünkü eve daha çok kişi gelicek.
Edeyim canım belki gözüme çarpar bir şeyler. Ben kendim yapamam heralde sıkıntıya gelemiyorum hamile hamile hiç gelemem heralde :) oda süsleme için bende ödeme yapmak istemiyorum masa süsleme yeter gibi geliyor zaten kaç gün kalıcaz ki çok uçuk fiyat vermeye hiç gerek yok. Kolonya güzelmiş benimde aklımda el kremi ve kolonya vardıEki Görüntüle 2125727
Canım ben bizim burda bi partisepeti mağazası var öyle dolaştım fiyat için. İnstadan takip edebilirsiniz isterseniz. Kendim silikon tabanca alıp yapsam mı dedim ama aşırı pahalı fiyatlarda yoktu dedim yaptırırım. Biraz daha zaman geçince gidip oradaki kadınla konuşup yaptıracağım bişeyler ama fazla abartmayı düşünmüyorum. Ablamın da bi arkadaşı oda süsleme işi falan yapıyor illa ona yaptıralım diyor ben iki fiyonk için para vermek istemiyorum o da ben sana doğum hediyesi yaptırım dedi ama sonuç ne olur bilmiyorum. Resimdeki model kolonya hoşuma gitmişti mesela.
Hediyelik için daha bişey düşünmedim cnm araştırıyorum ınstagramdan ama güzel bişey bulursam fikrimi söylerim burdaBenim gelir diye düşünüyorum canım ilçede otruyorum ilde olcak doğum ilçeden kimse gelmese bile ilden arkadaşlarım tanıdıklarım gelir diye düşünüyoım ekstra eve de yapıcam ben malesef eve daha çok gelen olur çünkü. Eve hediye olarak düşündün mü bir şeyler ben mevlüt için lavanta kesesi düşündüm ama ilk gelenlere ne versem bulamadım
Edeyim canım belki gözüme çarpar bir şeyler. Ben kendim yapamam heralde sıkıntıya gelemiyorum hamile hamile hiç gelemem heralde :) oda süsleme için bende ödeme yapmak istemiyorum masa süsleme yeter gibi geliyor zaten kaç gün kalıcaz ki çok uçuk fiyat vermeye hiç gerek yok. Kolonya güzelmiş benimde aklımda el kremi ve kolonya vardı
Çok iyi olur canım benim aklımda kolonya ve el kremi vardı mevlüt içinde lavanta kesesi düşündümHediyelik için daha bişey düşünmedim cnm araştırıyorum ınstagramdan ama güzel bişey bulursam fikrimi söylerim burda
Ben düşünüyorum cnm alicamBenim aklımda bebekler için yan yatış yastığı var, sizin bilginiz var mı acaba doğumdan itibaren yan yatmaları gerekiyor diye duydum. Siz alacak mısınız?
Bende tığ alıp zincir çekmeyi beceremeyen sabırsız bi insanım aynen öyle düşündüm mesela bu kolonya 3.5 tl tanesi 50 tane yaptısam ddm pazarlık da yaparım hastaneye gelen olursa veririm gelmezlerse bayramda memlekette evde mevlüt falan yapınca veririm ddm. Ama hastanede göze hoş görünür kenarda 2 güzel süs olması diye düşünüyorum. Birde çikolata düşğnüyorum kolonyayla. Yukarıda sitelerden beğendiğim örnekler var. Hastaneye bunlar yeter bence. Aile için de magnet ya da anahtarlık sadece aileme yaptırırım belki.[/QUOTE]Eki Görüntüle 2125739 Eki Görüntüle 2125740 Eki Görüntüle 2125741 Eki Görüntüle 2125742 Eki Görüntüle 2125743
Edeyim canım belki gözüme çarpar bir şeyler. Ben kendim yapamam heralde sıkıntıya gelemiyorum hamile hamile hiç gelemem heralde :) oda süsleme için bende ödeme yapmak istemiyorum masa süsleme yeter gibi geliyor zaten kaç gün kalıcaz ki çok uçuk fiyat vermeye hiç gerek yok. Kolonya güzelmiş benimde aklımda el kremi ve kolonya vardı
Ben gebeliğin başından beri bir tiroid ilacı kullanıyorum euthyrox diye, ama ilacı sadece önlem amaçlı başlattım gebelik süresince alacaksın demişti doktorum. Tahlilllerim halen hep normal çıkıyor ama gebelik önceside bütün değerlerim normaldi, belki sana da başlatırlar.
Slm kızlar nasılsınız yarın sabah ayrıntılıya giricem heycanlı ve tedirginim inşallah hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?