2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyimis canım
Ben bebeğimi göremedim normal et gibi oldukları fotoğraf falan veriyorlar
O başka bir asama mi
Bebeğimi detaylı da gördüm ben canım izlerken. Bebeğin görülmesinde farklı faktörler var bazen bebek kendini göstermiyor ters duruyor bazen doktorun ultrason cihazı bazı özellikleri barındırmıyor. Bu koşulları değerlendirmek lazım. En son detaylı ultrasonda bana oğlumun bu fotosunu vermişti. Ama renkli ultrason dedikleri daha ileri haftalarda yapılıyor diye biliyorum. Detaylı farklı biley burada sadece organ gelişimini kontrol ediyor. Benim kendi doktorum yaptığı için de belki foto vermiş olabilir. Perinatologların çalışma şeklini pek bilmiyorum. Sağlıklı olsun da canım bebeklerimiz. Bize sabretmeyi öğretiyorlar. Bana demişlerdi hamilelik sabır sabır sabır diye :)

Video kayit yapmiyoruz diye dr dan cevap geldi .Simdi bu sekretere kizmayip napayim ben

Günaydın herkese, bende geçen hafta ayrıntılı ultrason yaptırdım devlet hastanesinde, cinsiyetine kız dediler sizde söyler misiniz dedim biz ona bakmıyoruz dedi,hastaneye karşı antipatim var , doktor zaten gıcık sinir oldum ama çok şükür bi sıkıntı yok, ya bana dua edin yine orda doğum yapmak zorunda kalmayayım gün geçtikçe stres yapmaya başladım evde doğuruyum daha iyi diyorum eşime dedimki ne olursa olsun götürme beni oraya, bide burdaki özel hastaneler ufak bir sorunda hemen oraya gönderiyorlar

Tipe bak ya yirim

Kızlar hersey iyi normal dedi doktor cd verdi.
Benim bebek yan ytiıyodu. Goremedik ilkte yuzunu
Sonra 3 çikolata 2 meyvesuyu ve baya yürüyüş yapt8m girdim.
yüzü profilden görmüş eşim.

28 haftalıkken tekrar kontrol istedi mi sizden.
Benden istedi..

Günaydın o nedemek ya bana bakar bakmaz ilk önce cinsiyetini söyledi sonra incelemeye başladı biz ona bakmiyoruz derken onada bakmalari gerekiyor bütün vücudu incelemiyorlarmi sahiden tuhaf biryermis

Günaydın kızlar...
bende bugün hastaneye sonuç göstermeye gittim şükür bişi çıkmadı... şekerden de geçtik ama tsh düşük çıkmış kanda tekrar kan verdim sonucuna göre yönlendirecek beni tırsıyorum..

tsh düşük olan var mı

sekreterden çok bizle konuştu şurası söyle burası böyle bu eli parmakları şimdi dönüyor falan

Günaydın kızlar biriken sayfaları okuyana kadar öğlen oldu :) Haftasonu detaylıya girdim sorun çıkmadı çok şükür. Ama orda tansiyonumu ölçtüler 7 e 5 çıktı. normalde 10 a 6 çıkar düşmüş baya ona takıldım halsizlik filan da hissetmedim.
Bunu dışında bende yeni bir ağrı başladı. Sol el bileğim ağrıyor hamilelikle ilgisi yoktur diye düşünüyordum ama internetten araştırdım varmış. Hamilelerin dörtte birinde oluyormuş. Vücut su tuttuğu için sinirleri sıkıştırıyormuş. Gece uyutmuyor var mı sizlerde de bu durum?

Istemedi .Kendi dr una da goster bu sonuclari eger gerek gorurse tekrar gelirsiniz ilerleyen haftalarda dedi .Benimki dönsün diye cok bastirdi ciktiktan sonra 2 3 saat kasiklarim agridi .Dr bastirdikca bebek rahatsiz oldu cok üzüldüm .

Benım doktorumda bu şekilde yaptı zaten muayene sırasında hiç sekreteriyle konuşmuyor bize anlatıyor hep.
Bizde sekreter kayit tuttu degerleri arada bize de konustu burasi soyle olmali gayet normal vs . en son hangilerini soylemedim dedi dr kiz da bir iki deger soyledi tekrar bakti yazdirdi .O kâğıda bakarak 2.bir degerlendirme yapip esimle bana detayli anlatti.Herkesin tarzi farkli saglikli olsunlar da :)

Istemedi .Kendi dr una da goster bu sonuclari eger gerek gorurse tekrar gelirsiniz ilerleyen haftalarda dedi .Benimki dönsün diye cok bastirdi ciktiktan sonra 2 3 saat kasiklarim agridi .Dr bastirdikca bebek rahatsiz oldu cok üzüldüm .

Damarlarla ilgili bendn kaynaklı bişey dedi ama önemli dğılmis .

Bana rapor kağıt vs de vermedi.
Doktorunuza gönderdim dedi
Doktora da whatsaptan söyledim
Donus yapar bir ay sonra tekrar konusuruz

Ben gebeliğin başından beri bir tiroid ilacı kullanıyorum euthyrox diye, ama ilacı sadece önlem amaçlı başlattım gebelik süresince alacaksın demişti doktorum. Tahlilllerim halen hep normal çıkıyor ama gebelik önceside bütün değerlerim normaldi, belki sana da başlatırlar.

Hiç takma canım benimde sağlık ocağında hep düşük ölçüyorlar sabahları benim tansiyonum düşüyor hissediyorum kendimi zaten yataktan birden kalkınca azcık yatınca geçiyor. Ağrı bende yok canım hiç bilek ağrısı hissetmedim

Bizim direkt kaydediyor heralde değerleri çıktısını banada veriyor çünkü Unutmadığına emin heralde hiç sormuyor :) Aynen herkesin farklı dediğin gibi sağlıklı olsunlarda nasıl bakmış önemli değil düzgün bakılsın yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…