2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok üzücü Allah sabır versin. Iyi olmanıza sevindim inşallah güzel devam etsin. Umarım boşanma sürecinide en az hasarla atlatırsın .

bakılmasında fayda var canım çocuk kardiyodan alıyorsun diye hatırlıyorum yanlış değilse

sonsuzzz cok uzuldum Allah sabir versin bebegin anne babasina .Rabbim tum bebeklere saglik versin .Olmayanlara da versin .Abimlerin cok kaybi var yillardir evlat hasreti bitirdi

Bu süreçte sana kolaylıklar, bol sabır diliyorum. Hiç bir şey senden ve bebeğinden daha önemli değil umarım yıpratıcı bir süreç olmaz.

sonsuzzz cok uzuldum Allah sabir versin bebegin anne babasina .Rabbim tum bebeklere saglik versin .Olmayanlara da versin .Abimlerin cok kaybi var yillardir evlat hasreti bitirdi

Abinlere de allah bir an önce nasip etsin işallah canım, gerçekten çok zor bir süreç. Bir kadının hamile kalıp önce ölü doğum yaptırılması, sonra kürtaj yapılması nasıl bir acıdır kimbilir. Evlah hasreti de cabası

Bu süreçte sana kolaylıklar, bol sabır diliyorum. Hiç bir şey senden ve bebeğinden daha önemli değil umarım yıpratıcı bir süreç olmaz.

Umarım canım, umarım bedelini ödeyerek anlaşmalı boşanma yoluna gider de kurtuluruz bir an önce..

Benim aklımda bebekler için yan yatış yastığı var, sizin bilginiz var mı acaba doğumdan itibaren yan yatmaları gerekiyor diye duydum. Siz alacak mısınız?
Şiddetle tavsiye ederim benim oğlumda kullanıp çok memnun kaldığım birşeydi yan yatma yastığı, kızıma da mutlaka alacağım.

Şiddetle tavsiye ederim benim oğlumda kullanıp çok memnun kaldığım birşeydi yan yatma yastığı, kızıma da mutlaka alacağım.
Benimde almayi cok istedigim bisey canim ya oglumda uyutyodum yan yatirip acaba yuz ustu dusermi die korkuodum bide cok kusan bi bebekti bu seferr almayi dusunuorum nerden almistin

Hanımlar bu magnet nasıl hediyelik için

Eklentiler

• 2018-03-19 22.25.00.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 72
Umarım canım, umarım bedelini ödeyerek anlaşmalı boşanma yoluna gider de kurtuluruz bir an önce..
Rabbim kolayliklar versin canım hamilelik gibi güzel bir süreçte bu olayı yaşaman çok acı bu mübarek günlerde Sana ve evladına güzel bir ömür diliyorum.

Insallah güzel çıkar sonuçlar.ben de coraspin ve tiroid için eutrox kullanıyorum.tahlillerim normal çıkıyor ama beni de kardiyolojiye gönderecek sanırım. Dün gece yine 122 cıktı nabzım.

Kizlar aldigim urunler cok kaliteli minisse markasi aklınızda olsun .Morhipoda indirime giriyor zaman zaman .E bebekten aldigim urunlerden daha yumusak ve renkleri canli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…