2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah güzel çıkar sonuçlar.ben de coraspin ve tiroid için eutrox kullanıyorum.tahlillerim normal çıkıyor ama beni de kardiyolojiye gönderecek sanırım. Dün gece yine 122 cıktı nabzım.

İnşallah canım.
Peki hiç oynama oluyor mu sende? Yani hep aynı değerlerde mi nabzın.. Mesela benim bazen 85 oluyor 95 oluyor. Ama çok hızlı attığını hissettiğiöde 110 a kadar yükseliyor. Aradaki şiddetlileride korkmamak için ölçmüyorum, az dinleniyorum 110 filan çıkıyor.
İnşallah geçicidir canım hepimizinki...

Evet canım ama çocuk

olmadigim için bizzat vermiyolar bana .
Hastaneye gitmem gerekcek
belirli yerler yapıyor zaten canım gittiğin hastaneyi ara sor yapıyorlarsa gidip randevu alırsın çünkü her hastane yapmıyor diye biliyorum

sonsuzzz canım Allah sabır versin zor gerçekten

sonsuzzz canım kaybı olan yakınlarına Allah sabır versin ve en kısa zamanda kucaklarını doldursun.

Sende huzurla sağlıkla oğlunu kucağına alır ve en kısa yoldan davanı çözersin.

Oynama oluyor gün icinde ama yine 100 ün altına düşmüyor. 104 en düşük değer son hafta. gün içinde değişiyor.bazen 105 bazen 110.

belirli yerler yapıyor zaten canım gittiğin hastaneyi ara sor yapıyorlarsa gidip randevu alırsın çünkü her hastane yapmıyor diye biliyorum

sonsuzzz canım Allah sabır versin zor gerçekten

Doktor araştırma hastanesi var oraya yönlendirdi canm zaten

Bugünde açlık tokluk şekeri için devlete gidicem

merhaba canım benim doktorum da ayrıntılı ultrasonda yönlendirmişti fetal eko ya.
Aynı hastanede farklı bir doktor bebeğin kalbini, damarların yapısını, atışını, ritmini vs her şeyini inceliyor.
Sonrasında o da ayrı cd verdi raporla birlikte. Sanırım benim doktorum için de rutin kontrolmüş. Merak etme önlem amaçlı yaptırıyorlar.

Günaydın kızlar. Bugün sağ kasığımda ağrı var nedense bebeğim hareketlenir inşallah birazdanda rahatlarım

Günaydın o nedemek ya bana bakar bakmaz ilk önce cinsiyetini söyledi sonra incelemeye başladı biz ona bakmiyoruz derken onada bakmalari gerekiyor bütün vücudu incelemiyorlarmi sahiden tuhaf biryermis
Bakıyor ama gıcıklık olsun diye söylemiyor aklıma başka bir şey gelmedi =)

Günaydın kızlar. Bugün sağ kasığımda ağrı var nedense bebeğim hareketlenir inşallah birazdanda rahatlarım
Günaydın herkese. Canım benimde aynen sağ tarafta ağrı var ama sanırım oğlum orayı sıkıştırdı o yüzden ağrıyor. Tekme atınca orda çünkü. Genelde de hep sağ kasık çevresi ağrıyor ama ara ara

Az önce bende ordan bir tekme yedim canım sağ tarafı çok seviyorlar heralde. Benimde ara ara öyle canım sıkıştırdıkları için heralde. Sen tekmeleri nasıl hissediyorsun canım sert mi benim henüz sertleşmedi

Bazen sert oluyor ama genelde daha hafif. Dün gece ters dönmüştü sanırım organlara doğru tekme atıyordu o zaman tekme atınca idrar ihtiyacım var gibi sızlama oluyor. 24 28 haftada en hareketli dönemlerini yaşıyorlarmış anne karnında. 10 gün sonra ne olacak bakalım hergün yeni birşey :)

Allah yardımcın olsun canım, inşallah olabildiğinde kolay atlatırsın bu süreçleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…