2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar haftasonu bebeğin tekmelerini çok net duyuyordum. Dün maalesef ufak bir kaza atlattım. Ankara'nın meşhur çakarlı makam arabalarından ( yollar benim havasında olurlar sürekli) birisi park yerinden çıkarken geri geri gelmiş ve ben farketmeden arkamdan bana çarptı. Adam camını bile açmadan bir el işareti yaptı, döndü gitti. Allahtan bir sallandım ama düşmedim, daha beter olabilirdi. Fakat bacağıma ve belime denk geldi ve tüm akşam ve gece bel ağrısı çektim. Gece de terleyip terleyip defalarca uyandım. bunlar birşey değil ama dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. nolur dua edin birşey olmasın . Yarın ayrıntılı ultrason var onu bekliyoum yoksa dr'a gidecektim.

Benimde 1 kere sert geldi şimdi yavaş yavaş oluyor ama akşam arka arkaya geldi hep. En güzel günler geliyor demek az kalmış ne güzel :)

Çok geçmiş olsun ya adamdaki rahatlığa bak plaka alıp şikayet etseydiniz keşke. Bebeğiniz için korkmayın siz korkmuşsunuz o da korkmuştur bazen hareketsiz kaldığında ben hemen çikolata yiyip sola yatıyorum okşuyorum tepki veriyor deneyin sizde isterseniz. Yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

benimde tsh düşük çıkmıştı troid hapımın dozunu küçülttü başka bir ayrıntı söylemedi ..

Geçmiş olsun cnm sağlık ocağına gidip kalp atisini dinle istersen için rahatlar en azından.

canım çok geçmiş olsun.... endişe etme umarım birşey yoktur... ama o öküz bi inip bakmaz mı ya Allahım kendilerini birşey sanıyorlar heralde

Canim gecmis olsun .Sen korktugun icin kendini kasmissindir .Besbegin hareket alani daralmıştır .Cikolata ye soluna yat oglene kadar hareket etmezse saglik ocagina git .Eminim bebisin iyidir.

Inanmiyorummm 3 gun beklesek 100 tl kazik yemicektik

öyle düşünme canım bizde e bebekden casuel air aldık bende aslında siyah rengini istiyordum ama hazır indirimde diye krem almak zorunda kaldım , şimdi bazı yerlerde her rengi var ve fiyatlar da aynı indirimde düşmüş ne yapalım kısmetimiz böyleymiş

Canım öncelikle çok üzücü bir durum Allah sabırlar versin , abinlerin bebeği eğer tüp bebekle olmadıysa tekrar aynı acıları yaşamasınlar diye bir tüp bebek uzmanına gidip genetik araştırması yaptırsalar ve öyle çocuk sahibi olsalar daha iyi olabilir diye düşünüyorum...

gece boyu öksürükten dolayı uyuyamadığım için şu an masa başında pc karşısında gözümü kapatsam uyuyabilirim.... nolucak sonum merak ediyorum resmen içim uyuyor

Seninki de kötü olmuş bu süreç cok zor Allah yardimcimiz olsun.
Afilim92 ne aldinda 100 tl fazla odedn cnm merak ettm
Bebek arabasi kuzum

gece boyu öksürükten dolayı uyuyamadığım için şu an masa başında pc karşısında gözümü kapatsam uyuyabilirim.... nolucak sonum merak ediyorum resmen içim uyuyor
Ay kiyamam ben de ayni durumdayim 11 de yattim gece 1 de esim rahatsizlandi hastaneye götürdüm. Eve gel tekrar uyu diyene kadar saat 3 u gecti .Dinlenemedim hic.

Geçmiş olsun canım bende gece uyuyamadım, 2 de telefona uyandık, görümcemin eşi şaka yapmak için aramış ama ben korku ile kalkıp sabaha kadar oturdum. Bundan sonra bebekler sizi zaten uyutmayacak falan diyordu telefonda. Şimdi iş yerinde uyukluyorum.

gecenin o saatinde şaka mı olurmuş nasıl biri o ya öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…