2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gecenin o saatinde şaka mı olurmuş nasıl biri o ya öyle...
Bende o kadar sinir oldum ki eşimde kardeşinin hatırına fazla uzatmadan kapattı telefonu eşim üzülmesin diye sabaha kadar bir şey demedim. Sabah eşim söyledi zaten kardeşimle konuşacağım sen hamilesin bu şekilde insan korkutulur mu diye dedi. Bende görümceme üzülüyorum bu adamı idare etmek zorunda kalıyor.

valla normalde sessiz biriyimdir pek ses çıkarmam ama o saatte gelen şaka telefonuna da sanırım ağzıma geleni sayardım ya hamilesin sonuçta Allah korusun ben saat 10 dan sonra gelen her telefonda irkiliyorum birşey mi oldu acaba diye ki gecenin 2 si diyosun sabrınıza hayran kaldım

İyi sessiz kalabilmişsin ben beynini yerdim eşimin heralde. Hamile olunmasınada gerek yok gece 2 de şaka diye aranır mı ya. İnsanın yüreğine iner korkudan.

İnşallah canım, inşallah sağlıklıdır gerisi önemli değil ama insan renkli foto görünce de ayrıca mutlu oluyor.

canım tahlil sonuçlarım gayet güzel çıkmış bakalım... birazdan doktora göstericem sonuçları bakalım ne diyecek

kuzum güzel haberlerle gel inşallah... için ferah tut lütfeen
Teşekkür ederim kızlar gittim geldim çok şükür herşeyi iyi sağlıklı yüzünü de gördük alnı babasına burnu çenesi bana beniyo :)

Bu ne densizlik ya millet bu kadar mi issiz ve beyinsiz

Tüp bebek değil canım ikiside normal yollarla. İkinci düşük olduğu için genetiğe gidecek ve kromozom testleri yapılacakmış. Sorun anlaşılır be çözülür dilerim üçüncü defa yengem bı travmayı yaşamaz

İyi sessiz kalabilmişsin ben beynini yerdim eşimin heralde. Hamile olunmasınada gerek yok gece 2 de şaka diye aranır mı ya. İnsanın yüreğine iner korkudan.

Bu ne densizlik ya millet bu kadar mi issiz ve beyinsiz

Eşimde eniştesinin anormal olduğunu biliyor ama kardeşinin hatırına idare ediyoruz zaten bende o yüzden sabah konuştum sadece bundan sonra o aradığında açma dedim, kardeşinle muhatap ol yeter dedim. Bende görümceme üzülüyorum böyle bir yarım akıllıyla ömür geçirmek zorunda olduğu için.

Şaka anlayışı ne kadar garipmiş.. evde bir gebe var gece gece aranır mı yahu

Herkese günaydın daha yeni kalktım nerdeyse annemlerdeyim iyi uyuyorum burda :)))

Kızlar hamilelikte çok iştahının olmaması normalmi ben çok iştahlı zevkli yerim yemeği bazen gözüm döner yemek yicem diye ama şimdi hiç öyle bi durum yok hiç aşermiyorum da normal yiyorum zaten 3 kilo almışım böyle olan var mı normal mi ? Tabi ben memnunum bu durumdan o ayrı :)) yoksa eski yemeyle 100 olurdum

Aman maşallah diyelim bence hamilelikte yeme alışkanlığı değişiyor, bende tam tersi fast food yemezdim şimdi hep canım yememem gereken şeyler istiyor.

Bugün devlete gittim idrar ve tokluk açlık kan aldılar.

Fetal eko için randevu aldım.
Doktorum geç bile yönlendirmiş beni. Normalde 21. 23. Haftalarda bakılmış olması gerekiyomus.
Ona randevuyu 2 nisana aldım zar zor.
28 marta verdiler ama o da benim o gün üç sinavim vardızar zor verdiler 2 nisana
Rutin bir testmis.

Bugün çok kustummm

Aman maşallah diyelim bence hamilelikte yeme alışkanlığı değişiyor, bende tam tersi fast food yemezdim şimdi hep canım yememem gereken şeyler istiyor.
Bende öyleyim canım hep fast food istiyor ama aldığımızda da yiyemiyorum ağır geliyor karnım acıkıyor ağzım boş durmasın istiyorum ama ne yiyeceğimi de bilmiyorum pskolojim bozulmuş gibi hissediyorum kendimi :)

Bir sürü şey denedim kıpırdamadı yavrucum. Panikle plakayı alamadım ama işyerimin güvenlik kamerası kayıtlarına bakacağım, elbet çıkar

Canim gecmis olsun .Sen korktugun icin kendini kasmissindir .Besbegin hareket alani daralmıştır .Cikolata ye soluna yat oglene kadar hareket etmezse saglik ocagina git .Eminim bebisin iyidir.
Sağlık ocağına gittim bu sabah canım, hemşire kalp atışını duydu. Ama ona da çok güvenemiyorum çünkü çok kendinden emin değildi, benim nabzım mı çocuğun mu ikilemde kaldı önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…