- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.361
Bende o kadar sinir oldum ki eşimde kardeşinin hatırına fazla uzatmadan kapattı telefonu eşim üzülmesin diye sabaha kadar bir şey demedim. Sabah eşim söyledi zaten kardeşimle konuşacağım sen hamilesin bu şekilde insan korkutulur mu diye dedi. Bende görümceme üzülüyorum bu adamı idare etmek zorunda kalıyor.gecenin o saatinde şaka mı olurmuş nasıl biri o ya öyle...
valla normalde sessiz biriyimdir pek ses çıkarmam ama o saatte gelen şaka telefonuna da sanırım ağzıma geleni sayardım ya hamilesin sonuçta Allah korusun ben saat 10 dan sonra gelen her telefonda irkiliyorum birşey mi oldu acaba diye ki gecenin 2 si diyosun sabrınıza hayran kaldımBende o kadar sinir oldum ki eşimde kardeşinin hatırına fazla uzatmadan kapattı telefonu eşim üzülmesin diye sabaha kadar bir şey demedim. Sabah eşim söyledi zaten kardeşimle konuşacağım sen hamilesin bu şekilde insan korkutulur mu diye dedi. Bende görümceme üzülüyorum bu adamı idare etmek zorunda kalıyor.
İyi sessiz kalabilmişsin ben beynini yerdim eşimin heralde. Hamile olunmasınada gerek yok gece 2 de şaka diye aranır mı ya. İnsanın yüreğine iner korkudan.Bende o kadar sinir oldum ki eşimde kardeşinin hatırına fazla uzatmadan kapattı telefonu eşim üzülmesin diye sabaha kadar bir şey demedim. Sabah eşim söyledi zaten kardeşimle konuşacağım sen hamilesin bu şekilde insan korkutulur mu diye dedi. Bende görümceme üzülüyorum bu adamı idare etmek zorunda kalıyor.
İnşallah canım, inşallah sağlıklıdır gerisi önemli değil ama insan renkli foto görünce de ayrıca mutlu oluyor.
Teşekkür ederim kızlar gittim geldim çok şükür herşeyi iyi sağlıklı yüzünü de gördük alnı babasına burnu çenesi bana beniyo :)canım tahlil sonuçlarım gayet güzel çıkmış bakalım... birazdan doktora göstericem sonuçları bakalım ne diyecek
kuzum güzel haberlerle gel inşallah... için ferah tut lütfeen
Hamilelik rehberi mavi simgesiCanm bu progrmn adı ne
gözün aydın canım bunu da atlattın şükürTeşekkür ederim kızlar gittim geldim çok şükür herşeyi iyi sağlıklı yüzünü de gördük alnı babasına burnu çenesi bana beniyo :)
Bu ne densizlik ya millet bu kadar mi issiz ve beyinsizGeçmiş olsun canım bende gece uyuyamadım, 2 de telefona uyandık, görümcemin eşi şaka yapmak için aramış ama ben korku ile kalkıp sabaha kadar oturdum. Bundan sonra bebekler sizi zaten uyutmayacak falan diyordu telefonda. Şimdi iş yerinde uyukluyorum.
İki gün önce benim de gün boyu sol kasığım ağrıdı ama geçti çok şükür geçer inşallah canımGünaydın kızlar. Bugün sağ kasığımda ağrı var nedense bebeğim hareketlenir inşallah birazdanda rahatlarım
Canım öncelikle çok üzücü bir durum Allah sabırlar versin , abinlerin bebeği eğer tüp bebekle olmadıysa tekrar aynı acıları yaşamasınlar diye bir tüp bebek uzmanına gidip genetik araştırması yaptırsalar ve öyle çocuk sahibi olsalar daha iyi olabilir diye düşünüyorum...
Sağol canım acaba o taraflara mı baskı yapıyorlar anlamadım ki orda gibi hissediyorum çünküİki gün önce benim de gün boyu sol kasığım ağrıdı ama geçti çok şükür geçer inşallah canım
valla normalde sessiz biriyimdir pek ses çıkarmam ama o saatte gelen şaka telefonuna da sanırım ağzıma geleni sayardım ya hamilesin sonuçta Allah korusun ben saat 10 dan sonra gelen her telefonda irkiliyorum birşey mi oldu acaba diye ki gecenin 2 si diyosun sabrınıza hayran kaldım
İyi sessiz kalabilmişsin ben beynini yerdim eşimin heralde. Hamile olunmasınada gerek yok gece 2 de şaka diye aranır mı ya. İnsanın yüreğine iner korkudan.
Bu ne densizlik ya millet bu kadar mi issiz ve beyinsiz
Şaka anlayışı ne kadar garipmiş.. evde bir gebe var gece gece aranır mı yahuGeçmiş olsun canım bende gece uyuyamadım, 2 de telefona uyandık, görümcemin eşi şaka yapmak için aramış ama ben korku ile kalkıp sabaha kadar oturdum. Bundan sonra bebekler sizi zaten uyutmayacak falan diyordu telefonda. Şimdi iş yerinde uyukluyorum.
Aman maşallah diyelim bence hamilelikte yeme alışkanlığı değişiyor, bende tam tersi fast food yemezdim şimdi hep canım yememem gereken şeyler istiyor.Herkese günaydın daha yeni kalktım nerdeyse annemlerdeyim iyi uyuyorum burda :)))
Kızlar hamilelikte çok iştahının olmaması normalmi ben çok iştahlı zevkli yerim yemeği bazen gözüm döner yemek yicem diye ama şimdi hiç öyle bi durum yok hiç aşermiyorum da normal yiyorum zaten 3 kilo almışım böyle olan var mı normal mi ? Tabi ben memnunum bu durumdan o ayrı :)) yoksa eski yemeyle 100 olurdum
merhaba canım benim doktorum da ayrıntılı ultrasonda yönlendirmişti fetal eko ya.
Aynı hastanede farklı bir doktor bebeğin kalbini, damarların yapısını, atışını, ritmini vs her şeyini inceliyor.
Sonrasında o da ayrı cd verdi raporla birlikte. Sanırım benim doktorum için de rutin kontrolmüş. Merak etme önlem amaçlı yaptırıyorlar.
Bende öyleyim canım hep fast food istiyor ama aldığımızda da yiyemiyorum ağır geliyor karnım acıkıyor ağzım boş durmasın istiyorum ama ne yiyeceğimi de bilmiyorum pskolojim bozulmuş gibi hissediyorum kendimi :)Aman maşallah diyelim bence hamilelikte yeme alışkanlığı değişiyor, bende tam tersi fast food yemezdim şimdi hep canım yememem gereken şeyler istiyor.
hadi ya hngi model aldn cnm bnm kafami karstrio modeller beneto dusunuorum ama emin deilimSeninki de kötü olmuş bu süreç cok zor Allah yardimcimiz olsun.
Bebek arabasi kuzum
Bir sürü şey denedim kıpırdamadı yavrucum. Panikle plakayı alamadım ama işyerimin güvenlik kamerası kayıtlarına bakacağım, elbet çıkarÇok geçmiş olsun ya adamdaki rahatlığa bak plaka alıp şikayet etseydiniz keşke. Bebeğiniz için korkmayın siz korkmuşsunuz o da korkmuştur bazen hareketsiz kaldığında ben hemen çikolata yiyip sola yatıyorum okşuyorum tepki veriyor deneyin sizde isterseniz. Yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Sağlık ocağına gittim bu sabah canım, hemşire kalp atışını duydu. Ama ona da çok güvenemiyorum çünkü çok kendinden emin değildi, benim nabzım mı çocuğun mu ikilemde kaldı önceCanim gecmis olsun .Sen korktugun icin kendini kasmissindir .Besbegin hareket alani daralmıştır .Cikolata ye soluna yat oglene kadar hareket etmezse saglik ocagina git .Eminim bebisin iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?