- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.381
Tam bir öküzdü kesinlikle. İşin fenası etrafta da sürekli polis olur, güvenlik olur bizim, dün de 5-6 tane vardı en az bikaç metre ötede. Biri de müdahale etmedi. İki tane öğrenci geldi yazık, sağolsunlar onlar sordu nasılım diye falan.canım çok geçmiş olsun.... endişe etme umarım birşey yoktur... ama o öküz bi inip bakmaz mı ya Allahım kendilerini birşey sanıyorlar heralde
Umarım çıkar canım ya valla nasıl rahatlık var insanlık kalmamış. Sen sakinleş canım emin ol kıpırdayacak o da korkmuştur şimdi o da yarın detaylıda kıpır kıpır olcak gör bakBir sürü şey denedim kıpırdamadı yavrucum. Panikle plakayı alamadım ama işyerimin güvenlik kamerası kayıtlarına bakacağım, elbet çıkar
Cok cok gecmis olsun cnm Allahin izniyle bisey olmamistir meyve suyu, cikolata vs denedinmi birde heyecan ve korkudan oynamayabilir, uzan dinlen bol bol Allah bir daha gostermesinArkadaşlar haftasonu bebeğin tekmelerini çok net duyuyordum. Dün maalesef ufak bir kaza atlattım. Ankara'nın meşhur çakarlı makam arabalarından ( yollar benim havasında olurlar sürekli) birisi park yerinden çıkarken geri geri gelmiş ve ben farketmeden arkamdan bana çarptı. Adam camını bile açmadan bir el işareti yaptı, döndü gitti. Allahtan bir sallandım ama düşmedim, daha beter olabilirdi. Fakat bacağıma ve belime denk geldi ve tüm akşam ve gece bel ağrısı çektim. Gece de terleyip terleyip defalarca uyandım. bunlar birşey değil ama dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. nolur dua edin birşey olmasın . Yarın ayrıntılı ultrason var onu bekliyoum yoksa dr'a gidecektim.
Gecmis olsun canim. İcini ferah tut insallah kotu bir sey yoktur. Allah bebegini de seni de korusun.Sağlık ocağına gittim bu sabah canım, hemşire kalp atışını duydu. Ama ona da çok güvenemiyorum çünkü çok kendinden emin değildi, benim nabzım mı çocuğun mu ikilemde kaldı önce
Cok gecmis olsun canim. Keske boyle syler olmasa. Ama bazen oluyor her kese bir nasib bir kismet var. Kiyamam ya neden hamilelik devrinde bosanma karari aldiniz((( insallah her seyi atlatirsin bebegini sag salim kucagina alirsin.Arkadaşlar herkese merhaba..
Bu aralar pek yazamıyorum, malum boşanma süreci, birde ikinci kez anne karnında 10. Haftada yeğenimi kaybettik, moralim bozuk.
Hepimiz birer mucize sahibiyiz aslında, sıkı sıkı sarılmak lazım, allahım bize bu mucizeyi nasip etmiş, dilerim hepimiz sonunu görürüz sağsalim. Olmayanlara da hayırlısıysa nasip etsin..
Dilerim herkes iyidir. Biz oğlumla iyiyiz şükür. Öpüyoruz hepinizi..
Masallah tatli gobisli annecik hayirli olsun. Ne tatlisiniz masallah. Sag salim iyi haberlerle gel canim. Sag salim kovusalim bebeklerimizeSelam kizlarr bir gobuste bizden gelsin, ins herkes iyidir, bizde asimizi olduk umarim agrim sizim olmaz, 2 kilo almisim ancaEki Görüntüle 2126110 persembe de ayrintili var heyecan dorukta ins hayirli haberlerle gelirim sevincimi de sizinle paylasirim
Cok gecmis olsun canim. Keske boyle syler olmasa. Ama bazen oluyor her kese bir nasib bir kismet var. Kiyamam ya neden hamilelik devrinde bosanma karari aldiniz((( insallah her seyi atlatirsin bebegini sag salim kucagina alirsin.
Ben de az önce e-bebekteydim, ona baktım, bence krem rengi çok hoştu güle güle kullanın :)öyle düşünme canım bizde e bebekden casuel air aldık bende aslında siyah rengini istiyordum ama hazır indirimde diye krem almak zorunda kaldım , şimdi bazı yerlerde her rengi var ve fiyatlar da aynı indirimde düşmüş ne yapalım kısmetimiz böyleymiş
Saol cnm ina hepimiz kavusalim saglicaklaMasallah tatli gobisli annecik hayirli olsun. Ne tatlisiniz masallah. Sag salim iyi haberlerle gel canim. Sag salim kovusalim bebeklerimize
Güle güle kullanın bende dün baktım 119 tl idi, siz ne kadara aldınız.Eki Görüntüle 2126115 Eki Görüntüle 2126116
Kızlar ben evokidsten katlanabilir küvet almıştım dün geldi şimdi. Gelince yorum isteyen arkadaşlar vardıMervikkkk sanırım sen de merak etmiştin. Gayet güzel rengi falan da çok tatlı. Katlaması da kolay. Katlandığı kısımlar baya kalın yumuşak bir malzemeden. Ben memnun oldum.
Çok teşekkür ederimmBabymall (zincir ama Ankara kökenli mağaza), Özelcanbebe (Ulus'ta, babymall'un kurucuları), ebebek birçok yerde var. buralarda hamile giyim olabilir ama emin değilim. Onun dışında bir arkadaşım Natavega avm'de bir hamile giyim mağazası önermişti, kışın mallarına baktım güzeldi ama mevsime uygun olmadığı için almadım. Mağazanın adını hatırlamıyorum ama adında gebe ya da hamile geçiyordu herhalde. Cepa ve Ankamall'de Gebe varmış, ben gitmedim. İstanbul yolunda Civil'in büyük bir mağazası var, orada da uygun fiyatlı hamile kıyafetleri vardı.
Şurada da yorumlar var: https://www.anneysen.com/kadin/soru-cevap/alisveris-ankarada-hamile-kiyafetleri-satilan-magaza_38726
Casual quantum canimhadi ya hngi model aldn cnm bnm kafami karstrio modeller beneto dusunuorum ama emin deilim
Hala hareket etmedi mi?Sağlık ocağına gittim bu sabah canım, hemşire kalp atışını duydu. Ama ona da çok güvenemiyorum çünkü çok kendinden emin değildi, benim nabzım mı çocuğun mu ikilemde kaldı önce
Çok güzelmiş güle güle kullansın ufaklık:)Eki Görüntüle 2126115 Eki Görüntüle 2126116
Kızlar ben evokidsten katlanabilir küvet almıştım dün geldi şimdi. Gelince yorum isteyen arkadaşlar vardıMervikkkk sanırım sen de merak etmiştin. Gayet güzel rengi falan da çok tatlı. Katlaması da kolay. Katlandığı kısımlar baya kalın yumuşak bir malzemeden. Ben memnun oldum.
119 a aldım canım bende. Teşekkür ederim.Güle güle kullanın bende dün baktım 119 tl idi, siz ne kadara aldınız.
Tabi bu durum iyi çok istahlılık kötü hamilelikte , fast foodu bende çok seviyorum ama güvendiğim yerden yiyorum Macdonls burger hayatta yememAman maşallah diyelim bence hamilelikte yeme alışkanlığı değişiyor, bende tam tersi fast food yemezdim şimdi hep canım yememem gereken şeyler istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?