2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun.... endişe etme umarım birşey yoktur... ama o öküz bi inip bakmaz mı ya Allahım kendilerini birşey sanıyorlar heralde
Tam bir öküzdü kesinlikle. İşin fenası etrafta da sürekli polis olur, güvenlik olur bizim, dün de 5-6 tane vardı en az bikaç metre ötede. Biri de müdahale etmedi. İki tane öğrenci geldi yazık, sağolsunlar onlar sordu nasılım diye falan.
İnşallah birşey yoktur da kötü bir anı olarak kalır sadece.

Bir sürü şey denedim kıpırdamadı yavrucum. Panikle plakayı alamadım ama işyerimin güvenlik kamerası kayıtlarına bakacağım, elbet çıkar
Umarım çıkar canım ya valla nasıl rahatlık var insanlık kalmamış. Sen sakinleş canım emin ol kıpırdayacak o da korkmuştur şimdi o da yarın detaylıda kıpır kıpır olcak gör bak

merhabalar kızlar ben yine çok uzun zamandır giremiyorum. öncelikle geçmiş olsun diyeceğim arkadaslar var galiba. cok okuyamadım ama kendinize dikkat edin kızlar hiçbirsey sizden ve bebeğinizden önemli değil. bende bugun kontrole gittim ve bebişim 520 gr 27 cm olmuş görünce cok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedim

Cok cok gecmis olsun cnm Allahin izniyle bisey olmamistir meyve suyu, cikolata vs denedinmi birde heyecan ve korkudan oynamayabilir, uzan dinlen bol bol Allah bir daha gostermesin

Sağlık ocağına gittim bu sabah canım, hemşire kalp atışını duydu. Ama ona da çok güvenemiyorum çünkü çok kendinden emin değildi, benim nabzım mı çocuğun mu ikilemde kaldı önce
Gecmis olsun canim. İcini ferah tut insallah kotu bir sey yoktur. Allah bebegini de seni de korusun.

Selam kizlarr bir gobuste bizden gelsin, ins herkes iyidir, bizde asimizi olduk umarim agrim sizim olmaz, 2 kilo almisim anca persembe de ayrintili var heyecan dorukta ins hayirli haberlerle gelirim sevincimi de sizinle paylasirim

Cok gecmis olsun canim. Keske boyle syler olmasa. Ama bazen oluyor her kese bir nasib bir kismet var. Kiyamam ya neden hamilelik devrinde bosanma karari aldiniz((( insallah her seyi atlatirsin bebegini sag salim kucagina alirsin.

Masallah tatli gobisli annecik hayirli olsun. Ne tatlisiniz masallah. Sag salim iyi haberlerle gel canim. Sag salim kovusalim bebeklerimize

Cok gecmis olsun canim. Keske boyle syler olmasa. Ama bazen oluyor her kese bir nasib bir kismet var. Kiyamam ya neden hamilelik devrinde bosanma karari aldiniz((( insallah her seyi atlatirsin bebegini sag salim kucagina alirsin.

Teşekkür ederim cnm. Bize de böylesi nasipmiş, huzursuz bir ortamda büyüyeceğine, benimle yalnız ama mutlu olur umarım bebeğim.

Kızlar ben evokidsten katlanabilir küvet almıştım dün geldi şimdi. Gelince yorum isteyen arkadaşlar vardı Mervikkkk sanırım sen de merak etmiştin. Gayet güzel rengi falan da çok tatlı. Katlaması da kolay. Katlandığı kısımlar baya kalın yumuşak bir malzemeden. Ben memnun oldum.

Ben de az önce e-bebekteydim, ona baktım, bence krem rengi çok hoştu güle güle kullanın :)

Çok teşekkür ederimm

Aman maşallah diyelim bence hamilelikte yeme alışkanlığı değişiyor, bende tam tersi fast food yemezdim şimdi hep canım yememem gereken şeyler istiyor.
Tabi bu durum iyi çok istahlılık kötü hamilelikte , fast foodu bende çok seviyorum ama güvendiğim yerden yiyorum Macdonls burger hayatta yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…