2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bütün hamilelere yapılıyor mu benim dr öyle bişey demedi yaptır diye de merak ettim

Tabi bu durum iyi çok istahlılık kötü hamilelikte , fast foodu bende çok seviyorum ama güvendiğim yerden yiyorum Macdonls burger hayatta yemem
Bende o tarz fast food yemiyorum ama hafta bir neredeyse elyapımı hamburger yiyorum dayanamıyorum maalesef.

C cisse0932 canm hangi siteden nekadara aldn. Bende istiyorum alicam ama kararsz kalmstm nerden alsam die bi kac markda var bide bu katlamali
Canım ben alacağım şeyler için akakçe nin uygulamasında en uygun fiyatı aratıyorum oradan alıyorum. Bu küveti gittigidiyordan aldım kargo dahil 119 liraydı. Bende kararsız kalmıştım kullanan birine de rastlayamadım bende alıp göreyim ddm rengi falan güzel diye aldım dün. Ama güzel bir ürün alabilirsin canım.

Merhaba kızlar İzmirde olan arkadaşlara 24martta ücretsiz gebe eğitimi var hılton garden da Yaşam bankası düzenliyormuş doktorlar anestezi uzmanları ve çocuk doktorları katılacakmış. Haberiniz olsun belki gitmek istersiniz. Benim doktor randevum olduğundan gidemeyeceğim

Bende istahsizim. Hep tok hissediyorum ve yersem ya karnim ya midem agriycak saniyorum. Normalde yemege duskunumdur halbuki!
Simdi resmen kendimi zorluyorum. 6 kiloya yakin aldim ama 8 kilo vermistim ilk 3 ay

Ben de az önce e-bebekteydim, ona baktım, bence krem rengi çok hoştu güle güle kullanın :)

teşekkürler canım , benimde nedense aklım siyahta kaldı aslında bir kızım olucak kısmetse bu renkde uygun olur ama galiba beyazı korumaktan korkuyorum

Bende istahsizim. Hep tok hissediyorum ve yersem ya karnim ya midem agriycak saniyorum. Normalde yemege duskunumdur halbuki!
Simdi resmen kendimi zorluyorum. 6 kiloya yakin aldim ama 8 kilo vermistim ilk 3 ay
Demekki olabiliyor hamilelikte aslında bi yandan iyi ama yararlı şeyleri de yememiz lazm , çok yesek bize zarar

Kızlar benim ayaklarım şişiyor sanırım ayakkabılarım hafiften sıkmaya başladı. Sizde de oluyor mu şişlik vs bende mi çok erken başladı

Bende yiyiyorum ama öyle çok gözüm dönmüyor en çok yediğim zeytin bende 3 kilo aldım

Kızlar doktordan geldim. Bebişlerimin suyu fazla diye 24. Haftayı bekleme iki plesantan var yaptır en kısa zamanda dedi. Birde 50gr önermedi sonuç riskli çıkarsa 100mg yaptırmak zorunda kalırsın 75gr lık yaptır dedi. Haftaya onu halledeceğim.

Banada 75 lik yapılmıştı canım ve 21. haftada yapıldı şeker yüklemem. Hadi hayırlısı inşallah sular normale dönmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…