2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim cnm. Bize de böylesi nasipmiş, huzursuz bir ortamda büyüyeceğine, benimle yalnız ama mutlu olur umarım bebeğim.
Senin gibi tatli fedakar bir annesi varr emin ol ol cooookkk cokkk mutlu olur erkek bebisler anneye daha duskun oluolar zaten ee annede superrr oluncaaa pesinden ayrilmazzz annesi

Senin gibi tatli fedakar bir annesi varr emin ol ol cooookkk cokkk mutlu olur erkek bebisler anneye daha duskun oluolar zaten ee annede superrr oluncaaa pesinden ayrilmazzz annesi

İnşallahhhh canım benim, saol, bitanesin onunla tüüümm türkiyeyi gezeceğiz önce, sonra da dünyaya açılacağız işallah :)

olabilir olabildiğince ayaklarını uzat otururken... bol su ve tuz azaltılacak başka bişi yapılamaz
Tamam canım suyu iyice çoğaltayım en iyisi
Bende oluyor canım çalıştığım için. Akşam yatınca duzeliyor
Bende de düzeliyor ama gün içinde özellikle akşam üstü ayakkabı ayağımı sıkıyor yorgunluktan sanırım canım

Ay canım çok sağol ben de alayım çok güzel görünüyor güle güle kullan :) n11 den mi sipariş vermiştin sen?

İnşallahhhh canım benim, saol, bitanesin onunla tüüümm türkiyeyi gezeceğiz önce, sonra da dünyaya açılacağız işallah :)
Inşallah böyle daha mutlu olursunuz oğlunla canım. Herşeyde bi hayır vardır. Hayırlısı olsun. Ailenin yanında mı yaşıycaksın peki sana destek olacak birileri var değil mi?

Inşallah böyle daha mutlu olursunuz oğlunla canım. Herşeyde bi hayır vardır. Hayırlısı olsun. Ailenin yanında mı yaşıycaksın peki sana destek olacak birileri var değil mi?

Boşanıp, mal ayrılıpı başladığında ev alacağım canım işallah kendimize. O zaman bebeğim büyüyene kadar ailemi de yanıma alacağım. Annem tek gelebilecek ve her gün gel git yapabilecek durumda değil malesef, bakıma muhtaç birde anneannem var. Annişle birlikte büyüteceğiz oğlumuzu :)

Siz hep mutlu olun sağlıklı olun inşallah

Hersey gonlune gore olsun ins canim anneciginde cok yardimci olur, birlikte buyutuverirsiniz pasayi

Yok canım hala hissetmedim ama sabah sağlık ocağına gittim hemşire kalp atışı var dedi. Dua edip duruyorum, yarın ayrıntılı var onu bekliyorum

Canim saat kacta katilim icin bi yeri aramamz gerekiyomu ucretsizmi biliyomusun. Ctesi bi isim var gibi o oazsa giderm belki

Yok canım hala hissetmedim ama sabah sağlık ocağına gittim hemşire kalp atışı var dedi. Dua edip duruyorum, yarın ayrıntılı var onu bekliyorum
bebeklerimiz bulundukları yerde çok güvendeler merak etme. Arkadaşımın ablası baya merdivenden yuvarlanmıştı ama bir şey olmamıştı.

Yok hala net bişey hissetmedim. Gıdıklanma arası birşey oldu ama normalde çok daha belirgin olurdu
Kazayla ilgili olmayabilir .Organlara dönmüştür hissedemiyorsundur .Ben ayrintilida hareket hissetmeyince korkuyorum dedim dr a .O da kafayi buna takma 30 dan sonra hareketleri takip etmelisin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…