2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende baktiriyim o zaman canım yaa. Çok sağol bilgi verdigin için sanada geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz

canm bnm ya allah gonlune gore verson annendende allah razi olsun ne diyim cok uzuldum ama hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Kazayla ilgili olmayabilir .Organlara dönmüştür hissedemiyorsundur .Ben ayrintilida hareket hissetmeyince korkuyorum dedim dr a .O da kafayi buna takma 30 dan sonra hareketleri takip etmelisin dedi.
O da geldi aklıma. İnşallah bu akşam sağ salim görünce içim rahatlayacak

Canım çok geçmiş olsun, ne acayip insanlar var ya sinir oldum. Korkma bence inşallah bir şey yoktur

Yok canım maalesef, veya arkadaşların dediği gibi döndü ben hissedemiyorum... Akşam 18:20 da ayrıntılı ultrason var, nasıl geçecek saatler bilmiyorum
Icini rahat tut cnm Allahın izniyle bisey olmamıştır bebeğine, dün sağlık ocaginda kalp atisini duymuştun. Belkide döndü bebek senn hissedemiyorsun.

Kızlar arkadaşım doğum yaptı çok uzak bir ilde. Kargoyla ne kadarlık bir hediye göndermem gerekir sizce ya? Missmodishten falan güzel süslü bı elbise alsam yeter mi? Bı tanesi da bir ay sonra doğum yapacak ona da aynı şekilde kargolicam tabiii.

Kızlar benim ayaklarım şişiyor sanırım ayakkabılarım hafiften sıkmaya başladı. Sizde de oluyor mu şişlik vs bende mi çok erken başladı

Bende ilk geçen cuma günü farkettim ayaklarımın şiştiğini ve o günden beri de gün içinde şişiyorum. Bende çalışıyorum ve maalesef bütün gün hem oturmak hem ayakkabı giymek ödeme sebep oluyor. Mümkün olduğunca ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum.

C
Canim ben oyle yakin bir arkadasimin kiz bebegine 1 yas salopet ,bir tane alt üst takim ve arkadasim icin de bir kac el emegi hediye alip kargolamistim.

Kızlar benim ayaklarım şişiyor sanırım ayakkabılarım hafiften sıkmaya başladı. Sizde de oluyor mu şişlik vs bende mi çok erken başladı
Benim ayak bileklerim çok ağrıyor bu aralar ayağımında şiştiğini hissediyorum.ayakkabım sıkmıyor ama çorabımı giyerken zorlanıyorum hem göbişten dolayı hemde ayaklarımın şişmeye başlamasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…