2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız ben 2gündür bel ağrısı yaşıyorum ama hiç böyle olmadım ne adet ne ev iş yaptıktan sonraki gibi ince bir ağrı ama hep ağrıyo kısıtlıyor beni önce sağ dizimdeydi sonra sağ kalçama ve belime çıktı bugun de sol tarafımda hamilelikten dolayımı acba

Benim de agriyor canim dedigin gibi kalcadan girdi su an kalcam agrimiyor ama belim agriyor ctesi dr a sordum normal dedi .Bu hafta kendi dr uma randevum var tekrar sorcam Hatta destek minderi aldim 3 gundur daha rahat kalkıyorum.

Kalça ağrısı bacak ağrısı çok oluyor canım ama bir kaç gün olup sonra geçiyor bende. Bel ağrısı da yorulunca oluyor. Ertesi güne genelde geçmiş oluyor. Tabi yine yorulunca tekrarlıyor. Böyle ağrılar normalmiş ama adet ağrısı gibi olmaması lazım tabii o zaman bence dra görünmek gerek.

Benim de agriyor canim dedigin gibi kalcadan girdi su an kalcam agrimiyor ama belim agriyor ctesi dr a sordum normal dedi .Bu hafta kendi dr uma randevum var tekrar sorcam Hatta destek minderi aldim 3 gundur daha rahat kalkıyorum.
Bnm dün başladı ince ince giriyo ağrı haftaya bnde sorayın bari kalsyum da içiyorım ama

Yok adet ağrısı gibi deil bu belli kemik ağrıyor acı var iğne gibi

Bnm dün başladı ince ince giriyo ağrı haftaya bnde sorayın bari kalsyum da içiyorım ama
Agirlastikca ağrır .Bel agrisina alistim da kalcada batma gibi okuyor kitlenip kaliyorum .Destek minderi kullaniyor musun cok faydasi oluyor?

Agirlastikca ağrır .Bel agrisina alistim da kalcada batma gibi okuyor kitlenip kaliyorum .Destek minderi kullaniyor musun cok faydasi oluyor?
kalçada batma hep var ama bel sürekli.. arabada bel yastığım var oturukende hep yatık kullanıyorum ama özel olarak satılanlardn almdm

kalçada batma hep var ama bel sürekli.. arabada bel yastığım var oturukende hep yatık kullanıyorum ama özel olarak satılanlardn almdm
Ben bundan aldım cok rahat

Günaydın kızlar bahar bayramınız nevruzunuz kutlu olsun. :)
.
Senin de canim .
Burda cok farkli kutlaniyor her sey .Yarin kandil ya bu aksam fener alayımız var dilek balonlari filan ucuruluyor.
Yarin da şivlilik .Çocuklar okula gitmez aksama kadar kapi kapi gezer posetler dolusu abur cubur toplarlar .Herkes evine kutu kutu cikolata ,biskuvi vs alir .Ben de bugun alcam cok eglenceli oluyor
Tek sevmedigim yani aksam teker yakiyorlar perdeler kapkara gecen yil tum perdeleri ertesi gun yikamak zorunda kalmıştım bu yil nasil yapcam bilmiyorum

Biz küçükken burda da öyle kutlanırdı canım. Çocuk olarak çok eğlenirdik ama anneler komşular dediğin gibi tül perde yıkamak zorunda kalıyordu ama olsun çocuk olarak eğlenmek güzel onlarda göz yumuyordu, şimdi kalmadı böyle şeyler buralarda.

Benimde aynı şekilde canım ayakta kalmaktan olduğunu düşünüyorum çünkü dün dinlendim gayet iyiydim. Artık hamilelik iyice kendini hissettiriyor ama buna da şükür bunları yaşamak bile zor gelmiyor :)

Ben genelde kidomino diye bir site var. oradan bebeğin ismine özel hediyelikler göndermeyi seviyorum. Hem değişik oluyor hem de kaliteleri çok güzel. Ya da MirDesign sie bir site var. Oradan ay ay body seti var. 12 adet oluyor. Her ay için 1 adet. O da güzel bir hediye oluyor. Bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…