2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm cok siddetliyse ihmal etme mutlaka gorun doktoruna magnezyum ve kalsiyum destegi zamanla arttiriliyor dr a bir danis istersen cok gecmis olsun

Benimde geçen hafta kemiklerim çok ağrıdı canım magnezyum ihtiyacından olabilir. Ben sade soda ve süt içtim hergün daha iyiyim şimdilik ama se yine de bi doktora danış ihmal etme
Magnezyum içiyorum ilacım var dün biraz hareketli geçti yarına kdr bekleyeyim de ararım drumu.. soda içmeyi de arttırmam lazım

Canm cok siddetliyse ihmal etme mutlaka gorun doktoruna magnezyum ve kalsiyum destegi zamanla arttiriliyor dr a bir danis istersen cok gecmis olsun

Benimde geçen hafta kemiklerim çok ağrıdı canım magnezyum ihtiyacından olabilir. Ben sade soda ve süt içtim hergün daha iyiyim şimdilik ama se yine de bi doktora danış ihmal etme
Magnezyum içiyorum ilacım var dün biraz hareketli geçti yarına kdr bekleyeyim de ararım drumu.. soda içmeyi de arttırmam lazım

Kizlar bes tas yuzuk kullanio musunuz benim bes tasim dik kullanissiz buluorum sizce degistirsem cok zararim olur mu bilginiz var mi

Burda cok kotu oluyor canim buyuk sehir olunca duman alti ve goz gozu gormeyecek kadar abartiyorlar maalesef.Yarin gayri resmi tatil okula kimse gelmez :)

Kizlar bes tas yuzuk kullanio musunuz benim bes tasim dik kullanissiz buluorum sizce degistirsem cok zararim olur mu bilginiz var mi
Cnm bes tas kullanmiyorum ama dogumdan sonra degistirmeni tavsiye ederim eller sisiyor, bazen kalici bile oluyor benm alyansim malesef olmuyor oglumdan sonra tektasimda zar zor, bende degistircem komple suan altinda ucusta ama zen pirlantada hala eskisini getir kampanyasi varsa sorabilirsin..

Pirlanta degil malesef cnm dogru soluosun dogumdan sora

Adet ağrısı gibi olunca ne oluyo ki canım

Kızlar makas seti almıştım ama mavi istemiştim mavi yeşil biraz değişik model geldi. Bu eski sezon mu e bebekte daha farklıydı sanki

Kızlar merhaba,
Yüzünüz için kullandığınız doktorun önerdiği nemlendirici ve güneş kremi var mı ? Benim yüzüm çok kuruyor ve pul pul dökülüyor.

Adet ağrısı gibi olunca ne oluyo ki canım
Ben dönem dönem adet ağrısı gibi ağrı da çekiyorum ama geçiyor sürekli değil. Kalçam belim de ağrıyor. Kendimi yorunca daha da artıyor mesela. Benim doktorum çok rahat oldukça doğal bana dedi ki milyon tane belirti saymaya gerek yok herşey olabilir hamilelikte sadece aşırı kusman veya kanaman olursa bana gel dedi.

5 taş kullanişsizmi ki canım. Bende alacaktim da haftaya o yüzden soruyorum

Kızlar merhaba,
Yüzünüz için kullandığınız doktorun önerdiği nemlendirici ve güneş kremi var mı ? Benim yüzüm çok kuruyor ve pul pul dökülüyor.
Canım ben yıllardır solante kullanıyorum hamileliğim boyunca da onu kullandım kullanmaya da devam edeceğim. Doktora sormadım farklı birşey de almayı düşünmüyorum. Herşeyimi de değiştiremem diye düşünüyorum. Doğal bir süreç. Kendimce böyle yapmayı tercih ettim.

Hmm anladim canım bazen bende de oluyoda kısa süreli adet ağrısı gibi ondan sordum. Korkulacak bişey mi diye

Kızlar sağ bacağımda ağrı var, sol bacaktada dizimin alt kısmında damarlarım şişmiş neden o damarlar öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…