2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde var aynısından bi sıkıntı yaşamadım ama şöyle de birşey var bende sadece dışarı çıkınca takıyorum eve girer girmez çıkartıyorum
Bendee ole yapiorum canim zaten evde cok daraliorum yuzuklerle filan anca disari cikinca ama disarda da oglumla ilgilenirken filan kiyafetlerine takilio kapilara takabiliorum ben sakarim galiba seninkinn modelide mi ayni bole canim

Eki Görüntüle 2126623 Kızlar bu hafta biraz korku başladı bende prematüre boy aldım bunları çok küçük doğarlarsa diye her ihtimale karşı bulunsun dedim.
benim küçük oğluşum 36+3 te geldi biliyomusun bi anda ve 2460 gr dı aldığımız takımlar büyük geldiği için organik prematüre almıştık 2-3 hafta sonra giydi normal olanları :)

Insallah vaktinde dogarlar gerek kalmaz canim.

benim küçük oğluşum 36+3 te geldi biliyomusun bi anda ve 2460 gr dı aldığımız takımlar büyük geldiği için organik prematüre almıştık 2-3 hafta sonra giydi normal olanları :)
Bizimde zaten 36. hafta ilk hedefimiz sonrada en fazla 37 dedi doktor. İnşallah gerek kalmaz ama ben bir kaç tanede prematüre zıbın alacağım yinede.

ben hastanede giymesi için 0-3 ay aldım acaba yenidoğan yani 0 ay mı almalıyım

kızlar merhaba fazla bakamıyorum havalar güzelleşti tlfnla ilgilenmiyorum pek İnşallah hepiniz iyisinizdir ben de ilk bezlerini aldım minişimin siz aldınızmı hangi markayı önerirsiniz :)

kızlar merhaba fazla bakamıyorum havalar güzelleşti tlfnla ilgilenmiyorum pek İnşallah hepiniz iyisinizdir ben de ilk bezlerini aldım minişimin siz aldınızmı hangi markayı önerirsiniz :)
Prima premium care alacağım ama henüz almadım. Islak medil unibaby yenidoğan düşündüm ama ıslak mendil kurumasın diye son zamanda alayım diyorum.

Prima premium care alacağım ama henüz almadım. Islak medil unibaby yenidoğan düşündüm ama ıslak mendil kurumasın diye son zamanda alayım diyorum.
prima ilk zamanlar sıvı kaka oldugu için sırdırıo die duymuştum.bende sleepy aldım göbek bağı oyuntulu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…