2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

prima ilk zamanlar sıvı kaka oldugu için sırdırıo die duymuştum.bende sleepy aldım göbek bağı oyuntulu :)
Bende sleepy almayı çok düşündüm ama yeni marka olduğu için emin olamadım o yüzden prima diyordum. Sen böyle söyleyince yeniden sleepy düşünmeye başladım.

prima ilk zamanlar sıvı kaka oldugu için sırdırıo die duymuştum.bende sleepy aldım göbek bağı oyuntulu :)
Bende sleepy düşünüyorum ama önceki çocuklarda hiç kullanmadım yani daha sonradan çıkmış sanırım ama çok methini duydum ve fiyatıda uygun sanırım bide Türk malı diye biliyorum inşallah memnun kalırız daha kıyafet dışında birşey almadım inşallah sıkışmaz son aya şimdiden kemik ağrılarım başladı çok zorlanıyorum

nerdesin kız sen ????
artık eskisi gibi takılmıyosun buralara
Yas tutuyorum üçüncü oğlan geliyor ya giydim karaları kapandım eve
Şaka şaka havalar ısındı ya canım goşularla hep geziyoz bahçeye iniyoruz bide ev işleriyle uğraşıyorum bide tatinciyiz çok yoğunum canım

bende 0-3 ay şu an... ama işte bebek 3 hafta erken doğunca ister istemez aldıklarım büyük geldi bi takım daha aldım ama küçük aldım
Bende 2 10lu takım almıştım 0-3 ay. Sonra yeni doğduğunda 50 cm civarı oluyor büyük gelirse diye 5li yenidoğanla alt üst yenidoğan takım aldım canım ekstra. En azından ilk 1 ay onları giyer ddm.

severim senin yasını...
geziyosan sıkıntı yok... başka şeyler olmasında
ama çokta ara verme

kızlar merhaba fazla bakamıyorum havalar güzelleşti tlfnla ilgilenmiyorum pek İnşallah hepiniz iyisinizdir ben de ilk bezlerini aldım minişimin siz aldınızmı hangi markayı önerirsiniz :)
ben ebebekte indirimdeyken almıştım prima premium care 100kusurlu 1 numara ve 100 kusurlu 2 numara 70 tl baya bi stogum var yani umarım popisimiz beğenir :)))

Bu mobilya isi beni öldürdü .Aksam yine mobilya bakcaz. Kampanyali üründen vazgectik .

Merhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…