- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.541
Geçmiş olsun canım inşallah toparlar. Belki tecrübesi olan birileri yazar sana ben hiç bilemiyorum.Merhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.
Canimm vivense de indirim var bebek odalarında bak bı istersen
Canim gecmis olsun .Baska dr a gitmeyi düşünüyor musun belki onlem amacli bebehi gelistirme yollari vardir .Lutfen sakin ol ve aglama bebegin üzülüyor .Insallah toparlar senle kalir .Merhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.
Teşekkür ederim. Umarım durumun üstesinden gelmiş bir anne yazar.Geçmiş olsun canım inşallah toparlar. Belki tecrübesi olan birileri yazar sana ben hiç bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim. Yaşadığım şehrin bilinen en iyi doktoruna gittiğimi sanıyorum. Son ihtimal Ankara görünüyor ufukta. Ne yapacağımı bilemiyorum. Allah kimseyi ağır imtihanlarla sinamasin.Canim gecmis olsun .Baska dr a gitmeyi düşünüyor musun belki onlem amacli bebehi gelistirme yollari vardir .Lutfen sakin ol ve aglama bebegin üzülüyor .Insallah toparlar senle kalir .
Cnm cok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bagislasin ins.Merhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.
Merhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.
Çok geçmiş olsun canim.rabbim şifa versin.iyi haberler alırsın inşallah.kac haftaliksin. Yanı belki döllenmeye alakalı olabilir.bebeklerin ileri hafta geri hafta olması döllenmeye alakalı olabiliyor.yani bilemiyorum canım.rabbim şifalar versin tekrardanMerhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.
Amin. Çok teşekkür ederim.Cnm cok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bagislasin ins.
Amin.22 Haftalığım 25 Temmuzda bekliyorum. Ama suyunun az olması ve organlarının görülemiyor olması cidden sıkıntı. Böyle mesajlar gördüğümde vakit sıkıntısı yüzünden okumuyordum. Şimdi çok merakla bekliyorum. Zamanında vakit darlığı çekmeyip okusaydım belki bu sıkıntıyı da yaşamazdım. Ya da tecrübelerden bilgi sahibi olurdum.Çok geçmiş olsun canim.rabbim şifa versin.iyi haberler alırsın inşallah.kac haftaliksin. Yanı belki döllenmeye alakalı olabilir.bebeklerin ileri hafta geri hafta olması döllenmeye alakalı olabiliyor.yani bilemiyorum canım.rabbim şifalar versin tekrardan
Amin. Çok teşekkür ederim.
Amin.22 Haftalığım 25 Temmuzda bekliyorum. Ama suyunun az olması ve organlarının görülemiyor olması cidden sıkıntı. Böyle mesajlar gördüğümde vakit sıkıntısı yüzünden okumuyordum. Şimdi çok merakla bekliyorum. Zamanında vakit darlığı çekmeyip okusaydım belki bu sıkıntıyı da yaşamazdım. Ya da tecrübelerden bilgi sahibi olurdum.Ama ne yapayım her an ilgi bekleyen bi cimcimem var. Artık eskisi gibi nette zaman geçiremiyorum. Aklıma gelen yerlere hızlıca bakıp çıkıyorum.
Aa neden vazgeçtiniz canım paylaşırsan bizde değerlendirirz.. bende çok kararsızm mobilya konusundaBu mobilya isi beni öldürdü .Aksam yine mobilya bakcaz. Kampanyali üründen vazgectik .
Canım güle güle kullan, bende sipariş verdim bu rengi daha elime ulaşmadı amadaha turkuaz bekliyordum renginiEki Görüntüle 2126775 Eki Görüntüle 2126776 Eki Görüntüle 2126777 Eki Görüntüle 2126778
Kızlar ben çantamızı da aldım. Skip hop forma sırtçantası. Ben çok beğendim geniş, böl göZlü, bebek arabasına takılacak aparatı direk üzerinde, ek termosu ve çantası da var, daha ne olsun :)
laiyka cnm sen haber vermiştin galiba indirimi, saolasın
Canım güle güle kullan, bende sipariş verdim bu rengi daha elime ulaşmadı amadaha turkuaz bekliyordum rengini
Eki Görüntüle 2126795 Bende indirimde bunu aldım geldi ama daha göremedim.
Canını sıkma inşallah tez zamanda tam normale döner. Benim bu konuda tecrübem yok, burda da yazana şahit olmadım canım. En iyisi doktora güvenmek.Amin. Çok teşekkür ederim.
Amin.22 Haftalığım 25 Temmuzda bekliyorum. Ama suyunun az olması ve organlarının görülemiyor olması cidden sıkıntı. Böyle mesajlar gördüğümde vakit sıkıntısı yüzünden okumuyordum. Şimdi çok merakla bekliyorum. Zamanında vakit darlığı çekmeyip okusaydım belki bu sıkıntıyı da yaşamazdım. Ya da tecrübelerden bilgi sahibi olurdum.Ama ne yapayım her an ilgi bekleyen bi cimcimem var. Artık eskisi gibi nette zaman geçiremiyorum. Aklıma gelen yerlere hızlıca bakıp çıkıyorum.
Canım gebe okulunda ıslak mendil önermediler. Saf suyla ıslatılmış ıslak pamuk mendiller varmış onu önerdiler pişik olmasın diye. Hatta direk kaynatılmış soğutulmuş su ile pamukla silme önerdiler. Üstünü biraz açık bırakıp havalanmasını sonrada pişik koruyucu sprey sıkıp bezini bağlama. Erkeklerde etraf çiş olmasın dipe pipiye ped oluyormuş.üstünü ince bi müslinle örttüler.Prima premium care alacağım ama henüz almadım. Islak medil unibaby yenidoğan düşündüm ama ıslak mendil kurumasın diye son zamanda alayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?