2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım inşallah toparlar. Belki tecrübesi olan birileri yazar sana ben hiç bilemiyorum.

Baktim online .Aksam bir yere bakcaz icime sinmezse oraya da bakcam haftasonu .Ben pierre cardin inkini cok begenmistim .Sanirim onda takildim .Ama vazgectik anlaşamadığımız icin .Adam deli etti .Katalogda ic aski dahil bize arti 100 tl ye satmaya çalışıyor. Kataloga bakma diyor bir de .
Canimm vivense de indirim var bebek odalarında bak bı istersen

Canim gecmis olsun .Baska dr a gitmeyi düşünüyor musun belki onlem amacli bebehi gelistirme yollari vardir .Lutfen sakin ol ve aglama bebegin üzülüyor .Insallah toparlar senle kalir .

Geçmiş olsun canım inşallah toparlar. Belki tecrübesi olan birileri yazar sana ben hiç bilemiyorum.
Teşekkür ederim. Umarım durumun üstesinden gelmiş bir anne yazar.
Canim gecmis olsun .Baska dr a gitmeyi düşünüyor musun belki onlem amacli bebehi gelistirme yollari vardir .Lutfen sakin ol ve aglama bebegin üzülüyor .Insallah toparlar senle kalir .
Çok teşekkür ederim. Yaşadığım şehrin bilinen en iyi doktoruna gittiğimi sanıyorum. Son ihtimal Ankara görünüyor ufukta. Ne yapacağımı bilemiyorum. Allah kimseyi ağır imtihanlarla sinamasin.

Cnm cok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bagislasin ins.

Çok geçmiş olsun canim.rabbim şifa versin.iyi haberler alırsın inşallah.kac haftaliksin. Yanı belki döllenmeye alakalı olabilir.bebeklerin ileri hafta geri hafta olması döllenmeye alakalı olabiliyor.yani bilemiyorum canım.rabbim şifalar versin tekrardan

Son düzenleme:
Cnm cok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bagislasin ins.
Amin. Çok teşekkür ederim.

Amin.22 Haftalığım 25 Temmuzda bekliyorum. Ama suyunun az olması ve organlarının görülemiyor olması cidden sıkıntı. Böyle mesajlar gördüğümde vakit sıkıntısı yüzünden okumuyordum. Şimdi çok merakla bekliyorum. Zamanında vakit darlığı çekmeyip okusaydım belki bu sıkıntıyı da yaşamazdım. Ya da tecrübelerden bilgi sahibi olurdum. Ama ne yapayım her an ilgi bekleyen bi cimcimem var. Artık eskisi gibi nette zaman geçiremiyorum. Aklıma gelen yerlere hızlıca bakıp çıkıyorum.

Geçmiş olaun arkadaşım, umarım geç döllenmedir. Bu haftaya kadar nasıldı gelişimi peki?

Canım güle güle kullan, bende sipariş verdim bu rengi daha elime ulaşmadı amadaha turkuaz bekliyordum rengini

Canım güle güle kullan, bende sipariş verdim bu rengi daha elime ulaşmadı amadaha turkuaz bekliyordum rengini

Benim odamın rengi biraz loş cnm, fotodakilerdn daha canlı bi renk ama turkuaz değil de petrol mavisi gibi bir renk. Ben dün öğleden önce sipariş vermiştim, dün hemen kargoladılar, bugün geldi

Canını sıkma inşallah tez zamanda tam normale döner. Benim bu konuda tecrübem yok, burda da yazana şahit olmadım canım. En iyisi doktora güvenmek.

Nihayet ayrıntılı ultrasona girdik ve pazartesi günkü kazadan bu yana olan gerginliğim geçti. Gerçi yorgun musun gergin misin dedi ultrasona bakan Dr, demek ki bir şekilde fetusu etkiliyor.

Genel olarak sonuçlar iyi dendi. Böbrekler biraz büyükçe ama erkek bebekte sık rastlanan birşeymiş, takip edilecek. Bir de kalpte kireçlenme ( parlaklık) varmış biraz, kendiliğinden geçer endişelenme dedi Dr. Normalde evham yaparım ama ayrıntılıyı yapan Dr işinde uzman görünüyordu ve tatlı dilli, iletişimi sağlam bir insandı. Kendi doktorumdan daha iyi geldi diyebilirim. İsmi Ali İpek. Tavsiye edebilirim sanırım

Prima premium care alacağım ama henüz almadım. Islak medil unibaby yenidoğan düşündüm ama ıslak mendil kurumasın diye son zamanda alayım diyorum.
Canım gebe okulunda ıslak mendil önermediler. Saf suyla ıslatılmış ıslak pamuk mendiller varmış onu önerdiler pişik olmasın diye. Hatta direk kaynatılmış soğutulmuş su ile pamukla silme önerdiler. Üstünü biraz açık bırakıp havalanmasını sonrada pişik koruyucu sprey sıkıp bezini bağlama. Erkeklerde etraf çiş olmasın dipe pipiye ped oluyormuş.üstünü ince bi müslinle örttüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…