- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.561
Cok gecmis olsun cnm ben pek duymadim bu neden olabilir vs ama ins gecici bir durumdur bol bol dua et gonlunu ferah tut hayirli haberlerini paylasirsin bizle insAmin. Çok teşekkür ederim.
Amin.22 Haftalığım 25 Temmuzda bekliyorum. Ama suyunun az olması ve organlarının görülemiyor olması cidden sıkıntı. Böyle mesajlar gördüğümde vakit sıkıntısı yüzünden okumuyordum. Şimdi çok merakla bekliyorum. Zamanında vakit darlığı çekmeyip okusaydım belki bu sıkıntıyı da yaşamazdım. Ya da tecrübelerden bilgi sahibi olurdum.Ama ne yapayım her an ilgi bekleyen bi cimcimem var. Artık eskisi gibi nette zaman geçiremiyorum. Aklıma gelen yerlere hızlıca bakıp çıkıyorum.
Canım çilekteki indirimli üründen mi vazgeçtiniz? Bende cuma günü çileğe bakıcamBu mobilya isi beni öldürdü .Aksam yine mobilya bakcaz. Kampanyali üründen vazgectik .
Nihayet ayrıntılı ultrasona girdik ve pazartesi günkü kazadan bu yana olan gerginliğim geçti. Gerçi yorgun musun gergin misin dedi ultrasona bakan Dr, demek ki bir şekilde fetusu etkiliyor.
Genel olarak sonuçlar iyi dendi. Böbrekler biraz büyükçe ama erkek bebekte sık rastlanan birşeymiş, takip edilecek. Bir de kalpte kireçlenme ( parlaklık) varmış biraz, kendiliğinden geçer endişelenme dedi Dr. Normalde evham yaparım ama ayrıntılıyı yapan Dr işinde uzman görünüyordu ve tatlı dilli, iletişimi sağlam bir insandı. Kendi doktorumdan daha iyi geldi diyebilirim. İsmi Ali İpek. Tavsiye edebilirim sanırım
Bende ilk aylarda sadece su ve pamuk kullanacağım ama yinede tedbir olarak ıslak mendilde alayım hastanede gerekir belki diye düşündüm. Pipi ped bende duydum alt değiştirirken etrafı ıslatmasın diyeymisCanım gebe okulunda ıslak mendil önermediler. Saf suyla ıslatılmış ıslak pamuk mendiller varmış onu önerdiler pişik olmasın diye. Hatta direk kaynatılmış soğutulmuş su ile pamukla silme önerdiler. Üstünü biraz açık bırakıp havalanmasını sonrada pişik koruyucu sprey sıkıp bezini bağlama. Erkeklerde etraf çiş olmasın dipe pipiye ped oluyormuş.üstünü ince bi müslinle örttüler.
Canım ben casual cadillac air aldım. Oto koltuğu puset güvenlik açısından avrupa standardındaydı ve diğer arabalara göre boyutları daha genişti. Alt sepeti oldukça büyük ve fermuarlı örtüsü var. Çift taraflı kullanılıyor bebeğin belki seni görmek ister belki dışarıyı izlemek. Kumaşı falan da hoşumuza gitti. Alma sebeplerimiz bunlar canım.Araba alanlara sorum var? neler aldınız ve neden tercih ettiniz?
Eki Görüntüle 2126830
Canım ben casual cadillac air aldım. Oto koltuğu puset güvenlik açısından avrupa standardındaydı ve diğer arabalara göre boyutları daha genişti. Alt sepeti oldukça büyük ve fermuarlı örtüsü var. Çift taraflı kullanılıyor bebeğin belki seni görmek ister belki dışarıyı izlemek. Kumaşı falan da hoşumuza gitti. Alma sebeplerimiz bunlar canım.
Oldukça kullanışlı gözüküyor hayırlı olsun güzel günlerde kullanın fiyatları hangi aralıktaEki Görüntüle 2126830
Canım ben casual cadillac air aldım. Oto koltuğu puset güvenlik açısından avrupa standardındaydı ve diğer arabalara göre boyutları daha genişti. Alt sepeti oldukça büyük ve fermuarlı örtüsü var. Çift taraflı kullanılıyor bebeğin belki seni görmek ister belki dışarıyı izlemek. Kumaşı falan da hoşumuza gitti. Alma sebeplerimiz bunlar canım.
Piyasada fiyatı 1780 mi öyle birşeydi canım ben indirimden 1300 e aldım.Oldukça kullanışlı gözüküyor hayırlı olsun güzel günlerde kullanın fiyatları hangi aralıkta
Cilek degildi pierre cardin canim .Canım çilekteki indirimli üründen mi vazgeçtiniz? Bende cuma günü çileğe bakıcam
Şöyle ki icime cok sinmisti hatta fotosunu da paylasmistim beyaz +ceviz renk uyumu mukemmel bir üründü . Yatak kidboo veya pierre cardin uyku seti cibinlik ev tipi ana kucagi ile 4250 ye veriyorlardi .Gercekten hesaplayinca uyguna geliyordu .Cunku uyku seti basli basina 350 400 tl vs vs .Ve kampanya mart sonuna kadarAa neden vazgeçtiniz canım paylaşırsan bizde değerlendirirz.. bende çok kararsızm mobilya konusunda
Canım pierre cardin ve çilekte tamamı mdf ürün yok. Sadece ön kapaklar mdf. Pierre cardinler çileğe göre daha sağlam bence biz dolaşırken öyle düşündük. En az 10 mobilyacı gezmişizdir. Senin beğendiğin modeli yatağı hariç şifonyer ve gardrop olarak 3200 tl demişti sanırım dükkan sonra dolaşınca tamamı mdf şifonyer ve gardrobu kampanyalı 2300 e bulduk ve iyiki almamışız ddk. Senin de içine sinen bir mobilya bulunur. Ara ara çıkın dolaşın acele etmeye gelmiyor az paralar değil.Cilek degildi pierre cardin canim .
Şöyle ki icime cok sinmisti hatta fotosunu da paylasmistim beyaz +ceviz renk uyumu mukemmel bir üründü . Yatak kidboo veya pierre cardin uyku seti cibinlik ev tipi ana kucagi ile 4250 ye veriyorlardi .Gercekten hesaplayinca uyguna geliyordu .Cunku uyku seti basli basina 350 400 tl vs vs .Ve kampanya mart sonuna kadar
cok zamanımız yoktu .Bir de satıcı her yeri mdf dedi yalan cikti aralarda cok fazla sunta lam kullanilmis .Biz ustune bastirarak sorunca dilinin ucuyla evet dedi .Sahtekar tavırlar musteri memnuniyeti 0 zaten bebek arabasinda kaziklandik bi antipati olustu .Onu da soyledik en ucuz diye iddia ettiniz degilmis zarardayiz dedik .Hala yalan söylüyor adam daha ucuzu yok diye .Ustelik katalogda fiyata dahil parcaya ekstra para istedi .Soğuduk yani tamamen satici kaynakli
Soylemeyi unuttum tamami mdf sadece arkaligi sunta ürün siparisi verdik.Icime sindi .Perdeli düşünmüyordum ama gozume guzel göründü cam+perde olcak mikalar guzel durmuyordu .Bebeğin kirma ihtimalini düşündüm ama cami yuksekten baslatmislar erismesi güç emeklerken yururken .Erisene kadar akillanmis olur diye düşünüyorum .Canım pierre cardin ve çilekte tamamı mdf ürün yok. Sadece ön kapaklar mdf. Pierre cardinler çileğe göre daha sağlam bence biz dolaşırken öyle düşündük. En az 10 mobilyacı gezmişizdir. Senin beğendiğin modeli yatağı hariç şifonyer ve gardrop olarak 3200 tl demişti sanırım dükkan sonra dolaşınca tamamı mdf şifonyer ve gardrobu kampanyalı 2300 e bulduk ve iyiki almamışız ddk. Senin de içine sinen bir mobilya bulunur. Ara ara çıkın dolaşın acele etmeye gelmiyor az paralar değil.
Satıcı veya pazarlama görevinde olan bazı insanların bu kadar rahat yalan söyleyebilmesine şaşırıyorum bazen. Bir yandan karşı tarafı aptal yerine koyuyorlar ve de anlaşılamayacağını zannediyorlar güven kaynı oluyorCilek degildi pierre cardin canim .
Şöyle ki icime cok sinmisti hatta fotosunu da paylasmistim beyaz +ceviz renk uyumu mukemmel bir üründü . Yatak kidboo veya pierre cardin uyku seti cibinlik ev tipi ana kucagi ile 4250 ye veriyorlardi .Gercekten hesaplayinca uyguna geliyordu .Cunku uyku seti basli basina 350 400 tl vs vs .Ve kampanya mart sonuna kadar
cok zamanımız yoktu .Bir de satıcı her yeri mdf dedi yalan cikti aralarda cok fazla sunta lam kullanilmis .Biz ustune bastirarak sorunca dilinin ucuyla evet dedi .Sahtekar tavırlar musteri memnuniyeti 0 zaten bebek arabasinda kaziklandik bi antipati olustu .Onu da soyledik en ucuz diye iddia ettiniz degilmis zarardayiz dedik .Hala yalan söylüyor adam daha ucuzu yok diye .Ustelik katalogda fiyata dahil parcaya ekstra para istedi .Soğuduk yani tamamen satici kaynakli
Sirf bu yuzden o urunden vazgecmek zorunda kaldim .Onlar suna guveniyor tek bayii biziz oasa pasa alcaklar.Vazgecerim daha iyi .Satıcı veya pazarlama görevinde olan bazı insanların bu kadar rahat yalan söyleyebilmesine şaşırıyorum bazen. Bir yandan karşı tarafı aptal yerine koyuyorlar ve de anlaşılamayacağını zannediyorlar güven kaynı oluyor
Nihayet ayrıntılı ultrasona girdik ve pazartesi günkü kazadan bu yana olan gerginliğim geçti. Gerçi yorgun musun gergin misin dedi ultrasona bakan Dr, demek ki bir şekilde fetusu etkiliyor.
Genel olarak sonuçlar iyi dendi. Böbrekler biraz büyükçe ama erkek bebekte sık rastlanan birşeymiş, takip edilecek. Bir de kalpte kireçlenme ( parlaklık) varmış biraz, kendiliğinden geçer endişelenme dedi Dr. Normalde evham yaparım ama ayrıntılıyı yapan Dr işinde uzman görünüyordu ve tatlı dilli, iletişimi sağlam bir insandı. Kendi doktorumdan daha iyi geldi diyebilirim. İsmi Ali İpek. Tavsiye edebilirim sanırım
Canım bebeğinde böbrek genişlemesi mi var, öyleyse takma kafana sakın. Küçük oğlum, 39 haftalıkken farkedildi. Ayrıntılı ultrasonda farkedilmedi.İlk başlarda 10 mm idi, üç hafta önce yıllık kontrole götürdüm çünkü doktorlar 6 ayda veya yılda bir kontrol öneriyor. 4 mm olmuş şu an, oğlum 4 yaşında. Yani kafaya takacak bir durum değil=)Nihayet ayrıntılı ultrasona girdik ve pazartesi günkü kazadan bu yana olan gerginliğim geçti. Gerçi yorgun musun gergin misin dedi ultrasona bakan Dr, demek ki bir şekilde fetusu etkiliyor.
Güle güle kullanın canım. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş. Bende senin gibi camsız düz model istiyordum benimde camlı oldu. Gezdikçe insanın kafasındakiler değişiyor.Soylemeyi unuttum tamami mdf sadece arkaligi sunta ürün siparisi verdik.Icime sindi .Perdeli düşünmüyordum ama gozume guzel göründü cam+perde olcak mikalar guzel durmuyordu .Bebeğin kirma ihtimalini düşündüm ama cami yuksekten baslatmislar erismesi güç emeklerken yururken .Erisene kadar akillanmis olur diye düşünüyorum .
Canım geçmiş olsun iyidir inşş bebeğin. Bizim burda komşu var yeni doğurdu bebeği 3 hafta geriden geliyodu kız bebekti sezeryan oldu erken aldılar 2200 falan doğdu gayet iyiydi bebeği sağlıklı tatlı bi kız şuan 2 aylık oldu bence üzülüp kendiine strese sokma sen beslenmeye devam et keşke hastaneye yatabilsen belki daha iyi olurduMerhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.
Canım bir tanıdığımın Rahim Boyu kısalığından dolayı bebek geriden geliyordu, yeri dar olduğu için kilo falan alamadı bebek. seninkiyle aynı değildir elbet ama Canını sıkmamaya çalış bir kaç hafta erken aldılar bir iki gün de yoğun bakımda kaldı ama şimdi çok şükür iyi, anne de bebek de. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Doktor ne açıklama yaptı peki, sebebi ne olabilirmiş?Merhaba hanımlar. Doktor kontrolünden geldim. Bebegin suyu sınırda ve gelişimi 3 hafta geride imiş. Ayrıntılı ultrsonla bakıldı. Arada bu grupta yazıyorum. Temmuzda gelmesini umuyorum. Ama moralim çok bozuk. Konuyla alakali bi başka yer var midir bilemiyorum. Ama okuyorsaniz acil bi şeyler yazın lütfen. Böyle durum yaşayan oldu mu? Yapılacak bi sey yok haftaya tekrar gel dedi. Bi de yatiş yapılabilir sivi yuklenebilir ama ne fayda eder kesin konuşmadı. 2 yaşında kızım var bakacak biri olsa düşünmez yatardim. Bu moralle kafam da çok karışık. Durmuş gibi. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Bebegin organlarını göremedi. Midesi ayakları bile görünmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?