2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar burda birisi bebek gelişimi için kitap alıp okuyordu kimdi acaba? Bende şimdu almayı düşünüyorum zamanı geldi okuyım bilgileneyim 0-1 yaş için en iyisi hangisi okuduklarınızdan

Erken sünnet gerekebilir gibi birşeyler dedi Dr canım, sizde öyle birşey yapıldı mı? Bir de tek başına olmasada down sendromu belirtileri arasındaymış ama nedense hiç olumsuz düşünmüyorum

Gunaydin anneler...oglum dun aksamdan beri hasta bende ates takibindeyim.en son 4 te uyandim ama tekrar uyuyamadim elimde zencefil limon cayi internette dolasiyorum.Tam uykum gelecek bu sefer ufaklik uyanacak :) ilk defa anne olacaklar bol bol uyuyun her firsatta

Gunaydin kizlar .Sivlilik kutlamamiz icin erken uyandim birazdan bayram havasi baslar .Zil çalmaya baslar .Aksam da fener alayi vardi gorsel cumbus stres attik .Hesapladık esimle seneye oglumuz 8 aylik olunca sivlilik olcak .Onunla katilcaz

Bende sleepy almayı çok düşündüm ama yeni marka olduğu için emin olamadım o yüzden prima diyordum. Sen böyle söyleyince yeniden sleepy düşünmeye başladım.
sleepy yeni değil ama yenilendi die biliyorum..bi kaç tane alcam her markadan, miniş hangisini severse pna devaö ederiz :)

geçmiş olsun Allah şifa versin.. ilk olacak benim Allah izin verirse :) ama uyunmuyoooor ağrı vs uykusuzluk şimdiden başladı doğumdan sonraya alıştırma galiba bunlar :)

Gunaydin kizlar .Sivlilik kutlamamiz icin erken uyandim birazdan bayram havasi baslar .Zil çalmaya baslar .Aksam da fener alayi vardi gorsel cumbus stres attik .Hesapladık esimle seneye oglumuz 8 aylik olunca sivlilik olcak .Onunla katilcaz
nerdr yaşıyosunuz burda ilk defa duydum burdada öyle olsa keşke

saf su ile dokunmuş vs cazip geldi bana biraz inceledimde 2 paket aldık bakalım :) benimde bacaklarım sizliyor başka ağrı yaşamadım şükür daha günlük yarım saat yürüyorum çıkıp

ben ebebekte indirimdeyken almıştım prima premium care 100kusurlu 1 numara ve 100 kusurlu 2 numara 70 tl baya bi stogum var yani umarım popisimiz beğenir :)))
uuu baya almışsınız ama anca yeter benim daha 80 tane :)) prima da alcam bi kaç paket hangisini beğenirse artık :)

o satıcılar yokmu dini imanı para çok yazık.. vazgeçmekle ii yapmışsınız

Kızlar burda birisi bebek gelişimi için kitap alıp okuyordu kimdi acaba? Bende şimdu almayı düşünüyorum zamanı geldi okuyım bilgileneyim 0-1 yaş için en iyisi hangisi okuduklarınızdan
Ben daha okumadım ama ^bebek bakım sorunlarına mucize çözümler^ diye bir kitap var çok kişi faydalanmış öyle diyorlar

Kızlar sağlık ocagindayim ikinci doz tetanoz aşısı oldum. Nabzim yüksek çıktı iki sefer olctuler. Şuanda normal hissediyorum halbuki. Kimbilir çarpıntım olduğunda kaçlara kadar yukseliyo

Kızlar sağlık ocagindayim ikinci doz tetanoz aşısı oldum. Nabzim yüksek çıktı iki sefer olctuler. Şuanda normal hissediyorum halbuki. Kimbilir çarpıntım olduğunda kaçlara kadar yukseliyo
Geçmiş olsun canim .ilk dozu ne zaman yaptirmistin ki beni hala cagirmadilar

Çarpıntında oluyor mu arada, geçmiş olsun canım.

Canım tam bir ay önce benimde doktorum böbrekte genişleme var( hidronefroz) demişti hatta nifty yapmamış olsak şimdi yapalım derdim dedi. Akabinde iki tane defa ayrıntılı ultrasona girdim. Hatta birine amniyosenteze gerek varsa yapalım dedim gerek yok böbrekler normal boyutta dedi gerek görseydim ben amniyosentezden para kazanacağım yapardım dedi. Doktorumu her iki ayrıntılıyı yapan doktorda tanıyordu neden öyle bişey söylediğini sorunca erkek bebeklerde anlık olabiliyor idrar torbası dolu olunca böbrekler geniş ölçülebiliyor çişini yapınca geçiyor veya en kötü ihtimal geçmiyor Doğumdan sonra sünnet yapılıyor dediler. Başkaca bulgu yoksa down ile ilgili bundan korkmaya gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…