2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek bezi konusu konuşulmuşta ebebeğin kendi markasını kullanan var mı hiç acaba ebebekte güzel yorumlar var merak ettim
 
Çarpıntında oluyor mu arada, geçmiş olsun canım.
Oluyor bazen ama ben hiç onemsemiyordum. Dr biraz üzdü beni yine belki ondan nabzim yüksek çıkmıştır. İnşallah yani. Şimdi biraz araştırayım internette hemen kardiyolojiye gitmem heralde. Teşekkür ederim.
 
Neden üzdü canım ters giden bir şey mi var? İhmal etme tabi sen yine kardiyolojiye git ama kendi doktoruna da danış istersen.
 
Kızlar doktorlarınızın kilo konusunda sert çıkmasına aldırmayın tamam çok almak iyi değil ama özel bir dönmdeyiz çoğumuz ilk kez yaşıyoruz bu mucizeyi. Benim doktorum bakmıyor bile kiloma 5 kilo aldım dışardan iyi görüyor demekki sorun etmiyor. Bende sorun etmiyorum bebeğim iyi olsun yeter. Diyet falan da yapmıyorum yiyorum. Şurda kalmış 100 gün kilo mı aldım diye düşünemeyeceğim valla keyfime bakıyorum hıh :)
 
Neden üzdü canım ters giden bir şey mi var? İhmal etme tabi sen yine kardiyolojiye git ama kendi doktoruna da danış istersen.
Çok tanıdık bir konu belki... Tetanoz aşısı kolumu çok agritiyor ve iş yerimde ben iki elimi kolumu son derece aktif kullanarak çalışıyorum. Masa basi degilim. Bugun istirahat raporu verirseniz kolumu kullanmam ağrısı daha az olur dedim. Zaten asi olcam diye ise de gidemedim ne bekliyodu bilmiyorum. Bir yığın söylenip öyle verdi raporu. Kendisinden ikinci rapor isteyisim zaten öteki de bir günlüktü. Çok saçma ama benim bu dünyadaki sınavlarımdan biri sanırım sürekli yalancı tembel konumuna düşürülmek. İstemeden cok üzüldüm yüzsüzluk yapamiyorum
 
Gerçekten bu rapor konusu senin en büyük şanssızlığın oldu, ben adım attığım doktor bana rapor vermeye çalışıyor. Özel doktorum 2 hafta önceki kontrolümde istediğin zaman doğum iznine kadar rapora başlayabiliriz dedi mesela. Bende ay sonunu bekliyorum zaten 27 Nisan itibarıyla 30 haftam doluyor diye.
Sana da Allah kolaylık versin cidden kolay değil her işi yapamıyor insan zaten, masa başı bile olsa akşama kadar şişiyorum oturmaktan.
 
Sen ihmal etme canım ikiz çünkü. Bu aslında bizim yasal hakkımız yani sağlık problemi varsa riskli bir durum varsa işi engelleyecek bir durum varsa rapor verilir bu konuda niye sıkıntıya sokuyorlar hiç anlamıyorum. Benim 9 Mayıs'ta 32 hafta doluyor ama o zamana kadar yıllık izinlerimi harcicam sanırım. İş çıkışı koma halimi görse bu rapor vermeyenler vallahi utanirlar. Hakkımı bana vermedikleri için helal etmiyorum.
 
Belki erkekler yine anlamaz, benim patronum geçenlerde bana sende ikizden şikayet edersen kısa boylu minyonlar ne yapsın dedi. Boyum posum müsaitmiş ikiz doğurmaya şikayet etmemeliymişim. Kendini doktor sanıyor işte dengesiz. İnşallah şu kalan zamanları sağlıkla geçirelim hep beraber.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…