2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne sanıyorlar ya şuanda karnımizda benim rahmi suyu bilmem neyi hesap edersek bir kilo, senin en az iki kilo kitle var. hareket eden kalbi atan besin çeken... Ayrıca değişen hormonlar ve vücut yapımız var. ne kadar fizyolojik de olsa hamilelik başlı başına sorun. Allah korusun bir şey olsa geçmiş olsun deyip kenara çekilecek böyle konusanlar

Bende 5 kiloya yakın aldım ama doktorum bir şey demiyor normal dedi geçen 1.7kg almışım normal dedi ilk başta ilk 3 ay kilo alma demişti bana 3 ayda 1 kilo almıştım sadece sonrası için 1 1.5 kg ideal dedi

Benimde kolestrolüm yüksek çıktı canım doktor gebelikte olur böyle dedi ki benim öncesinde de yüksekti şimdi tavan yapmış.

Benimde kolestrolüm yüksek çıktı canım doktor gebelikte olur böyle dedi ki benim öncesinde de yüksekti şimdi tavan yapmış.
Benimde yüksek çıkmıştı ama doktorum hamilelikte bu değerler doğruyu yansıtmaz takma bunları demişti. Benim normalde gebelikten önce herşeyim normaldi.

Benim öncesinde normaldi ama doktor sorun etti beraberinde yüksek tansiyon geliştirirse sonuç erken doğum olur gibi bişeyler dedi. Zaten benim erken doğum riskim var ilk doğumum 37. Hafta oldu bunda daha erken bekliyoruz dedi

Kızlar bu pipi pedi çok mu gerekli bilmiyorum da kendi icadını yapan anneler de var. Daha neler öğrencez bakalım

Bilmem ki 30 Nisanda gel dediler asi kartina da yazdılar. Kadın doğuma sorarım bir dahaki gidisimde
İnternetten bu bilgiyi buldum canım. Aklında bulunsun.

Doz sayısı Uygulama zamanı Koruma süresi

Td 1 Gebeliğin 4. ayında - İlk karşılaşmada Yok

Td 2 Td1 den en az 4 hafta sonra 1-3 yıl

Td 3 Td 2’den en az 6 ay sonra 5 yıl

Td 4 Td 3’den en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte 10 yıl

Td 5 Td 4’den en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte Doğurganlık çağı boyunca

Günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.
Kontrolden geldik şimdi.ufakliklarin biri 570 gr diğeri 530gr çıktı.haftasina göre normal mi acaba kilosu.suları iyiymiş ikisinin de şükür.insulin direncim var hem de fenalasiyorum die şeker yüklemesi yaptırmadım.açlık tokluk ölçturmen yeterli dedi doktorum.sagdakinin hareketlerini cok hissedemiyorum dedim doktoruma.baktık gayet düşünen adam modunda elleri koymus alnına.insallah sag salim dünyaya gelir bebislerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…