- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.641
gözünaydın canım.... takvimine bakarsan gayet güzel aslında kiloları maşallah onlaraGünaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.
Kontrolden geldik şimdi.ufakliklarin biri 570 gr diğeri 530gr çıktı.haftasina göre normal mi acaba kilosu.suları iyiymiş ikisinin de şükür.insulin direncim var hem de fenalasiyorum die şeker yüklemesi yaptırmadım.açlık tokluk ölçturmen yeterli dedi doktorum.sagdakinin hareketlerini cok hissedemiyorum dedim doktoruma.baktık gayet düşünen adam modunda elleri koymus alnına.insallah sag salim dünyaya gelir bebislerimiz.
Bence iyi gidiyordur eğer gelişimleri yeterli görmese doktorun söylerdi zaten geriden geliyor falan diye. Maşallah miniklerine.Günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.
Kontrolden geldik şimdi.ufakliklarin biri 570 gr diğeri 530gr çıktı.haftasina göre normal mi acaba kilosu.suları iyiymiş ikisinin de şükür.insulin direncim var hem de fenalasiyorum die şeker yüklemesi yaptırmadım.açlık tokluk ölçturmen yeterli dedi doktorum.sagdakinin hareketlerini cok hissedemiyorum dedim doktoruma.baktık gayet düşünen adam modunda elleri koymus alnına.insallah sag salim dünyaya gelir bebislerimiz.
Ben de baktım burada görünce, sanırım baby me ıslak mendilin içinde hediye çıkıyor. Benim bulduğum o oldu. Ekstra satış görmedim hiç.kizlar bu pipipedi nerde bulcaz internette satis yok :))
Ben bir tanesini çok az hissediyorum ama doktor olabilir o daha geride dedi. Benimde 700 ve 640 çıktı. Seninkilerin gayet iyi kiloları endişelenme.Günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.
Geçmiş olsun cnm iyi gelir merak etme.Merhaba arkadaşlar regaip kandiliniz mübarek olsun. Bizde hastaneue yatışımızı yaptık kan alıyorum inşallah biraz olsun rahatlatır beni
İlk defa duyuyorum böyle birşey. Bu ne işe yarar kiEki Görüntüle 2127012
Kızlar bu pipi pedi çok mu gerekli bilmiyorum da kendi icadını yapan anneler de var. Daha neler öğrencez bakalım
Sağolasın canım inşallahGeçmiş olsun cnm iyi gelir merak etme.
Canim altini degistirirken bezi cikarinca bu pasalar rahatlior vee cislerini rahat rahat yapiolar alti acikken pipi pedini pipisine koyyosun yapsada cisini sag sol batmio cis olmuoİlk defa duyuyorum böyle birşey. Bu ne işe yarar ki
Bana da böyle söyledi ebe. 3.doz 6 ay sonra. Gebelikten sonra yaniİnternetten bu bilgiyi buldum canım. Aklında bulunsun.
Doz sayısı Uygulama zamanı Koruma süresi
Td 1 Gebeliğin 4. ayında - İlk karşılaşmada Yok
Td 2 Td1 den en az 4 hafta sonra 1-3 yıl
Td 3 Td 2’den en az 6 ay sonra 5 yıl
Td 4 Td 3’den en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte 10 yıl
Td 5 Td 4’den en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte Doğurganlık çağı boyunca
Amaannn :) Onun keyfi de başka oluyor :) Boş ver ıslatsın :)Canim altini degistirirken bezi cikarinca bu pasalar rahatlior vee cislerini rahat rahat yapiolar alti acikken pipi pedini pipisine koyyosun yapsada cisini sag sol batmio cis olmuo
Amaannn :) Onun keyfi de başka oluyor :) Boş ver ıslatsın :)
Canım o bizim ikiz bebek beklememizle alakalı sanırım. Benim doktorumda git işe bi başla, çalışabiliyorsan çalış yoksa rapor yazalım dedi. İkiz risk demek kime basvursan yardımcı olur dedi, inş ne diyelim.Gerçekten bu rapor konusu senin en büyük şanssızlığın oldu, ben adım attığım doktor bana rapor vermeye çalışıyor. Özel doktorum 2 hafta önceki kontrolümde istediğin zaman doğum iznine kadar rapora başlayabiliriz dedi mesela. Bende ay sonunu bekliyorum zaten 27 Nisan itibarıyla 30 haftam doluyor diye.
Sana da Allah kolaylık versin cidden kolay değil her işi yapamıyor insan zaten, masa başı bile olsa akşama kadar şişiyorum oturmaktan.
Cnm ins bebişin toparlar kendini sende fazla yorma kendini rabbim yardimcin olsun.Hepinize teşekkür ederim Hanımlar. 1 hafta öncesine kadar herşey normaldi. Tabi ondan önce 3 hafta kontrole gitmedim. Şİmdi Ankara'da perinatoloji bölümü olduğunu belki ilerleyen bi şeyler olabileceğini söyledi doktorum. İlk gebeliğimi de dediği hastanede Melike Doğanayın kontrolleriyle devam etmiştik. Şimdi yine yolumuz ona düşebilir. Yarın cuma. hemen mi gideriz bekler miyiz bilemiyorum. Umarım kendini toparlar bebişim. Bugün hem korku verdi hem ümit verdi. Daha önce toparlayan biri olmuş. En azından ona sevindim. Korkuyu da şöyle verdi. Ayrıntılı yapan doktor prof olduğu için sonlandırmayı düşünüp düşünmediğini sordu. Ben de 1 hafta sonra tekrar çağırdığını söyledim. 1 hafta müddet vermiş demekki dedi. Bi de kendi kendime ümitlendim. Dün ayrıntılıda görünmeyen pek çok şey bügün kendi odasında göründü. Bacakları kalbi Bağırsakları vs. tabi bağırsaklarda beyazlık var vs de dedi ama ben en azından göründüğü için mutlu oldum. Doktor da pozisyonuyla alakalı dedi. Bilemiyorum. Hareketleri de öncekine nisbeten daha iyi hissediyorum. Kendime gerçekten dikkat etmeye başladım. İnşallah faydası olur. Umutlarımız kırılmaz. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı bol dualı kandillerimiz olsun inşaallah.
Hepinize teşekkür ederim Hanımlar. 1 hafta öncesine kadar herşey normaldi. Tabi ondan önce 3 hafta kontrole gitmedim. Şİmdi Ankara'da perinatoloji bölümü olduğunu belki ilerleyen bi şeyler olabileceğini söyledi doktorum. İlk gebeliğimi de dediği hastanede Melike Doğanayın kontrolleriyle devam etmiştik. Şimdi yine yolumuz ona düşebilir. Yarın cuma. hemen mi gideriz bekler miyiz bilemiyorum. Umarım kendini toparlar bebişim. Bugün hem korku verdi hem ümit verdi. Daha önce toparlayan biri olmuş. En azından ona sevindim. Korkuyu da şöyle verdi. Ayrıntılı yapan doktor prof olduğu için sonlandırmayı düşünüp düşünmediğini sordu. Ben de 1 hafta sonra tekrar çağırdığını söyledim. 1 hafta müddet vermiş demekki dedi. Bi de kendi kendime ümitlendim. Dün ayrıntılıda görünmeyen pek çok şey bügün kendi odasında göründü. Bacakları kalbi Bağırsakları vs. tabi bağırsaklarda beyazlık var vs de dedi ama ben en azından göründüğü için mutlu oldum. Doktor da pozisyonuyla alakalı dedi. Bilemiyorum. Hareketleri de öncekine nisbeten daha iyi hissediyorum. Kendime gerçekten dikkat etmeye başladım. İnşallah faydası olur. Umutlarımız kırılmaz. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı bol dualı kandillerimiz olsun inşaallah.
Sen şuan çalışıyor musun peki yada raporlu musun? Ben iki haftadır işe geliyorum ama bu hafta artık ayaklarım ellerim şişmeye başladı birde sürekli bilgisayar kullanmaktan sağ elimde uyuşma var belki ay sonundan itibaren doğum iznine kadar hep rapor yazdırırım. Zaten 30. haftada doğum izni başlıyor.Canım o bizim ikiz bebek beklememizle alakalı sanırım. Benim doktorumda git işe bi başla, çalışabiliyorsan çalış yoksa rapor yazalım dedi. İkiz risk demek kime basvursan yardımcı olur dedi, inş ne diyelim.
Bana bu kadar detaylı açıklamadı ama sünnet olabilir ve erkek bebeklerde görülüyor dedi yalnızca. Kalpte parlaklık var dedi, o da olunca iki belirti oluyor aslında ama boyun, burun, gözlerde falan sorun yoktu, o yüzden üzerinde çok durmadı. Umarım seninki gibi benimki de normal boyuta iner.Canım tam bir ay önce benimde doktorum böbrekte genişleme var( hidronefroz) demişti hatta nifty yapmamış olsak şimdi yapalım derdim dedi. Akabinde iki tane defa ayrıntılı ultrasona girdim. Hatta birine amniyosenteze gerek varsa yapalım dedim gerek yok böbrekler normal boyutta dedi gerek görseydim ben amniyosentezden para kazanacağım yapardım dedi. Doktorumu her iki ayrıntılıyı yapan doktorda tanıyordu neden öyle bişey söylediğini sorunca erkek bebeklerde anlık olabiliyor idrar torbası dolu olunca böbrekler geniş ölçülebiliyor çişini yapınca geçiyor veya en kötü ihtimal geçmiyor Doğumdan sonra sünnet yapılıyor dediler. Başkaca bulgu yoksa down ile ilgili bundan korkmaya gerek yokmuş
Sen şuan çalışıyor musun peki yada raporlu musun? Ben iki haftadır işe geliyorum ama bu hafta artık ayaklarım ellerim şişmeye başladı birde sürekli bilgisayar kullanmaktan sağ elimde uyuşma var belki ay sonundan itibaren doğum iznine kadar hep rapor yazdırırım. Zaten 30. haftada doğum izni başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?