2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın canım.... takvimine bakarsan gayet güzel aslında kiloları maşallah onlara

Bence iyi gidiyordur eğer gelişimleri yeterli görmese doktorun söylerdi zaten geriden geliyor falan diye. Maşallah miniklerine.

Ben bir tanesini çok az hissediyorum ama doktor olabilir o daha geride dedi. Benimde 700 ve 640 çıktı. Seninkilerin gayet iyi kiloları endişelenme.

Kizlarr kan ilaci yazdi yeeni doktorum bugun kullanmaya basladim ac karna sabah ictim beni mahvetti ya midem cok bulandi naneli sekerlerle bastirdim yaaa

Bana da böyle söyledi ebe. 3.doz 6 ay sonra. Gebelikten sonra yani

Hepinize teşekkür ederim Hanımlar. 1 hafta öncesine kadar herşey normaldi. Tabi ondan önce 3 hafta kontrole gitmedim. Şİmdi Ankara'da perinatoloji bölümü olduğunu belki ilerleyen bi şeyler olabileceğini söyledi doktorum. İlk gebeliğimi de dediği hastanede Melike Doğanayın kontrolleriyle devam etmiştik. Şimdi yine yolumuz ona düşebilir. Yarın cuma. hemen mi gideriz bekler miyiz bilemiyorum. Umarım kendini toparlar bebişim. Bugün hem korku verdi hem ümit verdi. Daha önce toparlayan biri olmuş. En azından ona sevindim. Korkuyu da şöyle verdi. Ayrıntılı yapan doktor prof olduğu için sonlandırmayı düşünüp düşünmediğini sordu. Ben de 1 hafta sonra tekrar çağırdığını söyledim. 1 hafta müddet vermiş demekki dedi. Bi de kendi kendime ümitlendim. Dün ayrıntılıda görünmeyen pek çok şey bügün kendi odasında göründü. Bacakları kalbi Bağırsakları vs. tabi bağırsaklarda beyazlık var vs de dedi ama ben en azından göründüğü için mutlu oldum. Doktor da pozisyonuyla alakalı dedi. Bilemiyorum. Hareketleri de öncekine nisbeten daha iyi hissediyorum. Kendime gerçekten dikkat etmeye başladım. İnşallah faydası olur. Umutlarımız kırılmaz. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı bol dualı kandillerimiz olsun inşaallah.

Canım o bizim ikiz bebek beklememizle alakalı sanırım. Benim doktorumda git işe bi başla, çalışabiliyorsan çalış yoksa rapor yazalım dedi. İkiz risk demek kime basvursan yardımcı olur dedi, inş ne diyelim.

Cnm ins bebişin toparlar kendini sende fazla yorma kendini rabbim yardimcin olsun.

Şu mübarek günlerde Allah yardımcın olsun bebeğin şifa bulsun inşallah kucağına sağlıkla almak nasip olur.

Sen şuan çalışıyor musun peki yada raporlu musun? Ben iki haftadır işe geliyorum ama bu hafta artık ayaklarım ellerim şişmeye başladı birde sürekli bilgisayar kullanmaktan sağ elimde uyuşma var belki ay sonundan itibaren doğum iznine kadar hep rapor yazdırırım. Zaten 30. haftada doğum izni başlıyor.

Bana bu kadar detaylı açıklamadı ama sünnet olabilir ve erkek bebeklerde görülüyor dedi yalnızca. Kalpte parlaklık var dedi, o da olunca iki belirti oluyor aslında ama boyun, burun, gözlerde falan sorun yoktu, o yüzden üzerinde çok durmadı. Umarım seninki gibi benimki de normal boyuta iner.

Ben ücretsiz izindeydim iznim pazartesi bitiyor. 7 hafta çalışmam lazım doğum raporu alabilmek için. Ama şimdiden ellerim ayaklarım şiş, varisim artık parmak gibi dışarı çıkmış. Çalışabildiğim kadar artık. Belki 1 hafta belki 3 hafta çalışıp rapor alıcam. Şuan 22+3ün sanırım sen benden 3 hafta öndesin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…