- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.661
Çok tanıdık bir konu belki... Tetanoz aşısı kolumu çok agritiyor ve iş yerimde ben iki elimi kolumu son derece aktif kullanarak çalışıyorum. Masa basi degilim. Bugun istirahat raporu verirseniz kolumu kullanmam ağrısı daha az olur dedim. Zaten asi olcam diye ise de gidemedim ne bekliyodu bilmiyorum. Bir yığın söylenip öyle verdi raporu. Kendisinden ikinci rapor isteyisim zaten öteki de bir günlüktü. Çok saçma ama benim bu dünyadaki sınavlarımdan biri sanırım sürekli yalancı tembel konumuna düşürülmek. İstemeden cok üzüldüm yüzsüzluk yapamiyorum
Rapor yazdırdığında da sgk ise priminde kesiliyor bu şekilde senin işine yarıyor mu? Devlet memuru olunca kesilmiyor diye biliyorum. Benimde her ay sgkda bir iki hafta raporum var ama sorun çıkar mı doğum izni ile alakalı onu bilmiyorum. Ben 24+6 oldum doğum iznime 5 hafta kaldı inşallah.Ben ücretsiz izindeydim iznim pazartesi bitiyor. 7 hafta çalışmam lazım doğum raporu alabilmek için. Ama şimdiden ellerim ayaklarım şiş, varisim artık parmak gibi dışarı çıkmış. Çalışabildiğim kadar artık. Belki 1 hafta belki 3 hafta çalışıp rapor alıcam. Şuan 22+3ün sanırım sen benden 3 hafta öndesin galiba
ay ne güzel ya... ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum... bi sıkıntı olmaz iseRapor yazdırdığında da sgk ise priminde kesiliyor bu şekilde senin işine yarıyor mu? Devlet memuru olunca kesilmiyor diye biliyorum. Benimde her ay sgkda bir iki hafta raporum var ama sorun çıkar mı doğum izni ile alakalı onu bilmiyorum. Ben 24+6 oldum doğum iznime 5 hafta kaldı inşallah.
Kizlarr kan ilaci yazdi yeeni doktorum bugun kullanmaya basladim ac karna sabah ictim beni mahvetti ya midem cok bulandi naneli sekerlerle bastirdim yaaa
bende gece yatarken içiyorum bütün ilaçlarımıGece iç canım ve inanılmaz iştah açıyl o yüzden de gece iç :)
Ama gecede tok yatmis oluorum bi sıkıntı olmaz dimi etkisi bakimindanGece iç canım ve inanılmaz iştah açıyl o yüzden de gece iç :)
İkiz olduğumuz için 30. haftadan fazla çalıştıramayız seni dedi. Çalışabilir raporunu kesinlikle ikiz bekleyenlere vermiyormuş zaten tüp bebek kıymetli gebelik. Ama doğum sonrası ücretsiz izin kullanmak istediğimde belki işveren mırın kırın edebilir.ay ne güzel ya... ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum... bi sıkıntı olmaz ise
İnşallah canım iner. Takipte ol eğer inmez ise bize doğar doğmaz muayene ve sünnet olur demişlerdi.İnşallah gerek kalmaz sizinde inerBana bu kadar detaylı açıklamadı ama sünnet olabilir ve erkek bebeklerde görülüyor dedi yalnızca. Kalpte parlaklık var dedi, o da olunca iki belirti oluyor aslında ama boyun, burun, gözlerde falan sorun yoktu, o yüzden üzerinde çok durmadı. Umarım seninki gibi benimki de normal boyuta iner.
Gri tulumdan bende aldim cnm çokta severek aldim çok tatli bi ürün, hepsi çok güzel sağlıkla giysin ins. :)Kızıma aldığım yeni cicilerde geldi ben çok beğendim bakalım siz ne diyeceksiniz Eki Görüntüle 2127238 Eki Görüntüle 2127239 Eki Görüntüle 2127240
Çok güzelmiş güle güle giysin kızın. Kaç aylık alıyorsun canım benim aldıklarım hep 3-6 aylıkta ondan merak ettimKızıma aldığım yeni cicilerde geldi ben çok beğendim bakalım siz ne diyeceksiniz Eki Görüntüle 2127238 Eki Görüntüle 2127239 Eki Görüntüle 2127240
karışık alıyorum aslında 6-9 aldığımda var 3-6 da var 0-3 te aldım baya artık bunlar sondu sadece çorap body falan kaldı kıyafet yok artık aslında bıraksalar dünyaları alasım var ama yeterli bence bunlar....Çok güzelmiş güle güle giysin kızın. Kaç aylık alıyorsun canım benim aldıklarım hep 3-6 aylıkta ondan merak ettim
saol canım benim bende çok beğendim yeri çok güzel.... hepimiz sağlıcakla güzel günlerde giydirelim inşallahGri tulumdan bende aldim cnm çokta severek aldim çok tatli bi ürün, hepsi çok güzel sağlıkla giysin ins. :)
Ama gecede tok yatmis oluorum bi sıkıntı olmaz dimi etkisi bakimindan
Benimde öyle ya çeyiz hazırlığı gibi aldıkça alası geliyor insanın :) 6-9 pek almadım bundan sonra bakarım artık bir kaç tane olsun çoğunluk 3-6 ve yenidoğan zıbın alıcam ama netten almayayım görerek alırım diye bekliyorumkarışık alıyorum aslında 6-9 aldığımda var 3-6 da var 0-3 te aldım baya artık bunlar sondu sadece çorap body falan kaldı kıyafet yok artık aslında bıraksalar dünyaları alasım var ama yeterli bence bunlar....
Ustunde gunde 1 ac yazio tokta farketmez heralde yani dier turlu icemem cunkuBana dr aç tok gibi bi yorum yapmadı cnm, bilmiyorum.
Canım sen varis için ne yapıyorsun.ince damarlar mi kalinBen ücretsiz izindeydim iznim pazartesi bitiyor. 7 hafta çalışmam lazım doğum raporu alabilmek için. Ama şimdiden ellerim ayaklarım şiş, varisim artık parmak gibi dışarı çıkmış. Çalışabildiğim kadar artık. Belki 1 hafta belki 3 hafta çalışıp rapor alıcam. Şuan 22+3ün sanırım sen benden 3 hafta öndesin galiba
Çok geçmiş olsun.rabbim şifalar versinMerhaba arkadaşlar benm gibi sorun yaşayan war mı acaba bebeğimde hıcbır sorun yok ama bnm bobregımde buyume olmus oda bana agrı yapıor hergun 2,5lt su içiceksın dedı doktorum agrısı cok berbat nefesımı kesıor ama suyumu duzenlı tuketmeye basladıgımdan berı arada agrı yapıor dger zamanlarda hep sızlar sekılde kendını bellı edıor acaba cocugun yerınden mı böle oldu dahada ilerler mi yasayan warmı ?
Kızlar varise çözüm bulursanız banada söyleyin damarlarım sisti haftaya randevum var doktoruma göstercem belki krem fln onerirCanım sen varis için ne yapıyorsun.ince damarlar mi kalin
Benimki kalın damarlar ve çoğaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?