2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten hep sana denk geliyor cnm ya, ben hiç böyle zorlanmadım, zorlanan da duymadım..

Rapor yazdırdığında da sgk ise priminde kesiliyor bu şekilde senin işine yarıyor mu? Devlet memuru olunca kesilmiyor diye biliyorum. Benimde her ay sgkda bir iki hafta raporum var ama sorun çıkar mı doğum izni ile alakalı onu bilmiyorum. Ben 24+6 oldum doğum iznime 5 hafta kaldı inşallah.

ay ne güzel ya... ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum... bi sıkıntı olmaz ise

Merhaba arkadaşlar benm gibi sorun yaşayan war mı acaba bebeğimde hıcbır sorun yok ama bnm bobregımde buyume olmus oda bana agrı yapıor hergun 2,5lt su içiceksın dedı doktorum agrısı cok berbat nefesımı kesıor ama suyumu duzenlı tuketmeye basladıgımdan berı arada agrı yapıor dger zamanlarda hep sızlar sekılde kendını bellı edıor acaba cocugun yerınden mı böle oldu dahada ilerler mi yasayan warmı ?

ay ne güzel ya... ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum... bi sıkıntı olmaz ise
İkiz olduğumuz için 30. haftadan fazla çalıştıramayız seni dedi. Çalışabilir raporunu kesinlikle ikiz bekleyenlere vermiyormuş zaten tüp bebek kıymetli gebelik. Ama doğum sonrası ücretsiz izin kullanmak istediğimde belki işveren mırın kırın edebilir.

İnşallah canım iner. Takipte ol eğer inmez ise bize doğar doğmaz muayene ve sünnet olur demişlerdi.İnşallah gerek kalmaz sizinde iner

Çok güzelmiş güle güle giysin kızın. Kaç aylık alıyorsun canım benim aldıklarım hep 3-6 aylıkta ondan merak ettim
karışık alıyorum aslında 6-9 aldığımda var 3-6 da var 0-3 te aldım baya artık bunlar sondu sadece çorap body falan kaldı kıyafet yok artık aslında bıraksalar dünyaları alasım var ama yeterli bence bunlar....

Benimde öyle ya çeyiz hazırlığı gibi aldıkça alası geliyor insanın :) 6-9 pek almadım bundan sonra bakarım artık bir kaç tane olsun çoğunluk 3-6 ve yenidoğan zıbın alıcam ama netten almayayım görerek alırım diye bekliyorum

Canım sen varis için ne yapıyorsun.ince damarlar mi kalin
Benimki kalın damarlar ve çoğaldı.

Çok geçmiş olsun.rabbim şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…